Miután lerótták kegyeletüket XVI. Benedek egykori pápa ravatalánál, Orbán Viktor és Lévai Anikó beugrottak egy ebédre Rómában – szúrta ki a Telex a La Repubblica cikkében.

Elegáns római étteremben költött el egy luxusebédet Orbán Viktor és felesége – ez volt a menü

Az olasz lap azt írja, az Ostia negyed La Bussola nevű éttermében Orbán katalán módra elkészített homárt fogyasztott, míg Lévai Anikó polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez szintén egy polipfaj) és halpástétomból álló menüt evett. A miniszterelnök feleségét az étterem tulajdonosai egy csokor virággal köszöntötték.

A Canaledieci nevű lap arról is beszámolt, hogy Orbán Viktor az étkezés után elismerően nyilatkozott a séf ajánlásairól, különösen a nyers hal és kagyló előétel ízlett neki.

Orbánék éttermi kalandjáról egy rövid videó is felkerült a Youtube-ra, itt az is látható, hogy a lezserül öltözött miniszterelnök olaszul köszöni meg az ételt az étterem munkatársainak.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Jó nagy zakót kapott 0rbán, hogy beleférjen az a sok étel, amit rendszeresen magába töm. Csodálom, hogy nem borul fel, már akkora a bendője.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
SZÁRADJON BELÉD MINDEN FALAT TE MOCSKOS CIGÁNY LÓKUPEC!!!
jáger laszló
Ebéd Rómában
+ is látszik a zakója gombolásán
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Itt a zabálás volt a lényeg. Minden más csak nevet adott a gyereknek.
beric
Azt ugye már kiderítette a tudomány, hogy a gyűlölet tényleg hatékony.
Mégpedig úgy, hogy azt öli meg - aki gyűlöl.
Úgyhogy hajrá, árnyékalattvalók.
nemkati
Jó nagy zakót kapott 0rbán, hogy beleférjen az a sok étel, amit rendszeresen magába töm. Csodálom, hogy nem borul fel, már akkora a bendője.
ágimami
A lényeg, hogy ők jól éljenek a többi meg le van sz...a!!!
Igazi "belevaló" qurmányunk van, csak így tovább!!!:DDD
Néro2
Egészségére drága miniszterelnök úr örülök , hogy meghívhattam.
Főúr fizetek !
Hogyrohadnamegmindenfityma.
szegfue
@beric: 7:04 Hozzászólásaidat olvasva, azok sem a szeretetről szólnak...
nemkati
Lényeg, hogy a miniszterelnök úr jól éljen. A magyaroknak meg ott a sapkás csirkefarhát, tehát kuss van.
Jozefina
A jobbágyok adóforintjaiból jó nagy bele van!!! Egy megrendezett színjáték az egész!!! Hányinger!!!
ila51
kis gömböc ...rá tud könyökölni
Néro2
@Horizont: Én speciel undorodom tőle. Egy rakás xart nem lehet gyűlölni.
Béla333
Nyilván az adóforintjainkból, hiszen ezek nem restellnek a fillérekért is lehajolni...
Mocskos maffiózók!
Béla333
"...Orbán katalán módra elkészített homárt fogyasztott, míg Lévai Anikó polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez szintén egy polipfaj) és halpástétomból álló menüt evett."

Akadjon a torkán...
Havanagi
@Horizont:"Bírom",amikor az általuk termelt szart a másikra kenik.Ez a politikájuk.
Nyírfa
Mennyire nem tud viselkedni. Vajon leette magát?
namihami
Fiatallegényként még a 2,80-as fradikolbász volt a csemege. Gyerekkorában apuci a pártvacsorák kuriózumán tartotta. A nagypapának pedig még a dögkút volt a terülj-terülj asztalkám.
Egy 20. századi család gourmand karrierje! Miből lehet cserebogár!?!?!
Vajon ezeket is lehet kanállal enni és tunkolni a zaftyát?
nemkati
@Horizont: ma, 08:59 Tudta, mikor kell megemelni a fizetését. Kb 5 milla körül van. Anikó is biztosan kap némi hasonlóan kis jövedelmet. Aztán meg ott van a pénztárcája, a Mészáros. Úgyhogy van miből jól élni. Gondolom, jókat röhög a hülye tanárokon, a közmunkásokon, meg a kis- és rokkantnyugdíjasokon, hogy azoknak nem telik nemhogy lakomákra, de sokszor fűtésre, gyógyszerre, csirkefarhátra se. Meg is érdemlik, annyit is érnek. Pedig a tőlük elvett (oda se adott) filléreik is benne vannak abban a lakomában.
csak úgy....
rómában járt és nincs meloni az étlapon?
Clavigo
@Maccska: " mi fáj,,gyere mesélj...'.. A Falhuggyozó partedlit húzott a zabához.? . ( jó az a kép )... Még mindig leeszi magát,,vagy olyan dagadt ,hogy nem fér oda az asztalhoz.. Vájúhoz van szokva...(?)
Clavigo
@Horizont: 09.02. Az valami törülköző lehet,,vagy felmosórongy..
nemkati
@Clavigo: Az látszik a képen, hogy akkora a bendője, hogy nem tud a tányér fölé hajolni tőle. Tényleg vályúból kéne egyen négykézlábra állva, úgy nem enné le magát. Én ki nem állhatom a pocakos miniszterelnököket!
Béla333
Ilyen a maffia főnök, akkor milyen lehet a "mezei" maffiatag?!
Itthon 18 fok, infláció, hogy már a kaját sem tudjuk megvenni, ezek meg dőzsölnek a tőlünk ellopott pénzekből!!!
gina
Kár hogy nem akadt a zsiros mocskos torkán, egy aljas szemát, szerintem procokálja a magyarokat, és röhög rajtunk mert megteheti ez a zsiros patkány
gina
@beric: Ha igy lenne akkor OV már régen a föld alatt lenne 20 méterre,, na jó napot !!!
gina
@Shikari: Te barom utalj át neki a pénzedböl te elmebeteg állat , látszik a cigány szemét összertart
balos
@nemkati: Kell a két golyóálló mellény,mert különben szétesik a szarosgeci!
balos
@Maccska: Anyádat ne keverd bele a rendes emberek kifakadásába!Különben is ott a geci-fasza azért vagy oda meg vissza,hogy fényezhesd!
sokanvagyunk
A videón is látható a szokásos tökvakarás, utána biztos ízletes volt a kaja.
bence
@Eladott Ország: ! Nála a lényeg , hogy minden ingyen legyen !
Jozefina
@Eladott Ország: honnét szeded elő ezeket??? Nem semmi!!!
division
Egy ebéd miatt miért kell így mocskolnotok egymást? Ráadásul minek kell egy ilyen "eseményt" egyáltalán a lapoknak megírni? Nem védeni akarom Orbánt ezzel, de ne legyünk már ennyi civilizálatlanok.
Eladott Ország
@division: ma, 13:10 ☺ A román (többgenerációs) bűnöző cigányod, tönkreb@szta az országot ( Európa koldusháza/Bangladese lettünk) és ezért bíróság előtt felelnie kell, a bandájával együtt! Még szerencse, hogy nincs halálbünetés, mert az első fára kellene felakasztani, a büdös qrva anyjába, a kolostorgecinek! Ezt nem lehet megbocsátani SENKINEK!
jáger laszló
Ezek után feltétlenül javasolnám.hogy tegyék közkincsé a köz TV-ben a Karmelita heti menüjét,hogy a magyar nép értesüljön mivel etetik a Buda várában a magyar ME-öt!!
Azt,hogy,mármint a magyar honpolgárt mivel etetik arról nap mint nap a köz TV-ből rendszeresen értesülhetünk Ez elvárható a hiteles tájékoztatás érdekében!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@division: Közzétette a mini szterelnöki hivatal...
Clavigo
@Maccska: A mi pénzünkből,,gyagyás ?
vacsi
Evett nyers halat, meg polipot? Azért ezt nem mondanám luxusmenünek. Megjegyzem, én sokkal finomabbat ebédeltem, otthon, a családdal.
jáger laszló
Úgy tűnik a magyar ME tovább gömböcösödött..
Már mát túlsúlyosnak tűnik!!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
division
@Eladott Ország: A hozzád hasonló stílusú emberek miatt nehéz normálisan kommunikálni sajnos. Már egy ideje láthatod, mennyire ellene fordultam a jelenlegi kormánynak, de ettől függetlenül tárgyilagos tudok maradni, talán mert értelmiségi vagyok, ellentétben itt jó néhány embernél.
beric
@m73: csöpög neked is a soros? nemcsak a zunijós bolsi képviselőknek? Hajrá, árnyékjobbágy.
drrotf
Orbán képét nézve az jutott eszembe, hogy micsoda kép ez?Milyen jól mutatja hogy Magyarország az EU második legszegényebb állama, de a miniszterelnöke úgy néz ki ,hogy kilóg a hasa a nadrágból, és ha Rómába megy imát mondani egy volt pápa halála alkalmából akkor feleségével homár eszik ebédre és polipot, nem hamuba sült ártámogatott krumplit.Az imájába Orbán biztos megköszönte Istennek, hogy neki a fizetését nem az EU-tól kapott pénzből emelik, mert megemelteti azt ő magának a 133 bátor képviselőjével a hazai költségvetés terhére, amiből a pedagógusoknak sajnos már nem jutott emelésre.Nem az infláció mértékével emelik az Ő javadalmazását, mert azt tudja, hogy akkor a a pénzének reál értéke semmit nem változik, hanem 18%-al, hogy egy kicsit , pár százezer forinttal többje legyen mint tavaly volt!Havi 4-5 milliós pénzéből így sem tud félretenni, megtakarítása az nincsen.Próbálnia kellene takarékoskodni, mondjuk az átlag medián bérből 280000 forintból kijönni, hátha sikerülne Neki!
Eladott Ország
@division: ma, 17:47 ♦ Akkor nyald ki a román bűnöző cigányod seggét! Szégyen lett magyarnak lenni a világban, a cigány gecid kiutáltatta az országot Európából, már nem állnak szóba ezzel a hazaáruló, hitvány nyomorulttal! Erre vagy büszke! Minek képzeli magát ez a pökhendi, skizofrén, pszichopata, parazita, senkiházi, tróger! Remélem élete végéig börtönben rohad meg! Te meg az értelmiségi, pont ezért tartunk itt 30 évvel a gengszterváltás után! "Rohadjak meg ha kiváltom"...
division
@Eladott Ország: Már csak te maradtál itt, akivel nem tudok értelmesen társalogni, és ez nálad láthatóan nem pártfüggő, egyszerűen ennyi van a fejedben. Ne légy rá nagyon büszke. Nagyon sok aljas dolgot művel sajnos az utóbbi években a Fidesz, de egy ebédelést valahogy nem tudok közéjük sorolni. Jómagam is szoktam enni amikor külföldön járok, max. nem írják meg rólam a helyi lapok, talán mert nem vagyok az ország miniszterelnöke.
nejlontacskó
@beric: gyűlölködésre vagy kíváncsi?
Akkor a Bayer show lesz az, ahol töméntelen mennyiségben találsz!
Vagy a kecskebaszó Jeszenszky műsora, netán a vadhajtások, illetve, en bloc a kormányzati propaganda...
Nincs olyan, rajtatok kívülálló, akit ne gyűlölnétek, úgyhogy inkább hallgattál volna...
jáger laszló
Bevállalom
Mindezek ellenére én szeretem a fidext
mint kecske a kést!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
Érdekes egy "veszélyhelyzet" az, amikor az országelnöke, miniszterelnöke és annak helyettese egyszerre kóborol a nagyvilágban!
Yoda69
Desszertnek kaphattak volna szicíliai nyakkendőt.
Két hazaárulóval kevesebb volna.
Németh István
@Edebácsi: akurva anyád!@Yoda69: a büdös kurva anyád@jáger laszló: neker a mosckos kurva anyád jutott!@nemkati: ate rokonaid is bevonva >szar kurva anyátokkal együtt!@nejlontacskó: @Maccska: @m73: ezek csak amolyan gecimaradványok, kiszáradt spermák anyjuk sincs!
Lepényleső
Egyen degeszre mindent mi fér bele,- mi gürcölünk végette,- nehogy pont ezért legyen szégyene?
Dr. Proktor
Szálkás halat szolgálhattak volna fel nekik...
Németh István
Hát ha még tudnátok, hogy ki is vendégelte meg, azt meg pláne, hogy a pincérek hajlongva vitték a papit a tütit és minden bármi féle itóka és finomság után egy igazi arany Lajos-érmét adtak át, más- más évjárattal a részére és a felesége részére! Ezt vámmentesen hozhatták be az országba a szuper eszkluzív kormányfői honvédségi vadász repülővel. Ennek különben történelmi okai vannak! Hogy tudjátok és nehogy hülyén halljatok meg> a 24 bdarab érme (ennyi fogás volt) magyar forint értéke >> felajánlásra kerül a maki zajnak költség térítésre a Jászberény-i előszavazás sikerre vitele érdekében ÉS a Hódmezővásárhelyiknek, meg a kivetendő földadó elviselhetőségére! Ez egy demokratikus jogállamban így dukál! Értitek >>
@Dr. Proktor: @Lepényleső: @Yoda69: meg stb.
nejlontacskó
@Németh István: mi bajod van a földadóval te kretén.
Nagyon is, rendben van az!
Yoda69
@Németh István: A kurva anyaddal beszelj igy te otvaros moszkovita hazaarulo fereg.
Németh István
@nejlontacskó: te állat a salátát, de bármit ami onnan származik teis megfogod venni baromfasz drágábban, kóval drágábban! MIT gondolsz te főhülye a kormány miért próbál az adókon folyamatosan faragni! Te állatbarom fasz!
@Yoda69: ez a feltétlen tisztelet kijár az olyan gerinctelen állatoknak amelyek körébe tartozol! Végtére is egy közönséges kártékony állat vagy akit írtani kéne! Bízom benne, hogy van erre szakosodott intézmény vagy szervezet amelyik tesz is!
nejlontacskó
@Németh István: nem értem, hogy mi bajod van?
A fidesz sem tiltakozik ellene!
Akkor, te miért?
vacsi
Most komolyan, azon, hogy megebédeltek, heteki kell rágódni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.