Az egykori sztár televíziós, Juszt László hosszú évek óta visszavonult és csak néha tűnik fel egyik kerületi televíziócsatornán, de a közösségi oldalán nagyon aktív, és rendre figyelemreméltó szövegeket posztol.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A magyar fideszes jogállamiság példája:

,,“Az ügyészség valakinek falaz?”
“Ez áll az ügyészség közleményében, amelyet a Völner- ügyben adott ki.

A gond ezzel az, hogy a törvény szerint a lefoglalt és a bűncselekmény szempontjából érdektelen tárgyakat “a tulajdonosnak, illetve annak kell visszaszolgáltatni, akitől lefoglalták azokat”.

Sem a rendőrségnek, sem az ügyészségnek nincsen joga azokat megsemmisíteni. Ha mégis így tettek, akkor egyrészt törvénytelenül léptek, másrészt joggal merül fel, – de ugye ez lehetetlen – az ügyészség valakinek falaz. Aki – logikus – csak az lehet, aki a képeken, illetve a DVD-n szerepel, illetve akit az ügyészség “védelemre érdemesnek tart”. És ezt minden jogot végzett embernek tudnia kell.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.