A Fidesz képtelen szembenézni a valósággal, ez nem a válságkezelés, hanem a válságokozás költségvetése – írta a Momentum az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.

Momentum: ez nem a válságkezelés, hanem a válságokozás költségvetése

Az ellenzéki párt álláspontja szerint a most közzétett, rendeletileg átírt új költségvetés továbbra is a megszorítás és a bizonytalanság költségvetése, hiszen nem kezeli a mélyülő válságot, nem állítja meg a magyar emberek életszínvonalának egyre jelentősebb romlását. "Továbbra is fizethetjük a rossz kormányzás árát, a Fidesz-felárat, továbbra is számolnunk kell a káros és hatástalan árstopok okozta árstop-inflációval" – fogalmaztak a közleményben.

A Momentum szerint a költségvetésbe beleírt új számok nem lesznek tarthatók, a válság kezelése és az "árstop-infláció" megállítása sem várható tőle. A kormánypártok hibája miatt a családok életszínvonala tovább fog romlani, ahogy a hazai kis- és középvállalkozások és önkormányzatok számára is egyre kritikusabb lesz a helyzet – írták.

"Ideje szembenéznie a kormánynak a valósággal és elmondania az igazságot: a felelőtlen és korrupt kormányzás miatt mindenki a Fidesz-felárat fizeti, és a válság megfékezésére alkalmatlan a rendeleti költségvetés"

– olvasható a Momentum közleményében.

Fotó: Facebook

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
...és akkor egy úr a Klubrádióban nem tudja magát túltenni azon, hogy egy gimnazista felszólaló trágár szavakat használ a rendszerrel kapcsolatban ! Birkanyáj, reménytelen ...meg, hogy nem lophatták el, amit még nem kaptak meg...mintha azt lopták volna el...Szóval, a költségvetés a legkevesebb, menjünk innen, vagy álljunk le a sarkon és harcoljunk. A válságot mi éljük meg, nem a kormány !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: no barom, kezdjük...25 év alatt a normálisabbja tanul...a cigó meg nem dolgozik,tehát nem éri veszteség a büdzsét...
négy gyermekes anyukák főleg a cigók,...ugyanaz mint fentebb,nincs veszteség...
babaváró támogatás...olyan sikeres hogy mélyponton a születések száma...kivéve a fentebb említetteket, de ez nem viszi előre a gazdaságot..
az átlag magyar nő 26-28 évesen szül...arra van a másfél év gyes,gyed, tehát nem nagy kedvezmény...kivéve a cigót, az ellik folyamatosan,de mivel nem dolgozik,nem kell neki semmit elengedni...
ez így dióhéjban a hatalmas kedvezmény...nem véletlen így lettek megállapítva...!
Toller Béla
...és akkor egy úr a Klubrádióban nem tudja magát túltenni azon, hogy egy gimnazista felszólaló trágár szavakat használ a rendszerrel kapcsolatban ! Birkanyáj, reménytelen ...meg, hogy nem lophatták el, amit még nem kaptak meg...mintha azt lopták volna el...Szóval, a költségvetés a legkevesebb, menjünk innen, vagy álljunk le a sarkon és harcoljunk. A válságot mi éljük meg, nem a kormány !
Pálinkás Pál
@Pegero: látom kb azon a szellemi szinten vagy mint a gazdád a " boldog karácsonyt "...!
Pálinkás Pál
@Pegero: még ide teszem tahókám-...
" Ezt azt jelenti, hogy azok a 30 év alatti anyák, akiknek 2022. december 31-én vagy azt megelőzően született gyermeke, nem jogosultak szja-mentességre. Ők csak akkor élhetnek a kedvezménnyel, ha újabb gyermekük születik 30 éves korukig."...nesze paraszt, újabb megosztó rendelet a koszos cigánytól!...
verőce21
A műkedvelő liberálbolsevikjaink valósággal párhuzamos világban élnek...Nagyon szeretnének előbújni a proli férgek...!

A leghülyébb komcsi is az Orbán -féle szegénységről agitál a boltban.
Úgy gondolják, van még remény, hogy visszajön nekik a felelősség nélküli, henye szocializmus...!
csak úgy....
@verőce21: "műkedvelő liberálbolsevik" :) te is csak egy shikari féle,mesterségesen elbutított elmebeteg! ki a tököm sírja magyarországon vissza a szocializmust? - azon,hogy ismét valami hasonló szar legyen,azon 0rbánék fáradoznak!
Nessy
Szabhatjuk az ársapkát, ha nincs mire ráhúzni! Orbáni megoldás a problémára: dupla mennyiséget kell tárolni a boltoknak! Különben milliós büntetés, bezárás! Aztán, ha nem szállítanak? Ha egy disznónak csak négy combja van, nem nyolc? Mert a többi részét is el kellene ám adni! Pedig Orbán tudhatná, hiszen pertu haver a röfivel!
Pálinkás Pál
@Pegero: rettegni nektek kell majd,agyalágyult...
verőce21
@csak úgy...: - "ki a tököm sírja magyarországon vissza a szocializmust?" - Tudod mennyien visszasírják, csak itt a blogon is...? Tévedsz újra, mint mindig!

Itt szinte csak te vagy egyedül dilis MZP drukker! Mennyivel támogattad a kampányát?
csak úgy....
@verőce21: ha valakik visszasírják a szocializmust, annak is 0rbán az oka, okozója!
valószínü,hogy akkoriban jobban éltek, mint ebbe a neofeudalista elbaxott biszbaszban, ahol a fölsö 10 ezer szarrá lopja magát és több mint 5 millió szerencsétlen nyomorog!
nem vagyok mzp drukker ,én csak a szarházi 0rbán ellen vagyok, aki totálisan tönkreteszi az országot! te tévedsz mint mindíg, te dölyfös dilinyós!
Pálinkás Pál
@Pegero: kussolj cigó...ti nem most tartjátok az újévet...
Pálinkás Pál
@Pegero: úgy tudom,nálatok kecskebaszóknál más az időszámítás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.