Ha hinni lehet a kormányígéretnek, akkor "2023 elején" -ködös már a dátumra vonatkozó sejtetés is- "jelentős mértékű" - kinek mennyi a jelentős?- "nyugdíjemelés" -na végre egy konkrétum!- várható - lebegtette be a regnáló közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Semmi jót nem jelent!!
"Ha kisebb a nyugdíja, mint 142.000 Ft, akkor Ön bajban van!"
"Minden ötödik ember öregségi nyugdíjas" "A 2,6 millió ellátottból: - több mint 2 millió 32 ezren öregségi nyugdíjban,
- 42 ezren életkoron alapuló ellátásban, - 125 ezren hozzátartozói nyugellátásban,
- 315 ezren megváltozott munkaképességűeknek járó ellátásban,
- 58 ezren egyéb ellátásban, járandóságban részesültek főellátásként."
profitline.hu/he-kisebb-a-nyugdija-mint-142000-ft-akkor-on-bajban-van-442506
Nessy
Alapjába véve 2022-ről 2023-ra minusz 7% reál nyugdíj csökkenéssel fordulnak a nyugdíjak! ( 21,3% infláció, 14% emelés 2022-ben). nem hiszem, hogy ezt pótolnák!
kereső
Ne mondjuk már az "infláció követő" ellátás korrekciót- nyugdijnövelésnek. Akkor lenne az, ha az ellátás összegének növekedése meghaladná az inflációt. Mindaddig, amig az infláció mértékével növelik, addig csak korrekció.
csak korrekció.

Majd, ha december 23.-án este meg lesz a 2023 évi költségvetés elfogadása, és abban a kormány által várható inflációs mérték, majd akkor lehet megtudni a szorzó számot. Addig mindez, csak találgatás- nagyon nagy csöndben készül a 2023-as költségvetési törvény módositása.(már a nyáron elfogadták- csak át kell dolgozni, mert nem úgy vannak a számok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.