Az Edda énekese szerint nincsenek véletlenek. 

Pataky Attila megfejtette a benzinárstop beszüntetésének okát: "nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették a Magyarországra szánt csomagot”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Bors megkereste Pataky Attilát, hogy adjon mégis magyarázatot arra, hogy miért kellett Magyarországon kivezetni a 480 forintos benzinárstopot. 

„Minden okkal történik, meggyőződésem, hogy nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették a Magyarországra szánt csomagot” – mondta Pataky Attila a Borsnak. Az nem derült ki a cikkből, hogy milyen csomagról van szó. 

"Sokan nem hittük volna, hogy az életünkben ezt még egyszer meg kell élnünk. Nem hiszek a véletlenekben. Az volt a cél, hogy idegesek legyenek az emberek, lehangoltak és rosszkedvűek legyünk, hogy azt a kormány szidják sokan, ami jelenleg is mindent megtesz azért, hogy létezni tudjunk ebben a nagy zűrzavarban is. Nem mindenki néz szét a világban, hogy mi ennek a problémának a forrása"

– tette hozzá a Borsnak az Edda énekese.

Forrás: borsonline.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remek "szak vélemény", Made in fidesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Neked kellene szétnézni a világban.
Sehol nincs ekkora infláció, sőt, az is visszahúzódóban. Sehol nincs üzemanyaghiány, ami ma már olcsóbb is szinte mindenhol. Sehol nem propagandára költi a kormány a legtöbb közpénzt, hanem adókat csökkent, támogat...
Emmersson71
Azért várom már a '26-os választást, mert akkor végre látható lesz, hogy a "fideszhitűek kollektív emlékezete" eljut-e addig, hogy az üzemanyag hatósági árát 2022. decemberében (KARÁCSONY ELŐTT!) Gyurcsány vette el?!
Toller Béla
Most akkor kibújt, vagy mélyebbre fészkelt...
Alfa
te hülye ufós az a kibaszott gazdád/istened orbán intézte -időzítette igy ...
Olyan hülye vagy, "mint a tardosi kos,amelyik seggel megy a vályúra " ugye tudod mit jelent

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.