A kormánypárt szerint ha Gyurcsány Ferenc lenne hatalmon, már belesodródtunk volna a háborúba.

A Fidesz szerint már Putyinnal háborúznánk, ha Gyurcsány lenne hatalmon
Gyurcsány Ferenc, a DK vezérszónoka, a párt elnöke felszólalás közben a jövő évi költségvetés általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 19-én. MTI/Kovács Attila

Orbán Viktor szerda délelőtt nemzetközi sajtótájékoztatót tartott a kormányinfó keretén belül, amire később az ellenzék is reagált, ezekről IDE kattintva olvashat bővebben.

Az ellenzéki pártok közleményeire válaszul a Fidesz is kiadott egy rövid közleményt. Szerintük a dollárbaloldallal Magyarország már totális válságban lenne

Ha Gyurcsány és a dollárbaloldal lenne hatalmon, Magyarország már belesodródott volna a háborúba, totális gazdasági, energia- és megélhetési válságban lenne, mert a baloldal a guruló dollárokért eladta a lelkét idegen hatalmaknak és nem a magyar érdekekért dolgozik.

- írták, és elmondták azt is, hogy a dollárbaloldal a magyarok kárára is végrehajtaná a brüsszeli szankciókat, a migránsok betelepítését, és visszahozná a megszorítások politikáját.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Értelmes ember - mondom még egyszer: az értelmes ember - nem vizionál azon, hogy "mi lenne ha..."
Azzal kéne foglalkozni, hogy mi volt, mi van most, illetve ha nem történik radikális változás, akkor ez a tendencia hová fog vezetni, mit fog eredményezni!
ómió
A hatványozott nyomorunkról már nem is beszélve...!
Sámannus
Putyinnal csak azért nem háborúztok, mert az alfeléből ki sem láttok. A médián keresztül rángat benneteket mint a Paprika Jancsit.
sunoge
Imádom ezt a "Ha Gyurcsány" szöveget a fidesztől. Teljes fantáziátlanságot és ostobaságot tükröz. 12 éve ők kormányoznak, vagyis inkább úgy tesznek. Ráadásul a "ha" nem opció, csak egy idióta magyarázat. Rég tudjuk: Ha a nagyanyámnak kerekei lettek volna, ő lett volna a villamos. Szinte minden téren szarrá vált amihez hozzányúltak. Csak a szervezett lopásban tudnak eredményeket felmutatni.Hibát-hibára halmoznak. Alapvető gazdasági folyamatokat nem értenek és szembe mennek velük. Pusztítás a fejekben és a gazdaságban. Ezt tudják. Az világos, hogy a puhos egy alja ember, de ezek körülötte?? A pénzért bármit. Gerinc? Tudják mi az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.