Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, csütörtökön az Európai Unió Bel- és Igazságügyi Tanácsa elutasította Románia és Bulgária felvételét a schengeni övezetbe. Horvátország felvételét a schengeni térséghez viszont egyhangúlag megszavazták.

Szijjártó: "A liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását"Fotó: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját a Novotel Budapest Congress Center Bartók termében 2022. december 8-án. MTI/Kovács Attila

Tegnap szavaztak az EU-tagállamok Brüsszelben Horvátország, Románia és Bulgária csatlakozásáról a Schengen-övezethez

- kezdte bejegyzését külgazdasági és külügyminiszter.

Mint írja, "Horvátország felvételt nyert, de Románia és Bulgária nem csatlakozhat, holott mindketten megérdemelték volna, hiszen keményen védik határaikat és sokat tettek az illegális migráció megfékezése érdekében".

Akkor mégis miért nem csatlakozhattak? Nos, azért, mert egy-egy tagállam – Ausztria illetve Hollandia – megvétózta a csatlakozásukat. Mindenki más támogatta

- tette hozzá.

S hol vannak ilyenkor a hivatásos károgók, az EU egységéért aggódók, az egyhangú döntéshozatalt eltörölni akaró EP-képviselők, hol vannak a liberális mainstream jajveszékelő újságírói, hol vannak a brüsszeli bürokraták, a liberális kormányok miniszterei???

Hozzátette:

Hasonlítsuk össze ezt a mostani csendet azzal a hangzavarral, ami minden egyes magyar nemzeti álláspontot kísér a brüsszeli vitákban.

Úgy véli, "a liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását: ha egy közép-európai ország vétózik, az a világvége, az európai egység szétverése, ha pedig a nyugat-európaiak vétóznak, akkor az rendben van…"

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
"Akkor mégis miért nem csatlakozhattak? Nos, azért, mert egy-egy tagállam – Ausztria illetve Hollandia – megvétózta a csatlakozásukat. Mindenki más támogatta"
Ugyanez érvényes a magyar kormány vétóira is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: Úgy védekezel, hogy támadsz, te kommunista pribék?
verőce21
@csak úgy...: Meg kell állítani téged, mert olyan vagy, mint egy elszabadult hajóágyú...!
csak úgy....
@verőce21: nekem még megáll,te impotens elmebeteg! :)
verőce21
@csak úgy...: Hazudsz, te gutaütött ..., most is úgy kellett inzulinnal szurkálnod magad, hogy a vércukrod helyrejöjjön a sokkból...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.