Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután Szlovéniában megbeszélést folytatott Janez Jansa korábbi szlovén miniszterelnökkel, a Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor Szlovéniában tárgyalt
Fotó:Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A tárgyalás során aktuális kétoldalú és nemzetközi ügyeket érintettek – mondta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzze,,,,ezzel a Sertéssel,,aktuális politikus már nem áll szóba az EU- ból,,csak leváltott haverjai..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
orbán...ez egy korrupt kamukeresztény náci-fasiszta-komcsi szarkeverő
Nyírfa
Nem egészen értem, de biztosan bennem van a hiba, hogy egy ország miniszterelnökének milyen tárgyalnivalói vannak egy másik ország már hivatalt vesztett pártvezetőjével, és csak vele.
Nem hallom, hogy az ellenzéki politikusok itthon püfölnék a dobot, miszerint Orbán éppen beavatkozik Szlovénia belügyeibe.
Persze, ha csak a fociról beszéltek, és arról, hogy milyen áhitattal imádkozott a mi Viktorunk Benedek pápa temetésén, pláne, hogy vette a kamera, majd megvitatták, hogy mennyire egészséges vagy sem a nyers hal fogyasztása, s hogy mikor veri ki a biztosítékot egy társadalomban, ha annak miniszterelnöke magánrepülőként használt kormánygéppel jön-megy a világban, s bár az általa vezénylett országban vészhelyzetet tartat fent, de azt sem magára, sem holdudvarára nem vonatkoztatja, tehát, ha ilyen fontos kérdésekben cserélt eszmét kedves harcostársával, az természetesen más.
csak úgy....
@Nyírfa: ez nem is tárgyalás, ez csak 0rbáni fontoskodó szarkeverés .
kereső
Mivel a cimből nem derült ki, abban a hiszemben voltam, hogy orbán a szlovén kormányfővel, és a szlovén kormány tagjaival "tárgyalt". De kiderült, hogy ismét nem csinált mást, mint odament x@rt keverni- amit tárgyalásnak eladni az MTI részéről nem más mint hazudni.
Jozefina
Tárgyaal, de mit és kivel??? Ott is csak egymásnak uszítja az embereket!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.