Szabó Tímea fotózta le az egyik diákot és a transzparensét. 

Csütörtök reggel tömött sorokban tiltakoztak a diákok egy hosszú élőlánccal Budapesten. 

Szabó Tímea ellenzéki képviselő is ott volt az eseményen, ahol ezt a fotót lőtte. 

Mészáros Lőrincnek is üzentek a diákok a csütörtöki élőláncon

Fotó: Szabó Tímea/Facebook

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A kellemes őszi időben kirándulás helyett tüntetésre viszik a kis ovisokat... ez ma a divat.

-" Joli néni! Hova megyünk ma? A játszótérre vagy a Margit-szigetre kirándulni?

Fogd be a pofádat, Józsika! Tüntetni fogsz!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
2 hét múlva lesz a szülinapja, arra kapta.
De ő szerény, biztos beéri Lőrincétől egy háromsoros aranylánccal is, esetleg rajta némi gyémánt fityegőkkel.
nu divide
Isten: "Enyém a bosszúállás."
Olyan messze van a közeli jövő!

Ha engednéd, hogy gerilla akciókban öljem halomra a fideszes álkeresztény lumpenproli kutyákat?
nu divide
A készenléti redőrség sincs mindig felkészülve mindenre, mert mindig van nu és nu-jabb...
Apfelbaum
A társadalomban a tanárokra mondható,hogy intelligens emberek,most a diákok is segítenek nekik de engem felháborít,hogy saját érdekükben nem tudnak annyira össze fogni,hogy ez ne hónapok, évek elégedetlenséget jelentsen,egy jól szervezett tiltakozással sikerre lehetne vinni,van annyi tartalék, hogy akár holnaptól fel lehetne emelni a fizetéseket,de egyszerűen nem tudják úgy megoldani,hogy sikeres legyen,nem kell messzire menni nemrég volt a szemétszállítási történet,egy nap alatt célba értek,a pedagógusok évek óta ezen rugóznak és egy tanár vs kukás agyilag se egy kategória (elnézést a szemét szállítással foglalkozó emberektől) és ők egyből elérték amit akartak...
nemkati
@Apfelbaum: Ne felejtsd el, hogy a szemétszállítóknak van sztrájkjoguk, ugyanaz, mint bármelyik munkavállalónak, a sztrájk feltételei egészen mások mint a tanároknál, és a részvétel nincs megtorolva. A pedagógusok sztrájkjogait úgy változtatták meg, hogy gyakorlatilag lehetetlenné tették, és a következmények pedig elbocsátások lettek. A pedagógus társadalom mostanában ért el oda, hogy erre már tesznek, már nem érdekli őket, akkora nagy a baj. Ezért is nincs vége a megmozdulásoknak, látszik, hogy addig akarják ütni a vasat...
Németh István
A pedagógusok - tisztelet az igazi pedagógusok kivételével - nagy szar jellemtelen trógerok! Undor ahogy viselkednek a moslék hozzáállásaik, stb. de ezt most hagyjuk is, a lényeg hogy aljas módon a diákjaikon élősködve, a szülők megtévesztésével keverik a szart a balliberális nemzet ellenség a szemkilövő kommunista banda befolyása alapján! A balhéra könnyű balhézó társat találni, remélve hogy megússzák a retorziót, ezt alapjaiban ízgis adrenalinnak veszik fingjuk nincs, hogy ezzel milyen károkat okoznak nem másnak hanem ÖNMAGUKNAK! Ugyan is a kormány az állampénzén tud gondoskodni a rendről, a biztonságról, a békés polgárok nyugalmáról!
Nyugodtan mondhatjuk, hogy a kártékony állatok megjelenési színtere a tüntetések helyszíne!AZ hogy a Mészáros Lőrincet is a szájukra veszik azok a diákok akiknek arról sincs fingjuk, hogy ki volt az Ady Endre, vagy a Móricz Zsigmond, az összeadásnál megáll a tudományuk? Ezekkel mit akarnak a dobrevék? JA!!! zavart, nagy és minél nagyobb zavart kelteni! Az egyébként járó Eu. pénzek kifizetését újabb akadályoztatás véget - még a feltétel témába is befogják venni >> úgy, hogy valóságos fedezet erre sincs! EZZEL arra akarják a kormányt rákényszeríttetni, hogy IMF kölcsönt vegyem fel totálisan ellehetetlenítve az országot??
Gondolom a KORMÁNY rendelkezik alternatív tervvel egy megfelelő ellenintézkedésre! MERT A DEMOKRATIKUSAN, ELSÖPRŐ TÖBBSÉGGEL MEGVÁLASZTOTT KORMÁNY NEMZET-ÉRDEKŰ INTÉZKEDÉSEIT GÁTLÓ TÉNYEZŐKET, SZERVEZETEKET FEL KELL SZÁMOLNI >>> EZ NEMZETI ÉRDEK!!! ha kell igen is politikai börtönbe a moslékokkal! >> vagyonel-kobzás terhe mellett!!!
Fenyöfa58
@Németh István: Agyhalott pitta'' előre acsirke farhátra
verőce21
A kellemes őszi időben kirándulás helyett tüntetésre viszik a kis ovisokat... ez ma a divat.

-" Joli néni! Hova megyünk ma? A játszótérre vagy a Margit-szigetre kirándulni?

Fogd be a pofádat, Józsika! Tüntetni fogsz!"
Németh István
@Mirabilis: @Fenyöfa58: Persze igaz, ha Orbán Viktor nem lesz akkor sem lesz világ vége >> DE az tény, hogy a nemzetnek a magyar nemzetnek viszont vége lesz! ..."vess össze jelenkort, hass alkoss gyarapíts és a haza fényre derül" Ez a kormány 12 éve hat, alkot, gyarapít > ti szennyes gazemberek meg ezt tönkre akarjátok tenni?? mit akartok szemkilövő diktatúrát, rettegést a szaros gatyátokba??? Az egyre zsugorodó csőcselék mint az egyre szorosabbra húzott lufi buborék úgy fog szétpukkadni >> szar trógerek!!!
nu divide
@Németh István: Öld meg mind, Isten majd szétválogatja! Ez rád is érvényes, te kis bajszos geci!
Kiképzel embereket mély búvárkodásra? Én nem hiszek neked!
nu divide
Nem hiszek neked, te kis geci.
Én is képzek ki embereket.
Találkozzunk.
A két kiképzőtiszt.
Nagy találkozás.
Öld meg az összes kiképzőtisztet, Isten majd szétválogatja.
(ma még ma van, vagy már holnap vagy már holnapután?)

www.youtube.com/watch?v=YLHpvjrFpe0
fergeteg
Ők nem fogadnák el Mészáros ingyen üdültetéseit.
Egyébként tényleg nem lesz,olyan hely az országban ahol megfértek egy esetleges külföldi puccs esetén
Rockxy
lóval még nem imádkoztak a tüntetők
Totem
Igazán szellemes és találó! Andi személyiségének leglényegét a - közpénzen sokszoros milliárdossá hizlalt Mészáros stróman vagyonával való - dicsekvést, a vastag aranyláncokat figurázza ki.
verőce21
Tanárok bére, mi? Inkább a hatalom és kasszakulcs bármiáron...!
ómió
De "bájos", amint a pedofil "tanárok alanyai üzennek"! Ezt fokozni már csak iskolai aberróképzéssel lehetne!
balos
@verőce21: Anyád bátor fia?Vajon neked a mein kampf volt a bibliád,vagy a papoknál ez volt a minimum,hogy bevegyenek a háturul csapatba?
amortizáltok
@verőce21: és anno a fidesz tetvesei miért menegettek ovikba iskolákba erről kussoltok ugye? ajándék itt os átadáskor itt ott ja a szar politika ezt megtehette? orbánilag majd megvárjátok a végét is ugye?
Lepényleső
... s ő ebből vélhetően mi az amit megért?
Németh István
A nagykorúság azért van, hogy a még gondolkozni felelősen nem képeseket, a nem gondolkozókat meg tudják különböztetni a gondolkozóktól! Ezért van, hogy a gyerekekre vigyázni kell, mert hülyék és mi több félre lehet nevelni őket! Ezt teszik a nemzetünk ellenségei >> a tanárok !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.