"Orbán Viktor, mint egy jó após, milliárdokkal segíti ki Tiborcz István új cégét a magyarok pénzéből" – írja Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja az MTI-hez eljuttatott közleményében.

DK: "Orbán Viktor, mint egy jó após, milliárdokkal segíti ki Tiborcz István új cégét a magyarok pénzéből"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Sopronban 2023. február 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A DK szerint "már a látszatra sem ad Orbán Viktor, hiszen közvetlenül a magyar emberek által befizetett adóból finanszírozza a vejét, Tiborcz Istvánt, akinek cége csaknem a felére akarja növelni a tulajdonrészét a Waberer’s szállítmányozó vállalatban".

Emlékezetes, hogy a Waberer’s legutóbb azután kapott 6,5 milliárd forintot az Orbán-kormánytól, hogy Tiborcz cége bejelentette vásárlási szándékát a vállalatban

- tették hozzá.

A Demokratikus Koalíció szerint "szégyen, hogy Orbán Viktor a saját családi vállalkozásává tette Magyarországot, és jó apósként már teljesen nyíltan támogatja a magyar emberek által befizetett adókból a vejét, Tiborcz Istvánt, miközben a magyarok az orbáni inflációtól és a hétszeres rezsiemeléstől szenvednek".

Nincs semmiféle nemzetgazdasági érdek abban, hogy Orbán felcsúti jóbarátja, Mészáros Lőrinc után most Orbán vejét, Tiborcz Istvánt is állami milliárdokkal tömjék ki, hogy azután felvásárolhassa az országot. Immár 12 éve gazdagodik az Orbán-család és baráti köre a magyar emberek pénzéből, és ennek az ipari szintű lopásnak nem látni a végét

- fogalmaztak közleményükben.

A DK szerint mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy "hazánk ne a milliárdos fideszes elitről, hanem az emberekről szóljon".

A Demokratikus Koalíció hétfőn tudatta az MTI-vel, hogy a párt elnökségének döntése értelmében Ráczné Földi Judit kapja a nemrég elhunyt Kordás László (DK) listás mandátumát.

Ahogy arról mi is írtunk korábban, a Momentum jelölőszervezetként nem támogatja, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, Ráczné Földi Judit üljön be az Országgyűlésbe.

Forrás: MTI/OS

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És ezt b+ büntetlenül meg lehet tenni ebben a banánköztársaságban! "Orbán: Én nagyon sokat tanultam Alijev elnök úrtól, hogyan kell jól vezetni egy országot." A baltást' is odaadtam érte. Azerbajdzsán autoriter rendszerében továbbra is burjánzik a korrupció. Marad a geci időtlen időkig ! 2014 ben eldőlt ez. Akkor nem bojkottálta az ellenzék a csalárd választást ami 43 %- ra adott 67 % -ot a fidesznek. És akkor megy a pampogás, hogy a gonosz Brüsszel nem ad pénzt b@zdmeg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
És ezt b+ büntetlenül meg lehet tenni ebben a banánköztársaságban! "Orbán: Én nagyon sokat tanultam Alijev elnök úrtól, hogyan kell jól vezetni egy országot." A baltást' is odaadtam érte. Azerbajdzsán autoriter rendszerében továbbra is burjánzik a korrupció. Marad a geci időtlen időkig ! 2014 ben eldőlt ez. Akkor nem bojkottálta az ellenzék a csalárd választást ami 43 %- ra adott 67 % -ot a fidesznek. És akkor megy a pampogás, hogy a gonosz Brüsszel nem ad pénzt b@zdmeg.
csak úgy....
fogadok,hogy a fidesz gügyéknek még ettöl sem nyílik ki a szeme , majd keresnek bünbakot vagy egy ellenpéldát ,mint buzgó boci az aprót! :) ha a butaság fájna, akkor 2/3 magyarország üvöltene..
csak úgy....
@Maccska: mikor mászott le öregapád a fáról , te buta ösember?
magadnak keress végre munkát ,-persze szar ha semmihez nem értesz..
csak úgy....
@Maccska: mikor shikari vagy,akkor pedagógus,mikor macsska, akkor mérnök ,eredetben tibiként meg egy buta portás! :) nem szoktad magadat magaddal keverni?
Eladott Ország
Ember! Hát most jövök 556 közbeszerzésből! Úgy tűnhet, hogy ebben az ügyben a nyilvánvaló korrupció, a fergeteges lopás a legfőbb probléma, pedig nem. Itt az a végletekig elborzasztó, hogy már nincs is a piacon olyan szereplő aki képes lehetne nagyobb volumenű munkák felvállalására és elvégzésére. Kikoptak, kihaltak, elszegényedtek. Ennek a "Magyararisztokrácija teremtésnek" a lényege eleve az volt, hogy a NER-hez hű érdekeltségeket fejlessze megkerülhetetlen piaci erővé. Sikerült. Méghozzá túl jól sikerült. A nagy erőlködésben ugyanis útközben az árokba került minden elképzelhető konkurencia. Azok pedig egész egyszerűen kipusztultak a piacról. A megrendelések elmaradgatásával szépen sorban elmúltak. A munkaerő elvándorolt tőlük, az eszköz állományuk ebek harmincadjára került a cégeiket felszámolták, jogutód nélkül megszüntették. Ami van az mind a NER-ben van. Szépen leosztva a folyamatokat egészen az utolsó lapátosemberig. Ebből pedig itt normális piacgazdaság a büdös életben nem lesz már. Gecinél azért maradt kb 8.000 milliárd forint.
Ember, most gyüttem a ravatalozóból. A baj hogy nem téged ravataloztak!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/324180844_579112964047754_8394305110583088790_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=18nDEJBtYJcAX_F_cd2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCVLD5TYRIVSEB9xltDRBoBB5zKQjg_l3dCYTehKHbS9Q&oe=63F1A7CF
jáger laszló
Az após mindig segít!!
Ezt már +tapasztalhatta a Tiborcz vő is nem1X!!!
csak ennyi
barátilag
J.L:
csipetke
...és csodálkoznak,hogy az EU nem akar pénzt adni. ennek a lopós bandának? A pedagógusok,és egészségügyi dolgozók béremelésére nincs pénz, mert még dagadtabbra kell tömni a nemzeti töklámpás vejkó bukszáját. Meg persze az oligarchákét, strómanokét, és az egyébként is elképesztően gazdag kínai gyárnak 340 milliárd ajándékba? Amit ez a dilettáns, impotens kormány / orbán művel, az már bicskanyitogató.
csak úgy....
viktor,többet köll lopnotok mert a gügyéid neked azt is elnézik !
drrotf
Nincs itt semmi látni való!Orbán többször megmondta, hogy első a család!
csak úgy....
@Maccska: egy félmajom ne adjon tanácsokat ,mássz inkább fára! :)
Gyurka80
@csak úgy...: Szerinted csak a jó anyós (apró piroska) a jó, aki böszmeferivel "privatizált"?!
csak úgy....
@Gyurka80: baxod ökör,ha te lopni jársz akkor másnak is kötelezö? -persze ezt sem érted a 4 elemiddel..
Aki Én
A buta trollok most sem tudnak cáfolni. Már kezdik látni a korrupciót.
Gyurka80
@csak úgy...: Baxod idióta nem veszed észre az tolvajozik aki az ország legnagyobb tolvaja a dobrev klán?! Ennyire idióta nem lehetsz!
Gyurka80
@m73: Baxod idióta nem veszed észre az tolvajozik aki az ország legnagyobb tolvaja a dobrev klán?! Ennyire idióta nem lehetsz!
verőce21
Nemcsak segíti a vejét, mert egy jó após és ezt mindenki látja, hanem pont úgy tölti a kolbászt mint öregapám...! - na akkor jó lesz miniszterelnöknek is. Hát nem? 
percsi
Fidfanok, szóljatok apátoknak, hogy nem tűritek a sok-sok alaptalan vádaskodást, bíróságra vele!
Ja, hogy nem merik megtenni, mert a maffiavár azonnal összedől!
Aki Én
@Gyurka80: te miféle kényszert érzel arra, hogy ennyire lejárasd magad?
Edebácsi
Így kerül "nincstelen" miniszterelnökünk tulajdonába az egész ország
Másrészt ez az uniós követelmények kijátszása olymódon, hogy nem a közvetlen embereinek adja a közpénzt, hanem másnak, és azután azt a vállakozást teszi sajátjává.
Gyurka80
@Aki Én: És te? Mit cáfoltál idióta?!
csak úgy....
@Gyurka80: én azt cáfolom, hogy te normális,hiszen te egy idióta!
Aki Én
@Gyurka80: meg sem próbáltam cáfolni, hogy te vagy itt a közhülye. Nézz már körül, mindenki kinevet.
ómió
Ezek az efftársak még mindig "reggel, éjjel meg este"...!?
Gyurka80
@m73: Azért nincs, mert "Tetszettek volna forradalmat csinálni!", nem tudod idióta?!
Gyurka80
@Aki Én: Ja sok itt a libbant, mint TE!
Aki Én
@Gyurka80: ...jesszusom, de geci buta vagy te...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.