Magyarország több tiszteletet érdemel – így reagált a finn és svéd NATO-csatlakozással kapcsolatos vitára a Fidesz-frakció az MTI-hez szerdán elküldött közleményében.

A Fidesz szerint Magyarország több tiszteletet érdemel: "Számtalan alkalommal sértegették és igaztalanul vádolták a hazánkat"
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2023. február 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A kormánypártok elkötelezettek a NATO fenntartásában, bővítésében, megerősítésében. Ugyanakkor most azok az országok kérnek Magyarországtól segítséget a csatlakozáshoz, amelyek az elmúlt években "számtalan alkalommal sértegették és igaztalanul vádolták a hazánkat". Magyarország több tiszteletet érdemel!

- írták.

A finn és svéd NATO-csatlakozáshoz meg fogjuk adni a támogatásunkat, de ezt meg kell előznie a vitarendezésnek, éppen ennek érdekében látogat parlamenti delegáció jövő héten a két országba

- áll a Fidesz-frakció közleményében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Brüsszelben attól tartanak, hogy Orbán Viktor zsarolásra használja fel Finnország és Svédország NATO-csatlakozását. A svéd tisztségviselő után a volt belga miniszterelnök is beleállt Orbánba, a szavazati jogát is elvenné.

A két ország csatlakozásának kihirdetéséről szóló előterjesztések vitájának zárszavában a külügyi tárca államtitkára hangsúlyozta, a magyar kormányzat támogatja Finnország és Svédország NATO-csatlakozását.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Magyarországot - még - tisztelik, a csútkányt viszont kicsit sem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
csakis miattad ez nem jutott be az agysejtjeidbe vagy már azok is sérültek ?
csak úgy....
ne bújjatok a hazátok mögé , nem azt sértegették hanem benneteket,- mellesleg jogosan!
Qqberci
Magyarországot - még - tisztelik, a csútkányt viszont kicsit sem...
Nessy
Magyarországot senki nem bántja, csak a kormányát és annak vezetőjét! Ha nem tudná tisztelt Orbán Viktor, a tiszteletet csak kiérdemelni lehet, törvénybe iktatni nem! Hozhat ugyan itthon törvényt egy nap alatt azok ellen, akik ellen mernek mondani önnek, vagy a kormányának, de attól még senki nem fogja tisztelni! L kellene már szállni a magas lóról!
Nyírfa
Amíg ez a társadalom nem vet ki magából titeket, addig az ország nem érdemel meg semmiféle tiszteletet. Egyének, szervezetek, igen. De az ország?
gina
Te és tiszteletet??? sosem bántottam a fajtád, de te mocskos tolvaj cigány mindent érdemelsz csak azt nem, egy nagy seggberúgást és vissza a román putridba mert emberséget becsületet ott nem tanultál birkapásztor...
gina
Kifelejtettem a magyarok sem érdemelnek sokat ha téged mocskos zsiros tolvaj 12 éve elviselnek Ennyi!
human
A tiszteletet nem követelni szokták, hanem kiérdemelni.
kereső
Nézzétek meg Puzsér videóját, és döntsétek el, ki érdemel!!! "tiszteletet", és ki az aki nem.
Toller Béla
A politikai produkciótok lassan semmiféle tiszteletet sem érdemel. És már a költségvetési hiányt sem bírjátok karban tartani...igaz, nem is akarjátok !
Béla333
Unalmasak már ezzel a tisztelet követeléssel.
A tiszteletet ki kell érdemelni, de azt ne várja el senki, hogy egy maffiaállamot, maffiamódszerekkel bárki is tisztelni fog.
Kivéve a hülyemagyar maffiahívőket. Mert nekik ez tetszik, ezért szavaznak mindig a maffiózókra...
Béla333
@Qqberci: tegnap 20.51
Nem! Már Magyarországot sem tisztelik, hiszen ezt a maffiállamot nem rázzuk le magunkról, hanem elfogadjuk. (Most a hülyemagyar maffiahívő többséget értem ez alatt, akik már 13 éve hatalomban tartják ezt a maffiát!)
Sajnos ez a mérhetetlen aljasság, amit ezek elkövetnek a nemzetközi politikában az ránk is nagyon rossz fényt vet!
Edebácsi
Most is, mint mindig: A tiszteletet kikövetelni nem lehet, csak kiérdemelni.
Magyarország kormánya pedig szövetségesei iránt semmiféle tiszteletet nem tanusított, így nincs mit elvárnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.