A Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője energiaügyi miniszteri egyeztetést folytatott az önkormányzati szövetségekkel.

Mi történt? Németh Szilárd és Karácsony Gergely egyeztettek, közös képen is szerepeltek
Kép: Facebook/Németh Szilárd

A brüsszeli szankciók okozta energiaválság idején még nagyobb szükség van a nyugodt, érdemi párbeszédre, a cselekvő összefogásra számolt be róla a Facebook oldalán.

A Kormány együttműködést ajánl az önkormányzatoknak a rezsicsökkentés megvédése, az energiaellátás biztonságának fenntartása és az energiafüggetlenség növelése érdekében.

- jelentette ki.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Néha nem értem az embereket! Megpróbálnak értelmesen beszélni, esetleg még eredményre is jutnak, erre mindegyik oldal a másik partnert kezdi majd szidni, hordani! Ijesztő, hova süllyedtünk morálisan! Itt még egy katasztrófa esetén is képtelen lennének összefogni? Szerencsére, azért az emberek jó része nem ilyen ketyere! Ha valakinek leég a háza, pártállás nélkül igyekeznek segíteni a károsultaknak!
Nessy
@KisTehen: Először is hívnám a tűzoltókat, tekintve, hogy ők értenek az oltáshoz! Másodszor nem szorulna a segítségemre, De nem is lejtenék örömtáncot, egy másik ember kárán, még ha nem is rajongok érte! Azt meghagyom a t. jobboldali fene mód keresztény fidesz híveknek.
jáger laszló
Mi történt??,
N. Sziszi a baráti jobbját nyújtotta Budapestnek???
Hát várjuk ki a végét!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
@KisTehen: nézném a tüzet, és drukkolnék hogy ne tudják eloltani..!..." ha orbán háza égne le, mit csinálnál? "
Pálinkás Pál
@Maccska: szimplán gyűlöllek titeket fidesznyikek...
ómió
Amúgy, ez "efftársilag mélyen elítélendő"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.