Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd este bejelentette, hogy a Mol kérdésére a kormány kivezeti az árstopot a magyar kutakról. Mutatjuk, hogy szerdától mennyiért tankolhatunk a hazai töltőállomásokon. Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgató arról tájékoztatott kedd este, hogy a sima 95-ös oktánszámú benzin literje 641-669 forintba kerül december 7-től, míg a nem prémium gázolajért 699-752 forintot kell majd leszurkolni […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha Brüsszel elzárja a pénzcsapokat, akkor irány az 500 forintos dollár/euró árfolyam, illetve megjósolhatatlan lesz a forint mélyrepülése, a helyzet katasztrófális lesz. A bűnöző cigánynak és bandájának takarodni a kell! Elég volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@verőce21: Analfabeta!!! MIERT megy le 620 ala??? Függetlenül a vilagpiaci artol??? Ahol a kormany szabja meg az arakat, az mind szar lesz, ezt mutatja az adorendszer es a fizeteseket! Egyebkent pedig miert nem akarsz velem fogadni??? Vagy inkabb josolgatas helyett jatssz a lotton, ha annyi mindent tudsz elöre??? Milliardos lehetnel, helyette itt trollkodsz apropenzert??? NALUNK ma 30 forinttal lett olcsobb a dizel literje, mert a hordonkenti olajar 5 dollarral lett olcsobb. NEKED mennyivel lett olcsobb 1 nap alatt???
teuton
@Eladott Ország: Irod: "A JÓISTEN KÜLDTE NEKÜNK Orbán Viktort!..."
Igaz, azt mondjak isten nem bottal ver... De a magyarok valahogy mindig kerdemlik, hogy többet kapjanak, Horthy, Szalasi, Rakosi es Orban, mindez 80 even belül! A törökökkel legalabb 150 evig nyugtunk volt...
gina
Mi van fideszhivö idióták ez kellett nektek,? az uratok a zsiros törpe a javatok akarta, meg is szerezte az a barom, csak ilyen idiótákkal érte el a célját az a rohadt patkány és bandája,,,,,meg is érdemli ez a ép, türi ezt a maffia szemét bandát, hazug mocskok
gina
@Németh István: csak egy szó IDIÓTA
Németh István
@gina: Hülye ! ne a legalacsonyabbat vedd! hanem az átlagot! Ahhoz képest jóval kevesebbet fizetünk! Aztán kis baromka a horn kormány adta ki az állami kézből a MOLT! > amely így nagyon is hülye tulajdonjogi helyzetben van Ezt kellene SOS rendezni mert kis lököttke!!! > az üzemanyag átlagára a rárakódott költségekkel nem éri el literenként a 170 Ft.-ot! Aztán mit gondolsz gyagyaagyú a kormány miért vetett ki 90%-os szuper luxus adót az extra-profitra? Mit gondolsz mivel fedezi a 181 ezer forintos családonkénti rezsi támogatást! Nagyon hülye vagy gina akinek nyilván kong a lika!
Németh István
@KisTehen: Ne azokat a tetveket nézd akik le tudták nyomni, vagy nyomva tudják tartani az árakat, hanem az átlagot, aztán kezd a lázítást! A másik baszd meg a moslék geci bandádat a hornék-kal együtt akik eladták a molt, és akik megszerkesztették a jelenlegi aljas részvényes bandának való koncesszióba adását az üzemanyagnak mégpedig a kifejezetten aljas extra szuper profitot előidéző árakon! Fentebb írtam > 170 Ft./liter ár a rárakódott költségekkel HA + megpakolod az adóterhekkel akkor sem lehetne több 190 Ft/ liternél a profitráta! A kormány nem vélezlenűlmbaszta oda a90%-os extra profitadót! Mi a büdös kurva anyjának kell kb 40-50 részvényesnek sokmilliós - milliárdos érdemtelen jövedelmet bezsebelnie!??? Államosítani! A bige tetűvel - az az a műtrágyagyárakkal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.