Felrobbantak az árak 2022-ben az európai gázpiacon, de a tőzsdei folyamatokat nézve ennek semmi köze nem volt az uniós szankciókhoz, sokkal inkább Oroszország folyamatos nyomásgyakorlásához. Mire az EU eljutott a gázársapka elfogadásáig, már nagyrészt sikerült kitörnie a béklyóból. A gázársapka elfogadása már csak egy folyamat vége, amelynek során Európa többé-kevésbé függetlenítette magát az orosz energiaforrástól.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jó kis összefoglaló, hogy a magyar maffia csapat hülyítésétől függetlenül hogyan oldotta meg az Unió az oroszok gázzal való zsarolását.
Persze, ha a hülyemagyar maffiahívők képesek ennyit egyhuzamban elolvasni és főleg meg is értik, ami le van írva.
Nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog...
Csizmás Kond
...pontosabban 21-ben kezdték emelni az árakat, amikor mg a háborúnak se híre se hamva nem volt.
relatív
Az európai vezetés nagyon jól kicsinálja Európát. Mintegy négyszeres áron vásárol - ha egyáltalán van ajánlat - gázt, és az igényeinek folyamatos ellátását a korábbi alacsony ár,-, és biztonságos szolgáltatását felváltásával.
Ennek következményeként egész Európa nagy recesszióba fordulva kiszolgálója lesz a másik Földrészen lévő szövetségesének, és még biztonsága IS nagymértékben gyengül.
Ez a jelenség alapvetően mutat rá, mennyire jó vezetése van Európának !
Peller Anikó
@relatív: És nem hazudsz? De, mint mindig. Én legalábbis úgy tudtam -eddig-, hogy a viktor vásárol négyszeres áron, de legalábbis nekünk 4x-es áron számlázza.

Minden szavad hülyeség vagy hazugság, nekem úgy tűnik, de meggyőzhetsz ha tudsz.

Egyébként miért kell neked az iszám államot reklámoznod (= IS) folyton, tán arab vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.