Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, kellemetlen bizonyítékok kerültek Hadházy Ákos kezébe. A független képviselő szerint "ez a vallomás már egészen egyértelműen megmutatja, hogy a Schadl-ügy főszereplője valójában Rogán Antal".

Hadházy szerint már egyértelmű, hogy "a Schadl-ügy főszereplője valójában Rogán Antal"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy egyre többet ismerünk meg az úgynevezett Völner-Schadl-ügy nyomozati anyagai közül, egyre gyakrabban bukkan fel bennük konkrétan Rogán Antal (és egyáltalán nem csak „Tóni”) neve. Több gyanúsított is beszélt arról, hogy Schadl bűntársa, R. Róbert „nagyon jóban van” a propagandaminiszterrel

- fogalmaz bejegyzésében Hadházy.

A független képviselő szerint "egy egészen konkrét ügyet tár fel a nyomozóknak az egyik gyanúsított, rögtön azon az éjszakán, hogy őrizetbe vették".

Mint írja, "R. Róbert egy állami tulajdonú cég, az állati hulladékokat feldolgozó ATEV Zrt. felett akarta megszerezni az irányítást".

A jegyzőkönyvbe mondott vallomás szerint pedig Rogán Antal egy másik miniszternél (vélhetően Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternél) próbálta elérni a cég vezetőinek leváltását – hogy kinevezhesse helyettük azokat, akiket egy bűnöző szeretne

- tette hozzá Hadházy.

Hadházy szerint rengeteg kérdés merül fel,

igyekszem faggatni ezügyben Polt Pétert, bár elég egyértelmű, hogy végtelenül kínos nekik ez az egész.

Mint írja, lehet azt mondani, hogy "csak egy gyanúsított igyekszik nagyokat mondani, hátha megússza", 

DE: egyrészt Rogán neve máshol is felbukkan az iratok közt, másrészt a kabinetfőnöke zsíros és gyanús ingatlanügyleteket kötött a Schadl vezette végrehajtói karral, és nem mellesleg még a jogi diplomáját is elintézték neki, szóval ez így mind együtt eléggé bűzlik! Ahhoz éppen eléggé, hogy ha a nyomozók valóban végezték volna a munkájukat, akkor Rogánt ugyanúgy le kellett volna hallgatniuk, mint Schadlt

- tette hozzá.

További részletek itt olvashatóak:

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Húúúú! Micsoda fénykép tónjóról??!! A legalvilágibb kocsmákban különb arcok lehetnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Húúúú! Micsoda fénykép tónjóról??!! A legalvilágibb kocsmákban különb arcok lehetnek!
amortizáltok
antónió tónió felkapaszkodtál akkor most koppanás lesz de nagy és előjönnek az általad eladott ingatlanok is ugyebár V. kerület és a tőbbi ?hosszú lesz a séta körbe- körbe a mobilon beállítva lépsszámot
szegfue
@colibri: Ne legyél már ilyen "rosszindulatu":))) Biztosan fertőző kötőhártya gyulladása van...
Namely
Megvolt a heti semmitmondó facse poszt, így az idióták szuperhőse, Hadházy bohóc már meg is kezdheti a hétvégét, és a jól megérdemelt pihenését.
ómió
Sikerült ráhazudnod, Hullaházy efftárs!?
rohács1926
Varjú László nagyon bűnöző. Orbán Pintér, Polt, Rogán, Varga, Völner , Schadl nagyon becsületes. Csakis azért, mert ez itt orbanisztán. Az ügyészség meg csak azért tüntetethetett el nyomozati anyagokat Schadl páncélszekrényéből, hogy Varjút védje. A dolgok így mennek 13 éve. Szerencsétlen egy szám az a 13. De még szerencsétlenebb lesz a következő 13..
colibri
@szegfue: Nem rosszindulatból írtam, csak nekem ez a valóság jön le a képéről. ...és szerinted tónjónak állandó kötőhártya gyulladása van? Akkora jövedelem mellett nincs orvos, aki kigyógyítaná? D:D:D:
szegfue
@colibri: Ne hülyéskedj már! Én sem gondoltam komolyan:)) Azért is tettem mosolygós jelet! Egyébként én valósággal megrettentem, amikor megláttam a fotóját... nagyon nem jól néz ki.
Toller Béla
No, ez a bnszövetkezet olyan, mint Vörös Hadsereg ! Miért állna meg rogánnál ?
colibri
@szegfue: Értettem én a vicces fogalmazást, én csak folytattam. Egyébként közeli (arc)felvételeken a "főnök" is hasonlóan rossz kinézetről árulkodik.
ómió
@m73: Neked, bolsi elmebetegnek, a simlisek hazudozása a "bizonyíték"! Látszik, buger, hogy "jó efftárs" vagy!
ómió
@m73: Sokakat bekényszerítettetek, bolsi fajgörény!? Ez ma nálatok az "efftársi dicsőség záloga", vagy a minél töményebb hazudozás!? Emiatt tart ott még ma is az elmebeteg tetvesbolsi fajtátok, hogy "volt" - 30-40 évvel ezelőtt!? És ma kik azok, bolsi fajgörény!? Magadra meg az aktuálbolsi rablóbandádra mutogass - tudod: akikkel a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat szoktad még manapság is együtt harsogni! Rühelled őket, ezért hazudnád a bolsi tetvességeteket mostanság mindig másokra?
NKF
Ez a Szarházy mindent tud! Kurva jó neki.
ómió
@m73: Már megint nehezen ment a bárcáskurva anyád megdugása, hogy most meg frusztráltságodban a kommunista hazaáruló féreg mivoltodat és a szarházi román bugris egódat egyszerre hazudnád másra, bolsiék szarkupaca!? Már a viagra is hatástalan tetvességednek?
Csak Norisz és senki más
Rogán már a Dakaron is indulhat - már így ránézésre...
Namely
@m73: igen, téged zavar, azért nem írsz ellenérveket. Ezért máskor használj pontot a kérdőjel helyett és az alanyt pontosabban határozd meg, hogy világos legyen, hogy magadról írsz.
ómió
@m73: Teherbe ejtetted már a bárcáskurva anyádat, bolsi faszszopó!? Má' nagyon várja!
Lepényleső
...s mivel állítólag 2/3 a többségük (mondják néhányan,de csak közülük),- egyedül senki nincsen közöttük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.