Az atv.hu-nak adott interjút Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Dobrev Klára: a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A nagyinterjúból megtudhattuk, hogy Dobrev büszke a saját teljesítményükre és azokra a politikusokra, akik az elmúlt időszakban más pártokból csatlakoztak hozzájuk. Azt is hozzátette, szeretettel várja továbbra is azokat, akik tenni akarnak a hazáért.

Minden ellenzéki vezető tisztában van azzal, hogy a DK, a legnagyobb ellenzéki párt nélkül nulla esély van a kormányváltásra

- fogalmazott Dobrev Klára.

De addig még rengeteg időnk van, és megint csak azt tudom mondani, hogy a pártok vezetői minden bizonnyal bölcs megállapodást fognak kötni egymással erről a kérdésről is.

A DK EP-képviselője arról beszélt, hogy  ha az lenne a feladata, hogy ezeket a pénzeket hazahozza Magyarország számára, egy hónap alatt haza tudná hozni. 

Forrás: atv.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qunta
A dobrev vérkomcsi klán sarja rosszul fogalmaz. Ezzel az ellenzékkel -bármit csinálnak is- semmi esély o1g leváltására. Ahhoz először a teljes balos ellenzéket azonnal le kell váltani. Ez nem fog +történni, így o1g nyugodtan hátra dőlhet és kérhet 1 feketét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A déklára formáció egy renegát szedett-vedett szélhámos társaság. Legtöbbjüket a pozíciói fizetéssel csalták oda, se elv se érték csak a kormányzás a cél...minden áron...ők akarnak a nagyhatalom lenni az országban mint amerika a világban, ezért bármire képesek...nem magyarországot akarnak csak hatalmat egy térség felett, idegen elveket vallanak akár a kommunizmus.
Soha nem szabad megengedni, hogy egy ilyen hazaáruló elnyomó gittegyelt hatalmat kapjon.
Jozefina
Orbán hazug, korrupt rendszere ellen csak a DK Dobrev Klára vezetésével tud hatékonyan fellépni!! Ezt valószínűleg a megéletésükért küzdő kisebb pártok politikusai is látják, de egyenlőre nem ismerik el. Márpedig, ha nem egyesülnek a DK-val, akkor egyértelműen Orbánt támogatják!!! Az előző választás is ezen bukott!!! Tanulni, tanulni tanulni!!!
kereső
@Maccska: Ne keverd már a szezont a fazonnal! Mi is volt a kaili korrupció:
"Korrupcióval vádolják az Európai Parlament egyik immár volt alelnökét, a görög Eva Kailit. Politikusok és a média az Európai Parlament történetének egyik legnagyobb botrányáról beszélnek.
A tisztségéből száműzött és vizsgálati fogságba helyezett szociáldemokrata képviselő a gyanú szerint Katartól fogadott el jelentős összegeket annak fejében, hogy a labdarúgó-világbajnokságot rendező országot a testületben kedvező fényben tüntesse fel.

A belga ügyészség a múlt hét végén közölte, hogy a hatóságok több hónapja gyanúsítanak egy öböl menti államot az Európai Parlament gazdasági és politikai döntéseinek befolyásolásával.

Az ügyészség szerint a vesztegetők jelentős pénzösszegekkel és értékes ajándékokkal próbálták lefizetni az uniós parlament több magas rangú tagját."

Ez nem ugyanaz, mint orbán , aki ellopja az uniós állampolgárok pénzét. Neki van mit "visszaadni".
KisGenyo2
"a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra"
Ha valóban így lenne, az azért lenne nagy gond, mert velük a többségnek a kormányváltás nem kell.
Reméljük csak szokásához híven kamuzik ez is... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.