A miniszterelnök politikai igazgatója szerint ha tanár lenne, nagyon örülne, hogy az oktatás a Belügyminisztériumhoz tartozik, mert a nagy és sikeres rendszerátalakító és rendszer-megerősítő programok az elmúlt évtizedben a legtöbbször ehhez a tárcához kötődtek.

Orbán Balázs a kirúgott tanárokról: „Aki nem megy be a munkahelyére, el kell bocsátani, nem lehet mérlegelni”

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 21-én. MTI/Kovács Attila

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az Index-nek adott nyilatkozatában többek között az unióval való kapcsolatról, az ellenzékről, a nemzeti konzultációról, Ukrajnáról, az oktatásról és a jövőről is beszélt.

Forrás: SZMO

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
"ha tanár lenne, nagyon örülne, hogy az oktatás a Belügyminisztériumhoz tartozik"
Akkor először is kérjél tanári fizetést magadnak, aztán kezdhetsz örülni seggfej.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
"ha tanár lenne, nagyon örülne, hogy az oktatás a Belügyminisztériumhoz tartozik"
Akkor először is kérjél tanári fizetést magadnak, aztán kezdhetsz örülni seggfej.
Tunes1106
Nektek mi járna hogy ha nem mentek be a munkahelyetekre? Szerintem kötél!!
justhpeter
A miniszterelnök politikai igazgatója ugyanolyan szellemi fogyatékos mint a miniszterelnök. Az a világ, amit ez a két Orbán képzel, már régen eltűnt. Attól, hogy a kormány több hasonló szellemi fogyatékos tanácsára széttúrta a sztrájktörvényt, még nem szűnt meg a szabad munkavállalás a világban. Márpedig ha sok ember egyszerre gondolja úgy, hogy januárban mégsem kellene elkezdeni az iskolai oktatást, akkor a két nagyeszű Orbán nem sokat tehet. Mert hát lássuk be: Sintér Sanya módszerével ki lehet rúgni 5 tanárt, 10 tanárt, ...150 tanárt, aztán be lehet zárni az iskolát, meg a többi iskolát és amikor a kirúgott tanárok felmutatják a felfelé mutató középső újjukat a kormánynak a két nagyeszű Orbán kénytelen tudomásul venni, hogy a rablótáncnak vége van és két farokkal nem lehet egy hadosztályt megerőszakolni még Sanya bá'nak sem. Az ijesztegetés ideje lejárt ideje, hogy a kétnagyeszű felébredjen.
Ha pedig a meggyengült két nagyeszű Orbán szembetalálja magát esetleg egyszerre a pedagógusokkal meg az egészségügyi dolgozókkal, akkor a befejezett rablótánc és a négy feltartott kéz sem lesz elég.
Sosem fogom megérteni, hogy ha már valakinek az Isten hatalmat adott, miért vette el cserébe az eszét. Hiszen a két Orbánnak már egy szem sem maradt.
Lássuk be: ha az iskolák bezárnak a két Orbán szembekerül a szülőkkel - akik valami véletlen folytán és a két Orbántól függetlenül választók is - akik aztán magukhoz rendelhetik az országgyűlési képviselőjüket raportra már csak amiatt is, hogy a gyerekek őrzése miatt nem tudnak elmenni dolgozni.

Szerintem ideje belátni a két nagyeszű Orbánnak, hogy az a kerttős front amit megnyitottak nem az ő szájuk íze szerint alakul, mert lehet, hogy a palotába küldött NER háziszárnyas esetleg kegyelmet adna nekik, de ha a kettős front elindul ( a két Orbán kedvéért: oktatás és eglszségügy), akkor az nem csak kettőjüket, hanem az egész bolond háznépüket elűzi.
magyar1
Kár volt megszólalnia, mert anno a fidesz ellenzékben nem ment be a parlamenti ülésekre - a fagyi visszanyal.
Toller Béla
Aki meg elpocsékolja a nemzet pénzét, lejáratja a magyar népet, ellopja azt, amit csak lehet és magának halmozza fel - azt mikor kell felakasztani ? Kedves orbán úr ! Ha már a feladatok teljesítésénél tartunk ! A hóhér is teljesítsen már !
Néro2
Mond te mocsadék fityma , fajtársaid 4 évig nem mentek be a parlament üléstermébe csak büfébe sörözni.
Fizetés meg volt.
Ajókurvaanyad neked is meg minden meg minden szar szemét Nagy Hím Tag társadnak.
Ti akkora alja rohadékok vagytok amilyeneket sehol nem hord a hátán a föld. Mondjuk itt se mert a trágyadombotokon ücsörögtök.
Dr. Proktor
@Maccska: Nem is kétszázezret keresnek...
Megbecsülik őket, amúgy Orbán is sztrájkona ennyi pénzért!
plebejus
Amikor kordont bontottatok, polgári engedetlenség jogcímen, vagy amikor kivonulgattatok az uülésteremből munkaidőben, azért fel tetszettek venni a fizetésüket kedves szarházi urak?
surdilloFUJT
ezt az aljas,szőröstalpu,bocskoros kecskebaxó migráncsot,már vissza kellene toloncolni Romániába! rontsa ott a levegőt,az aljasa!!!
balos
@Maccska: Itt élsz,kis köcsög?Akkor miről nyivákolsz?
balos
A partnere nagyon oda van érte!Látszik a szemén,hogy mennyire várja már a rötyis szünetet!
Clavigo
@surdilloFUJT: Ez is román janicsár ??? ( nem is tudtam )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.