Az ukrán külügyminiszter szerint amíg Orbán hatalmon van, nem javulhat az ukrán-magyar viszony.

Keményen beleszállt Orbánba és Szijjártóba is az ukrán külügyminiszter: "Amíg Orbán Viktor hatalmon van, semmi se fog változni a magyar-ukrán viszonyban"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Amíg Orbán Viktor hatalmon van, semmi sem fog változni a magyar-ukrán viszonyban

– mondta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter a The Interviewer Youtube-csatornának adott egyórás interjújában. Kuleba azt is hozzátette, hogy szerinte Orbán már oldalt választott és ezzel nem lehet mit tenni.

A politikus azt is kiemelte, hogy próbálta rendbe hozni az ukrán-magyar kapcsolatokat, amire kezdetben Szijjártó Péter is vevőnek tűnt, ám a február 24-i orosz támadást követően Szijjártó maradt az egyetlen uniós külügyminiszter, akivel egyszer sem tudott egyeztetni. „Azt hiszem, ez a tény magáért beszél” – jelentette ki Kuleba.

Forrás: hvg.hu, interfax.com

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ukrán diplomácia?! Megint veri a nyálát?! Tessék, kérem, el lehet innen menni! Tessék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Költözz oda, bolsiék díszpatkánya, majd megtudod miféle! Az azovi náci efftársaiddal (vagy őket is lehazudnád már?) karöltve gyakorolhatod is! Még turult is dönthetsz! Efftársiasan! Ja, hogy azon már túl van a patkánybandád!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, latom, meg mindig nem tanultal meg a kutyaaggyal olvasni. EN jobb helyen lakom, mint TE, NEKEM olcsobb az elelmiszer, mint NEKED, NEKEM ingyen van a gaz,TE mennyit fizetsz erte???
koszpeko
@Maccska: ''Én meg Horthy kormányzó úré.''
Te egy degenerált fasz vagy, aki nem tudja mit beszél.
Talán erről értekezhetnél a Donnál kint maradt magyar katonákkal, vagy
a hadifoglyokkal, a Gulágon.
Horthy idejében hány millió tüdőbajos országa voltunk?
Tényleg ennyire gondolkodáyra képtelen idióta az összes agymosott fityfaszos?
ómió
@teuton: Fajkretén bolsi metabolizmusod végleg kivetette belőled a donor kutyaagyat, bolsiék vezérgyagyása!? Remény sincs rá, hogy a jövőben a magadéit, az analfabéta fajkretén náci efftársaidat felismerd? Még akkor se, amikor az Internacionálétokat együtt harsogjátok?! Amúgy meg, igazad van, ha nem erőlteted az újat, mert így, faj-idiótaként sokkal felszabadultabban hazudozhatod az ingyen gázt meg élelmiszert az aljabolsi fajtádnak!
kereső
Február első hetében Kijevben Eu-Ukrajna "csúcs" lesz.A mi kis gömböcünk, a nagy utcai harcos be meri-e vállalni, vagy elsunnyogják, mint novák a szlovák államiság ünnepét, negligálva Zuzana Caputová meghivását.
Terminátor
@Shikari: Nem egy hét alatt lehet rendet rakni! Három hét kell hozzá! Ne felejtsd el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.