A napokban Orbán Viktor miniszterelnök levélben keres meg minden magyar nyugdíjast, és tájékoztatja őket arról, hogy februárban dupla nyugdíj érkezik – közölte Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szombaton az MTI-vel.

Orbán Viktor levélben keresi meg a nyugdíjasokat
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2023. január 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A politikus telefonon adott nyilatkozatában elmondta:

ebben a hónapban a 15 százalékkal megemelt nyugdíj és a 13. havi nyugdíj szintén megemelt összegben jut el az idősekhez.

Azt mondta, a 13.havi nyugdíjat "a baloldal elvette idős honfitársainktól, az Orbán Viktor vezette polgári kormány visszaadja nekik".

Mindezek az intézkedések azt mutatják, hogy a magyar nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára, az elmúlt időszakban ötször került sor nyugdíjprémium kifizetésére, míg a baloldal idején egyszer sem

- jegyezte meg.

Hozzátette: 2010 óta 92 százalékkal emelkedett a nyugdíj; az átlagnyugdíj 2010-ben 97 ezer forint volt, mostanra több mint 208 ezer forint lett.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még le se csengett a gyászosan végződött nemzethy konzultáció, már megint kezdi. Egy sima egy fordított. Egy konzultáció egy levél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@justhpeter: tegnap, 13:20
Szvsz a fidesz nem bolsevik, hanem mensevik! Max. 3 millióan értenek vele egyet, és 8 millió szavazó van!
Lényeg: MI VAGYUNK TÖBBEN!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:38
Ó-mi-ó a buta hazudozós röfögő röfi troll.
bencemacska
@Nessy: tegnap, 13:50
Milyen matematikát kérsz rajta számon? Óriás plakátok hirdetik ország/világ szerte, hogy nem tudja mit jelen a százalék!!!
Ennél nagyobb szégyen - ránk nézve - már csak az, hogy nincs egy ember a környezetében, aki fel meri hívni a figyelmét a 97 % valódi jelentésére!!!
ómió
@kulabombaafityiszre: Ennyire szorítja a nyakadat a Böszmeánusz, hogy ilyen kétségbeesetten röfögsz ki belőle, bolsiék fajkreténje!? A böszmei nyugdíjlenyulást sehogy nem sikerül a "Zorbánra" hazudnod?!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:08
Ó-mi-ó a gyagyás,buta röfi troll.
evacica
@simmering73: Kell a csókosnak a zsozsó! Így fizet Orbán! Gyártják a kuka tölteléket drága pénzért! Én nem vagyok kíváncsi a levelére, gondolom egy normálisan gondolódó ember sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.