Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese, a Facebook oldalán jelentette be, hogy végrehajtókat küldött a külügyminisztériumra, mivel Szijjártó Péter minisztériuma 2 elvesztett per után sem adták még ki a lélegeztetőgép-biznisz adatait – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Végrehajtókat küldött Szijjártó Péter minisztériumára a Momentum
Fotó: Tompos Márton Kristóf, a Momentum képviselője felszólal az Egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 23-án. MTI/Illyés Tibor

A Momentum politikusa még tavaly perelte be a külügyet, "mivel a KKM törvényt szegett azzal, hogy nem adta ki neki közadatigénylés következtében sem a botrányos lélegeztetőgép-bizniszzel kapcsolatos nyilvános dokumentumokat".

Hozzátették:

Mivel első- és másodfokon is pert nyert Tompos a Külügyminisztériummal szemben, így meg kellett volna kapnia a dokumentumokat.

Mint írják, "egy év elteltével sem történt semmi, ezért most végrehajtókat küld a Momentum szóvivője a Külügyminisztériumra".

Forrás: MTI/OS

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
Megvallom őszintén,ez a hír feldobott. Pedig nem vagyok ma olyan jól!
Tudom,tudtam akkor is,hogy hogy ez a szerintem második legaljasabb szemét 2-ES SZÁMÚ TOLVAJ akkorát kaszált az ügyleten ,hogy mi azt elképzelni is nehezen tudjuk. A partnere a maláj már régen le van tartóztatva. Ez meg itt röpköd a holdra,meg vissza a mi pénzünkből. Fúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj MOCSKOK !!!
TESSÉK ???
És április 3 ?
Vesszen meg a mai napon ,aki rájuk szavazott !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
-arra válaszoljon titkár úr, miért döntöttek önállóan a bírók?...nem adta át nekik az ítéletet, amikor kértem?..
-őőőő...izé...de..igen, átadtam...
-és?
-az első elolvasta, elküldött az anyámba, és az őrséggel kivezettetett...
-a másiknak futárral küldtem, a fene sem gondolta volna, hogy lázadni mer...
-elmehet, majd én intézem, ha már nem képes ilyen semmiség elintézésére..
lusta
@drrotf: Már a megközelítés is hibás. Egy normális jogállamban el sem jut az ügy bírói szakaszba. Már réges-régen kiadták a dokumentumokat, mert a vilgágon, a kormányoknak egy vasuk sincs. A pénz az adófizetők pénze.
Rockxy
tomposka!
a poltpetivel egyeztettél előtte?
mert a petinél van a mosógép, ami bármiből kimossa a qrmányt.
drrotf
@lusta: Akkor nem a megközelítés a hibás, hanem a magyar kormány magatartása amely magasról lesz.rja a bírói ítéleteket!A pénzt amiből ki kell fizetni majd a költségeket a költségvetésből fizetik az nem vitás, de itt nem pénz behajtásáról van szó, hanem adatok kiadásáról.A felmerült költségeket a minisztérium beszedhetné attól a munkavállalójától, aki nem adta ki időben az adatokat, de ez még idő előtti kérdés, mert az eljárás költségeit még biztos nem szedte be a végrehajtó a minisztériumtól, ugyanis a végrehajtás költségeit a végrehajtást kérő előlegezi meg, amit azután behajthat a késedelmesen eljárótól.
ómió
Közadatigénylés, bizony, csak efftársilag negligálható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.