Hadházy Ákos ismét durva mutyiról számolt be a közösségi oldalán, méregdrága pick-up terepjárót "vehetett" magának Pétervására polgármestere. 

Újabb fideszes mutyit lepleztek le: A fideszes polgármesternek terepjáró is jutott a támogatásokból, nem csak jakuzzis palota
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a képviselő a hét elején mutatott egy kacsalábon forgó „falusi szálláshelyet”, amire 50 millió forint EU-s támogatást kapott Pétervására fideszes polgármestere. .

Az lehet, hogy nem történt, de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből.

- számolt be róla akkor.

Azonban egy másik dolgot is látott Hadházy, méghozzá ezt a méregdrága pick-up terepjárót Pétervására fideszes polgármesterének háza előtt fényképezte, az autón a polgármester címére bejegyzett vadásztársaság neve található, a helyiek szerint a polgármester használja.

A politikus nem érti, hogy az uniótól kapott elsősorban vidékfejlesztésre és falusi szálláshelyek működtetésére szánt forrásokat miért költi Pétervására fideszes polgármestere egy terepjáróra, aminek az oldalán a képviselő szerint a polgármester címére bejegyzett vadásztársaság neve található.

Nem értek ezekhez az autókhoz, nem tudom, hogy ez egy 9-10 milliós ártól induló Ford Ranger, vagy a spéci, 15-20 milliós „Raptor” változatról van-e szó. De az egészen biztos, hogy az elszegényedett magyar falvaknak nem arra van szükségük, hogy városi polgik vadásztársaságai méregdrága pick-up terepjárókat vegyenek!

- tette hozzá, és elment, hogy a hétfőn bemutatott, 50 milliós „falusi szálláshelyre” (luxus palotába) is ezzel szokott kijárni, bár amikor meglátogattam, inkább a polgármesteri szolgálati autó állhatott ott.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Mert, ugye, támogatást kizárólag ő kapott!? Így kell hazudni, Hullaházy efftárs!?
jáger laszló
Hát 1 kicsit túlragozott
Szerintem!!
Nem lesz ebből semmi komoly esemény,majd +lássátok!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Libbantölő
Rendes ember mint minden jobboldali. Megérdemli.
csak úgy....
@Libbantölő: meg hát, had lopjanak..., már a te fejedböl is kilopták az eszedet!
megérdemled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.