Az ünnepek előtt pár nappal szokatlanul személyes hangvételű, intenzív Facebook-kampányba kezdett a jelenleg szülési szabadságon lévő Donáth Anna, miután alig egy hónap alatt öt momentumos politikus is átlépett a DK-ba. Információink szerint a Momentumban kéztördelve várják Donáth jövő nyáron esedékes visszatérését, ugyanakkor sokakat aggodalommal tölt el, hogy addigra visszavonhatatlanul Gyurcsányék martalékává válik, vagy egyszerűen csak eljelentéktelenedik a párt...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Mi a fene, hiányzik a suska? a hülye momentum, momentán szar banda leépülőbenvan >>mert hazugságra nem lehet várat építeni, de a holnapot sem semmiképpen!
Eladott Ország
"Ha van valaki, aki meg tudja magyarázni, hogy ezek az ordenáré, személyeskedő, minősítő, a gazda politikai ellenségeinek vélt közszereplőket gyalázó, öncélú gánymunkák milyen célt szolgálnak, világosítson fel. Kétségtelen, hogy még ezekhez képest is van lejjebb, és azt a mélységet is lazán hozta a Matolcsy-kézben lévő, szebb napokat látott Origo. A fidesz, amelynek legnagyobb hatalomtechnikai fegyvere immár tizenharmadik éve a kritikus sajtó beszántása, ellehetetlenítése, pártszócsővé züllesztése (az Origótól a Népszabadságon át az Indexig hosszú a sor), és ezzel párhuzamosan egy, a 21. század Európájában páratlannak számító, közpénzből fenntartott, lejáratásra, karaktergyilokra, félrevezetésre, hazudozásra, a valóság meghajlítására berendezkedett propagandagyár működtetése."
Eladott Ország
@KisTehen: @Németh István: Azt hallottam, hogy Novák Katicának meg a Varga Jucusnak közös zeneszobája van. Nem a szoba közös, hanem a hangszer...
twitter.com/janos_hary/status/1598988487533162497/photo/1
A 3 millió narancsforradalmártól kérdezem, megkaptátok?...
twitter.com/janos_hary/status/1598352451337338883/photo/1
Mesélj magadról valamit. fideszes vagyok ...
twitter.com/xmedardc/status/1598260411434151936/photo/1
Még pár év Orbán kormány és az ország a katasztrófaturizmusból fog fellendülni.
twitter.com/janos_hary/status/1597986753113034752

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.