Hadházy Ákos ismét közösségi oldalán járt utána egy kellemetlen témának. 

Szerinte az Integritás Hatóság akkor sem tehetne semmit ebben az ügyben, ha akarna, mert a törvényt úgy fogalmazta meg a Fidesz, hogy csak a december 31. utáni feljelentésekre vonatkozzon.

1) Ha a kormány kicsit is komolyan gondolná, hogy ezután majd üldözi a korrupciót, akkor ez a gyalázatos határozat nem született volna meg és a kormány alá tartotó NAV nyomozói legalább tanúként meghallgatták volna Farkas Flóriánt. Ezzel szemben több száz oldalnyi kihallgatási jegyzőkönyvben még kérdésként sem merült fel a a neve.

2) Az „Integritás Hatóság” akkor sem tehetne semmit ebben az ügyben, ha akarna. A vádkikényszerítés egyrészt egy ilyen elszabotált nyomozás után akkor is nagyon nehéz lenne, ha lehetséges lenne jogilag – azonban a törvényt úgy fogalmazta meg a Fidesz, hogy csak a december 31. utáni feljelentésekre vonatkozzon.

3) Az ügyben már évek óta van lezárt OLAF-jelentés. Ők érdekes módon meghallgatták tanúként Farkas Flóriánt is. Ha a kormány kicsit is komolyan gondolná a korrupciós damaszkuszi utat, akkor nyilvánosságra hozná azt a jelentést. Vagy ha az „Integritás Hatóság” kicsit is komolyan gondolja a munkáját, akkor azt a jelentést is elkéri és nyilvánosságra hozza (amihez persze a kormány engedélye kell).

A Szeretlek Magyarország emlékeztet rá, hogy Farkas Flórián volt fideszes országgyűlési képviselő neve összeforrt a roma felzárkóztatási programmal, ami miatt 2015-ben eljárás indult költségvetési csalás gyanúja miatt Hadházy Ákos feljelentése nyomán. Az Országos Roma Önkormányzatnak (ORÖ) elsősorban európai uniós forrásból kellett volna létrehoznia egy országos munkaerő-közvetítő irodahálózatot. Ez folyamatos és kiszámítható munkát biztosított volna a hátrányos helyzetűeknek, elsősorban romáknak. Az ORÖ azonban a pénzt autókra, használhatatlan irodákra, bútorokra és egy gellérthegyi villára költötte el.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy gittegylet az egész! A maffia egyik fedőszervezete!
Nesze nektek Unió!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egy gittegylet az egész! A maffia egyik fedőszervezete!
Nesze nektek Unió!
Eladott Ország
Úgy döntöttünk, hogy fideszesek esetében, ezentül az ügyédszség látja el a védelem szerepét.
uploads.disquscdn.com/images/6e1e300ff9291cfba670ea1d0a0146ed07899e2c570daedef1d5998f346b537e.jpg?w=800&h
“Viszont a hatóságnak nincs büntetési jogköre“ Akkor ennek mi a franc értelme van? Amikor egy szaros közterület felügyeletnek ami önkormányzati hivatalhoz tartozik is van büntetési jogköre, akkor ennek az idióta országos lefedettséggel rendelkező “hatóságnak” meg nincs. Eddig is a Főügyésszel volt a baj, hiába történt vádemelés a rendőrség részéről, a vád elintézte azzal, hogy nem megalapozott vagy egyszerűen nem emelt vádat. Ez az egész egy undorító látszat intézkedés. Európai Ügyészségbe ezért nem léptek be, mert ott nincs már Polt geci meg a sleppje akik megakadályozhatnák. Ennek így semmi értelme, sőt az adómból eltarthatok újabb felesleges bürokratákat. Szuper. Köszi. Anyátok f*szát azt! Beköltözhetnének a Corvin láncosoknak szánt villába is.Gittegylet...
"Mi vizsgálunk, de a nyomozati monopólium az ügyészség kezében van." Az EU ügyészségében, ugye? Nem? A polt-félében? Akkor erről ennyit. Szankciós ügyészségre nem bízzuk a magyarság sorsát!
uploads.disquscdn.com/images/957c71165c262190353df88cdf541e36ada9d890b2156954e2efb973a3603e8b.gif?w=800&h=150
Mindent elkövetek azért, hogy az uniós adófizetők minden egyes eurócentjét szabályosan költsék el”
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.imgflip.com%2Fz761q.jpg&key=EmI2nQC9AtEuzOutTPk3_w&w=800&h=727
Eladott Ország
A terv az, hogy Tiborczék megint kimennek Marbellára, amíg nem lesz ismét biztonságos itthon. Van terv! Folytatjuk! A lopást. Azért van terv: Brüsszel, adj pénzt.
uploads.disquscdn.com/images/aa1ebb34b9c7520f065e3729699860683da5a8e844e1d00ed3debb99af668825.jpg?w=800&h=438
"Viszont a hatóságnak nincs büntetési jogköre".Ez a lényeg. Igy akár a rubik kockát is kirakhatná a hivatal helyett,
az is hasznosabb lenne.Ha feltárnak egy esetet azt továbbítják az ügyészségre... hihihi hahaha. Ez jó volt, igy reggelire! A köztársasági elnök által kinevezett posztok magas tisztséget jelentenek, ezert a családot is meghivják, hogy büszke lehessen a papra/mamára. Ez teljesen normális az egész vilagon. ♪ Pofám, sej, ha leszakad...
Várom még pénztáros Lölő nyilatkozatát, hogy aszongya: "csupán emberbaráti okok miatt strómanolok a doktorminiszterelnökúrnak és vagyok Ándiká látszatférje."
Eladott Ország
@sgl: ma, 14:42 ☻ Nos az is megérne vagy két misét, hogy a strómanok és a NER oligarchák, a többszörösen kiszámlázott állami beruházások után hogyan adóznak, mert még ott is fognak vagy néhány milliárdot. Ettől ugyan szépen nő a GDP is, csak szart sem ér, legfeljebb jachtozásra és kiránduló/meccsre járó repülgetésekre jó.
namihami
Nem is arra találta ki a Vezér! Ha a legkisebb esélye lehetne a felderítésre és büntetésre, akkor meg sem alakulhatott volna!
telegdilaci
@Béla333:Eleve nem lehet független amikor egy Ember nevezte ki!
Aronka
Hatsz@rházy egy korrupt gyilkos. Miért van még szabadlábon?
Aronka
@Béla333: A maffia egyik ügynöke maga az antiszemita Hatszarházy.
Aronka
@Béla333: A maffia egyik ügynöke maga az antiszemita Hatszarházy.
Aronka
@Béla333: Hatszarházy egy korrupt fasiszta disznó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.