Pappné Gyulai Katalin, a Debreceni Tankerületi Központ korábbi, nemrég nyugdíjba vonult vezetője az utóbbi időben fideszes pártrendezvényen is feltűnt, sőt a debreceni fideszes politikusok csoportképébe is beállt – írt a Debreciner.hu nyomán a 24.hu.

Fideszes rendezvényen fotózkodott a legnagyobb összegű jutalmat felvevő egykori tankerületi vezető

Fotó: pixabay.com

Pappné augusztusban jelentette be lemondását, de azt is közölte, hogy tanácsadóként továbbra is részt vesz a tankerület tevékenységében.

Pappné novemberben, miközben javában zajlottak a pedagógus-megmozdulások, azzal vált országosan ismertté, hogy az ország tankerületi vezetői közül ő tehette zsebre a legnagyobb összegű jutalmat: 2,5 millió forintot.

Pappné 10 éven át vezette a tankerületet és az ő nevéhez kapcsolódik, hogy a 2018-as pedagógusnapon a „Nemzedékek jövőjéért” díjjal tüntette ki Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt.

A képet itt tekintheti meg.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na bumm akkor mi van, ha a Lala kitüntetést kapott tőle?! Így van ez, ha a nagy szellemek találkoznak! Kár, hogy a csengeri magánasszonynak elfelejtett adni egy oly értékes plecsnit, hiszen egykor hogy összenőtt a Kósával!
ómió
Csak nem bolSSi rendezvényen kellett volna fotózkodnia?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.