Vissza nem térítendő összeg „erdősítésre”. 

Nem csoda, hogy harcolnak az EU-s pénzekért: Orbán Viktor veje eszméletlen támogatást kapott

Mint ismert, a Magyarországnak járó uniós pénzek ügye a jogállamisági problémák miatt még mindig nem eldöntött. A juttatások egyelőre akadoznak, ám az előző ciklus uniós forrásai közül még vannak elérhetők: például a vidékfejlesztési program támogatásai. Ebből a forrásból nyert el 156 millió forint vissza nem térítendő támogatást Tiborcz István – értesült a 24.hu.

A kormányzati pályázati portál adati szerint Orbán Viktor miniszterelnök vejének ismét erdősítés támogatására ítélték meg a brüsszeli pénzt november 3-án. Ugyanerre a célra már két éve is jelentős összeget nyert el, mint megírtuk, a 2020. októberi döntés értelmében 215 millió forint vissza nem térítendő támogatás járt Tiborcz Istvánnak.

Csakúgy, mint a korábbit, a friss beruházást is teljes egészében finanszírozza az unió, tehát nem szükséges önrészt fizetnie a pályázónak.

A lap erre megkereste Tiborcz Istvánt, akinek a kommunikációs munkatársa azt közölte: „Az erdőtelepítés Bicske térségben olyan lejtős területeken valósulhat meg, ahol a szél és a vízerózió elleni védekezés rendkívüli jelentőséggel bír, továbbá olyan zöldfolyosó kialakítását is szolgálja, mely a fajok szabad mozgását, elterjedését elősegíti.”

Az unió által támogatott erdősítési pályázatokon Tiborcz István mellett édesapja is sikeres volt.

Tiborcz Sándor István tavaly 687 millió forintot nyert el erre a célra, az összeget a Fejér megyei Csabdin használja fel, ahol a család birtoka is található, a település külterületének számító Tükröspusztán.

Forrás: 24.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Soha nem ellenőrizhető a teljesítés, de már zsebben a mani!!!?? Ezért nem kívánatos az EU ügyészség!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, masolj mar be egy linket ide az allitolagos allamcsödröl! NEKEM a hazámat lopta el a fidesz, azt, ami neked soha nem volt! Aztan a lopasokra megtalalod barhol a bizonyitekot a neten, keress ra az OLAF-jelentesekre, ELIOS, stb. A fideszes parlamenti kepviselö altal elsikkasztott 750 milliorol sem hallottal? A jelentesekben szoszerint rendszerszintü korrupcio is all! Azt is elolvashatod, az ellopott penzek miatt mekkora bünteteseket kellett fizetni! Jaj, dehogy tudod elolvasni, hiszen analfabeta vagy!
CsipkeRózsa
Ő és a hasonszőrűek a magyarországi élősködők!!!
Dr. Proktor
Ilyen hírek hallatán nekem mindig a tetves k..edves jó édesanyja jut az eszembe...
Dr. Proktor
Ponz jókor kapta meg tiborcz a Gellért szállót, ezt már csak észreveszik Brüsszelből! Megmutatja agyarország hogy coki nektek...
Horizont
És még Tiborczé lett a Gellért szálló is. Elképesztő ami itt megy. És a fideszes nyaloncok képesek még mindig bevédeni ezt a ki pöcst.

@Galway: dec. 7. 13:00 ez annyira jóóóó :)))
@csak úgy...: dec. 7. 14:36 és ez a válasz is :)))
sgl
@Horizont: A mások gyűlölete dolgozik a fideszvakhitű húgyagyuban, anyját ölik meg akkor is a fideszre szavaz, ha lyányukat viszik kurvának és tetőt lopják el a fejük fölül akkor gondolkodóba esik, de elmegy a fideszre szsvazni, mert a gyűlölet érzésnél nincs erősebb bennük.
Mindenki más csak rosszabb lehet a fidesznél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.