A Belügyminisztérium decemberben beszélt először a bérezést is érintő új koncepcióról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem tudom,melyik agyatlan,ráérő idióta találta ezt ki, de ez kivitelezhetetlennek látszik. Pl egy melós aki mittomén,csavarokat gyárt, azt pontosan lehet tudni,hogy milyen a teljesítménye. De a tanároknál?! Mégis hogy?
@Horizont: 09:02 Teljesen igazad van. Ha orbán ---teljesen indokolatlan---bérezését nézzük,hogy közel 13 év alatt arra telt a tehetségéből,hogy sikerült teljesen szétvernie az oktatást,az egészségügyet, most folyamatban van a jóminőségű termőföldjeink tönkretétele, és egyáltalán az, hogy az ország a béka segge alatt van, Európa szegényháza lett, ezért vajon milyen teljesítmény-bérezés járna? Ha rajtam múlna, nemigen jönne már ki a Csillagból...
Törölt Nick
Ez a meghosszabbítjuk Bicskéig hozzáállás. De ha ez sem elég, elmegy a kolostordisznó vonat Moszkváig is.
Nessy
Ez egy idióta rendszer! Amikor a NAT betartása előírás, amikor nincs tanszabadság, mikor foglalkozzon az értelmesebb gyerekekkel? Az igazgató értékelése sok esetben szubjektív, és feltételezhetően nem is köteles indokolni a döntését. Az, hogy kimarad a jutalom osztásból, még elfogadható. De a bércsökkentés tisztességtelen dolog! Mennyi időre csökkentik a bérét? Végleg? Amikor nincs tanszabadság, csak a szigorúan betartandó NAT, mit lehet nagyon vállalni?
Ilyen alapon, ha a bizottsági tag nem megy el a bizottsági ülésre, azaz nem teljesíti a feladatát ott is be lehet vezetni a 25% bércsökkentést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.