Lecsekkolta a február 18-án, szombaton 15 órától kezdődő évértékelőjének helyszínét Orbán Viktor.

Orbán Viktor a szombati évértékelője helyszínén hülyéskedett – videó

Facebook-oldalára feltöltött videója szerint a miniszterelnök igyekezett mindenkivel jó fej lenni. Látványosan meglepődött, hogy "ehhez ennyi ember kell", majd a beszédét kezdte el keresni.

"Megírta valaki?"

- kérdezte a mókamester szerepében tetszelgő Orbán.

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Megírta valaki? - kérdezte a mókamester szerepében tetszelgő Orbán. Meg b+, mert te képtelen vagy magadtól.
Qqberci
Nem hülyéskedett: hülye volt, mint rendesen...
Sámannus
Nem ért még ide a futár Moszkvából. Azért titkolódzik, mert ő is csak akkor olvassa mikor eléteszik.
Clavigo
Ismét jót nevettünk.. Hányok ettől a Szartartálytól..
namihami
A kis Humor Harold.
Hogy is mondta Szendrő Józsi bácsi?!?! ""Meg fogok szakadni a röhögéstől!""
e örö e bódottá
CEAUSESCU - A bukás és a vég

1989 decemberében Temesváron kipattant a forradalom szikrája, és néhány nap alatt az egész ország felkelt a kommunista rezsim és személyesen Ceaușescu ellen. A diktátor december 21-ére tömeggyűlést szervezett a fővárosban saját támogatására. Az elnöki palota erkélyéről szónokolt, amikor a több százezres tömeg váratlanul a diktatúrája elleni tüntetéssé változtatta az eseményt. A katonaság nagyon gyorsan átállt (bizonyos nézetek szerint jól előkészített puccs történt)[forrás?]. A tömeg elfoglalta a televízió épületét. A korábban mindenható diktátor hatalma órák alatt semmivé foszlott és feleségével együtt helikopteren menekült el Bukarestből. A forradalom oldalára átállt hadsereg légi irányítása azonban légtérzárat rendelt el, ezért le kellett szállniuk. Gyalog indultak a közeli Târgoviște városába, ahol egy kutatóállomáshoz nyitottak be. A vállalat emberei értesítették a rendőrséget, akik elfogták és a helyi laktanyába szállították őket.

Ion Iliescu, a Bukarestben hatalomra került Nemzeti Megmentési Front elnöke december 24-én rendeletet adott ki egy rögtönítélő katonai bíróság felállításáról, melynek feladata a Ceaușescu-pár perének lefolytatása volt. A sebtében felállított rögtönítélő bíróság előtt december 25-én a katonai ügyészség népirtás bűntette (Btk. 357. § (1) bekezdés c. pont), államhatalom aláásásának bűntette (Btk. 162. §), felforgatás bűntette (Btk. 163. §), állambiztonság veszélyeztetése céljából elkövetett ipari létesítmények megsemmisítése bűntette (Btk. 164. §) és a nemzetgazdaság lerombolása bűntette (Btk. 165. §) elkövetésével vádolta meg. Az ügyész mindkét vádlottra halálbüntetés kiszabását indítványozta. A vád lényege szerint Ceaușescu személyes döntése miatt a kórházak nem kaptak megfelelő gyógyszerellátást, a parasztságtól minden terményt elvettek, ezáltal éhezésnek tették ki a lakosságot, amely ezen felül megfelelő orvosi ellátást sem kaphatott. A perben terhére rótták, hogy a temesvári tüntetések során tűzparancsot...
e örö e bódottá
...adott a katonáknak, valamint a falurombolást is. Mindkét vádlott végig tagadta bűnösségét, emellett vitatták a bíróság legitimitását. A per egy nap alatt lezajlott, kizárólag a vádlottak meghallgatása került sor, valamint okirati bizonyítékok álltak rendelkezésre. Mindezek alapján az öttagú bírói tanács halálra ítélte, és az ítéletet azonnal végre is hajtották az épület udvarán. A pert a pár nappal korábban öngyilkosságot elkövetett Vasile Milea helyére maga Ceaușescu által kinevezett, de a forradalom pártjára állt honvédelmi miniszter, Victor Atanasie Stănculescu tábornok részvételével folytatták le. A bíróság tagja volt még Gelu Voican-Voiculescu (aki a Nemzeti Megmentési Front alelnöke lett), Virgil Măgureanu (aki az 1990. márciusi marosvásárhelyi események után újjáalakuló titkosszolgálat főnöke lett), és mások.

A kivégzés olyan gyorsított menetben történt, hogy a tárgyalás egészét rögzítő tévéstábnak nem maradt ideje áramellátást biztosítani a külső helyszínen. Bár egy kamerával így is rögzítették a kivégzés pillanatait, az utóbb nyilvánosságra került felvételekről mintegy öt perc, maga a kivégzés és az utána következő percek hiányoztak – e körülmény utóbb mindenféle spekulációkat és legendákat szült. A kivégzés után másfél évvel a hiányzó részlet ugyancsak nyilvánosságra került.
„Mielőtt a sortűz eldördült, a méltóságteljesen lépkedő Ceausescu azt kiáltotta: „Éljen a szocialista Románia! Halál az árulókra!” – emlékezett vissza 2013-ban a helikopter pilótája.”
A holttesteket álnéven temették el egy bukaresti temetőben, nehogy meggyalázzák őket, ma azonban már valódi nevük szerepel a sírkövön.
(Forrás: Wikipedia)
Clavigo
@Shikari: Ismét jót szippantottunk a Béldózer " humorszelencéjeből "..Ismét jót nevettünk. te seggarc.
csak úgy....
nagy nap a mai ,0rbán szarrá hazudozza füredet..
ómió
De, hát, mindenki nem hazudozhat, Böszme-módra!
ómió
@amortizáltok:Már Böszme efftárs gazdádat is a "Zorbánra" hazudnád? Tavaly áprilisban a többség nem tévesztette őket össze!
amortizáltok
@ómió: köd van a fejedben ?orbánod 13 hazudik ébrednél fel csipkerózsika !
Nanya
Tetszik azt tudni ,hitvány mókamester,hogy a mókának vége lesz veled együtt. Az a nap lesz a MAGYAR újraébredés napja lesz, az lesz neked és híveidnek a napnyugta !
Tudod ,mennyien vagytok ???
Én tudom,mennyien kevesek .( Mi a többség mert mindig is többségben voltunk,. Most sokszorosan többen vagyunk !!)
Élvezkedjetek,mert nemsokára vergődni fogtok és nyüszíteni a félelemtől !!!
élj a mának,nektek nincs holnap ! Emlékezz !
kulabombaafityiszre
-Maguk építik a színpadot?
-Nem,mi vigyázunk,hogy ne vigyék el.
Képben van a munkás a ner elittel kapcsolatban.HAHAHA
Yoda69
Poenkodj csak cigany. A Csilagban nem fognak rohogni a vicceiden.
Nanya
@ómió: rühes kutya csiba ! az asztalon írd a hülyeségeidet,ne anyád hátát törje a laptop ! Ja akkor ki kell venni ? vedd ki,tedd apádba ,vagy a bodriba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.