Ebből több mint hétszázat Budapesten.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ellátták a baját - ez a magyaroknál egészen mást jelent, mint amiről a cikkben szó van! - Itt a példa, hogy ezeket a cikkeket NEM MAGYAROK írják...
simmering73
Ezután ezek már többet nem hívják a mentőket.
Toller Béla
Jól sikerült szóvicc, kiröhögtük magunkat mostanra. Na, és akkor most ehhez 3600 esethez kell majd hozzáadni a nemtommennyit, ha az éjszakai ügyelet is rátok köszönt ! Kormányunk végtelenmek tekinthető bölcsességének következtében.
Havanagi
Milyen mentősök,megnyekkent firkász??!!Talán felvehetnéd a főispán,vagy micsoda ez a pintér professzor szaktekintély által feltalált MENTŐS-Ügyelet szervezeti egység megnevezést.A mentősök nappal dolgoznak,.a mentős-ügyelet meg éjszaka.Ugye prof.pintér?Magyarul nincs megállás ,a mentők éjjel-nappal a fedélzeten.
Csizmás Kond
...ja...és csak mostanra sikerült összeszámolniuk...
amortizáltok
érdekes mert minden napra ugyanezt a számot közlik tán sokszorosították vagy ez a napi éves átlagból van itt?
3608 sok e vagy kevés de már nem hiszem el hogy minden napon pont 3608 . De a mentőszolgálatnak ez kissé megterhelő lehet.
amortizáltok
@Toller Béla: 24/48 belefér ám kezdetnek ledolgozzák a 24 órát kávé és mehet a 48 egyvégbe beájulásik de se pénz se felszerelés azért kiszurásnak kiszurás ám na meg a járműpart ka lassan ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.