A Vodafone többségi tulajdonosának, a 4IG-nek már két olyan mobilszolgáltatója van, amelyet One-nak hívnak – írja a 444. Egy iparági forrás azt pletykálta a 444-nek, hogy a nemrég állami kézbe (is) került Vodafone új nevet kap, a jövőben One-nak – angolul egy – fogják hívni. A portál a Vodafone új többségi tulajdonosát, a 4IG-t még nem tudta elérni, de emlékeztet arra, hogy a cégnek már két olyan mobilszolgáltatója is van, amelyeket One-nak hívnak, illetve erre a névre kereszteltek át.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Mirabilis: Akkor vissza a CB-hez (vagy a PMR-hez)...
colibri
Ezek attól érzik jól magukat, ha Magyarországon mindent! fenekestől felfordítanak! Nem számít mibe kerül, van-e benne logika, rossz döntés, senkinek nem tetszik, de orbán/ék kiagyalják és természetesen véghez is viszik. Megmutatják, hogy ők járnak a járdán. Legyen az vármegyékre váltás főispánokkal, a Vodafon és minden más felvásárlása, a várnegyed, a kolostor elbirtoklása, a debreceni giga beruházás...és lehetne sorolni a végtelenségig. Meddig még???
Nessy
@Qqberci: A CB-t is mindenki hallotta, aki azon a csatornán volt. De ott legalább tudtuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.