Balogh Samu szerint a Nyugati pályaudvar felújításnak lefújása után ez világossá vált.

A főpolgármester kabinetfőnöke szerint a Nyugati pályaudvar felújításának lefújásával "világossá vált, hogy a kormánynak nincs valódi szándéka Budapest fejlesztésére", még akkor sem, ha azzal az agglomerációból ingázó tíz- és százezrek életét könnyíthetnék meg – olvasható az MTI hírében.

A főpolgármester kabinetfőnöke úgy látja, nincs valódi szándék a kormány részéről Budapest fejlesztésére

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Facebook-oldalán Balogh Samu úgy fogalmazott, hogy bár kezdetektől nyilvánvaló volt, hogy "a BFK fügefalevél a kormány önkormányzatokkal szembeni politikáján", sokakban kitartóan élt a hit, hogy a szakmailag egyébként sokszor kiváló projektek mögött valódi politikai szándék állt.

Hozzátette: a Nyugati felújítására kapott közvetlen uniós források visszautalásával világossá vált, hogy ez nincs így.

A kabinetfőnök szerint egyre nagyobb a veszély, hogy sok más, hasonlóan fontos projekt is erre a sorsra fog jutni.

Forrás: mti.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egyertelmu hogy nincs, sot kubatov elvtars szerint budapestrol le kellene valasztani a kulso keruleteket, es ugy alakitani a varost hogy csak fideSS szavazok maradjanak benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@nejlontacskó: gerinek nem gurult dollár?
m73
@Maccska: meg az édesanyád picsáját te barom!
nejlontacskó
@KisTehen: csak ezt a sablont sikerül kérődzened?
Maccska
@m73: a Tarlós-féle városvezetés egyik legnagyobb eredménye a területen a 4-es metró-projekt befejezése volt, amit végül 2014-ben sikerült a nagyközönségnek átadni, miután a Tarlós vezette főváros heroikus munkával korrigálta a szerződéseket, és megmentette a projektet. Az Európai Unió legnagyobb korrupciós botrányává fejlődött beruházás az egykori szabaddemokrata főpolgármester, Demszky Gábor lemoshatatlan kudarca lett: a valaha volt legdrágább uniós támogatással készült magyar beruházás összköltsége az ígért 195 helyett 452,5 milliárd forint lett, átadása pedig a legjóindulatúbb számítás szerint is hat évet késett. Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ezzel kapcsolatos jelentése 2016-ban került nyilvánosságra, egy több mint százoldalas jelentés formájában. A hatóság hatvan szerződés esetében észlelt problémát, és összesen 167 milliárd forintnyi károkozást tárt fel. A projekt 452 milliárd forintos összköltségéből tehát a gyanú szerint 272 milliárd érintett csalással, szabálytalan felhasználással, a már említett 167 milliárdot pedig ellopták.
m73
@Maccska: miért nincs börtönben akkor demszky? Miért nincs börtönben tiborcz? Miért nincs börtönben völlner? Miért nincs börtönben gyurcsány? Soroljam az összes jobb-bal politikust? Abban a buliban tarlós is benne volt,ha már ilyen okosan leírtál mindent. Amúgy tarlós egy arogáns, töketlen fasz volt. A harmadik kerületet nem vezette rosszul. Aztán eladta lelkét A fidesznek és már le is lett írva.
ómió
Tarlós úr 200 milliárdos "hagyatékát" már szétloptátok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok