Demkó Attila, egy Fidesz-közeli elemző, azt állítja, hogy nyugaton kiközösítik Magyarországot, az EU pedig egyenesen zsarolja Budapestet – véleménye szerint ezt több magyar is nehezményezi.

Fideszes elemző: az EU zsarolni próbálja BudapestetEmmanuel DUNAND / AFP

Mint ismert, Magyarország késlelteti a svéd és finn NATO-tagságot, miközben azt hangoztatják, hogy nincs ellenükre a bővítés. A Stockholmban és Helsinkiben járt országgyűlési delegáció nehezményezte, hogy a két északi ország szóvá tette a magyar jogállamisággal kapcsolatos problémákat – írja a hirklikk.hu

Ezt bonyolítja az uniós támogatások ügye is: jelenleg az ország nem jut hozzá az uniós milliárdokhoz, mert Brüsszelnek súlyos gondjai vannak a jogállami normák betartásával, és a svédek és a finnek mindig is keményebb fellépést szorgalmaztak ez ügyben.

Demkó Attila Fidesz-közeli elemző azt állítja, hogy sok magyar dühös, amiért nyugaton kiközösítik Magyarországot, illetve mert az EU Bizottsága zsarolni igyekszik Budapestet.

Demkó szerint Orbán nem tartja száz százalékig kézben a Fidesz-frakciót. Ugyanakkor nem világos, milyen engedményeket vár a magyar fél a finnektől és a svédektől, főleg, miután a forrásokat az unió tartja vissza. Ezzel együtt a legtöbb megfigyelő biztos abban, hogy meglesz a jóváhagyás.

Forrás: hirklikk.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Elröhögtem magam! - vagy sírjak?-
A VÁROSvezetők naponta sorolták hányszor 10 mrd, 100 mrd, egyéb korlátozásokat, büntetéseket, szigorításokat - MAGYARUL SZANKCIÓKAT,- vezetett be Budapest bűnös város ellen a fideszmaffia és akkor ezt is az eu-ra akarják kenni mint az inflációt, amit a geczi 10x megszavazott??
Tudjuk, mindig fordtva igaz amit a fidesz mond, PL igaz, loptak, csak nem meglopták, hanem ők loptak.
Stb
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Elröhögtem magam! - vagy sírjak?-
A VÁROSvezetők naponta sorolták hányszor 10 mrd, 100 mrd, egyéb korlátozásokat, büntetéseket, szigorításokat - MAGYARUL SZANKCIÓKAT,- vezetett be Budapest bűnös város ellen a fideszmaffia és akkor ezt is az eu-ra akarják kenni mint az inflációt, amit a geczi 10x megszavazott??
Tudjuk, mindig fordtva igaz amit a fidesz mond, PL igaz, loptak, csak nem meglopták, hanem ők loptak.
Stb
csak úgy....
na még egy kis harapnivaló a csizmás kondoknak és a shikariknak! ;) -fidesz közeli elemzö...
Qqberci
" sok magyar dühös"

Főleg a csútkány és csapata...
Horizont
Demkó háttal ült fel a dakota kehes lóra. A hülye.
Bár az igaz kiközösítették Európában...de csak orbánt.
Néro2
Az EU, zsarol.
Pofátok , hogy nem szakad le ti rohadt fityma orkok.
bence
Már megint azt fogjátok másra amit ti magatok követtek el ! Mocskos , hazug banda ! Elképesztő türelmük van , hogy még ezután is képesek maguk között megtűrni benneteket !
sgl
@bence: A tragédia az, hogy ezt 1998 óta gyakorolják csinálják,
és az ellenzék mai napig nem tesz ellene semmit.
Maccska
Oroszországnak elegendő erőforrás áll a rendelkezésére ahhoz, hogy akár még két évig folytassa háborúját Ukrajnában - jelentette ki a litván katonai hírszerzés vezetője.Vlagyimir Putyin orosz elnök jelenlegi kormányzatának a "legvalószínűbb alternatívája egy másik tekintélyelvű rezsim".
Eladott Ország
Érdekes a többi 26 tagállamot nem akarja kiközösíteni az EU, csak Magyarországot. El kell már zavarni ezt az elmebeteg szélhámos bűnöző és politikai prostituált román cigányt a bandájánal együtt, mert napról napra idiótább és totális katasztrófába viszi az országot.
Peller Anikó
A Don corleone folyton zsarolni próbálja az Eut. Ha nem tetszik valami vétózgat, szórakozgat.
De addig jár a kútra amígeccercsak megbasszák.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 19:48 ☻ Az orosz GDP Spanyolországival azonos, Olaszországé, pedig 20 %-kal több, és a többit nem is említem. És akkor hajrá Oroszország "cicuska?!
gina
Nézd ezt az elmebeteg kacsaseggü pojácát, csak rá kell nézni és nem kell csodálkozni, hogy mindenki gyülöli ezt a mocskos prolit...nem Budapestet utálják hanem téged trotykos patkány és a bandád
gina
Budapest nem ti vagytok szemét fidesz mocskok,, ne keverjétek össze magatokkal...ki kérjük magunknak
Maccska
@Eladott Ország: hajrá egyik ne hagyd magad másik!
Yoda69
Ez egy ordas nagy baromsag. Az EU nem egyes varosokkal van politikai kapcsolatban, hanem az orszagok kormanyaival. Ha a varosokkal lenne kapcsolatban, akkor Budapest megkaphatna a ra eso Unios forrasok reszet. De mivel nem kapja, ez is azt mutatja, hogy a fideSS elemzoje HAZUDIK.
Shikari
Amíg ezek az Euban lopják a pénzünket, mi is aggódunk a Nato csatlakozások miatt és nem szavazzuk meg! Ezen fel7l aggódunk az Eu demokratikus intézményeinek fasizálódása miatt és ezután mindent megvétózunk!
Sakk Matt
A két északi ország nehezményezi, hogy a magyar kormány nehezményezi.
justhpeter
@Shikari: Eddig is az EU pénzét loptátok, anélkül már régrn csőddel buktatok volna meg.
Yoda69
@Shikari: Az EU-ban lopjak a pénzünket? Ezt meg hogy sakkoztad ki faszparaszt?

Ezzel szemben az igazsag az orbanek lopjak az EU penzet, ezert azt felfuggesztettek, mire a sertodott O1G zsarolni probalja a NATO-t, hogy az befolyasolja az EU-t. De ebbol is pofara eses lesz, mert a NATO bovites igy is ugy is letrejon, penz meg tovabbra se jon.
Terminátor
Fidesz-közeli elemző, azt állítja, hogy nyugaton kiközösítik Magyarországot.
Nem csak a fityisz közeli elemző, de az EU pógárai is ezt teszik, ki vagyunk közösítve.
Már nem azt mondják szegény magyarország, hanem azt, hogy balfasz náció! Ki velük az unnijóból!
Pálinkás Pál
végre..én az eu helyében teljesen szegregálnám az országot, míg ez a koszos nemzethy csürhe el nem bukik, ha már a magyar birka lett...
Aki Én
Ez a Shikariknak beszél.
Már csak azok maradtak nekik.
sokanvagyunk
Focinyelven 26-1... a vesztes meg szálljon már magába egy kicsit.
verőce21
Nemcsak Budapestet zsarolja az EU, hanem a magyar egyetemeket is azzal, hogy összeférhetetlenekké teszi kormánytagok részére a kuratóriumi tagságot!

Mert így azok így jobb pozícióba kerülnének finanszírozás szempontjából nyugati társaikkal szemben...!
Aki Én
@verőce21: Tulajdonképpen az eu azért jött létre, hogy a magyarokat báncsa...
Igaz, vén hülye?
Yoda69
@verőce21: Mi fasznak kell kormanytagoknak kuratoriomi tagoknak is lenni, amikor ez az UNIO torvenyei szerint ez osszeferhetetlen?
Az anyad picsajat nem akarjak kisajatitatni? Bar te biztos odaadnád nekik ingyen is.
Aki Én
@Yoda69: Ha ellenzékiek tennének oda, értené a problémát ez a vén hülye. Csak a hazaáruló fidesszel ilyen elnéző ez az agyhalott.
Shikari
@justhpeter: Tolvaj csak libsi lehet!
csak úgy....
"Remélem, reggelre belehalsz a felfokozott idegességedbe, mint papa49... " (@verőce21: )
emlékeztek még papa49. re? a keresztény fideszes veröce így emlékezik meg róla!
van aljasabb a fideszeseknél?
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Aki Én
@csak úgy...: Emlékszem rá.
És tényleg ezt írta ez az elmebeteg vén hülye @verőce21: ? Mert ez nagyon durva.
justhpeter
@Shikari: Mesélj a vörösiszap károsultaknak összegyűjtött lakossági pénzről, a magánnyugdíjpénztárról, az azeri baltás gyilkos kiadatásáról, aztán keress rá a Btk.-ban a csalás törvényi tényállására. Utána firkálhatsz ostobaságokat.
ómió
Nafene! Az, hogy a korruptbolsi brüsszeli efftársak ezermilliárdokkal lopják meg "Budapestet", mindössze csak egy sima "zsarolni próbálja"?!
Shikari
@justhpeter: Te csak hordjál össze minden ide nem illőt, hátha azzal el lehet sumákolni az Eu tolvajok tetteit!
justhpeter
@Shikari: Minek nekünk EU-tolvaj, mikor vannak itthon is ?
justhpeter
@Shikari: ÁÁÁ ! FideSS-kdnp. Nem keresztény, nem demokrata, visznt erősen náci a mi tolvajunk. De hát ezt már megmondta Kövér testvéred is: "Kommunista(KISZ-es) kutyából nem lehet demokratikus szalonna" ! Csak tolvaj.
Shikari
@justhpeter: A nácik tanult emberek voltak és hazafiak. A libsikre egyik sem jellemző. Az egy primitív horda.
amortizáltok
mindezt ugyan ki és mikor provokálta ki !!! ??? ennek kéretik utána
nézni, és lehet irni ide a névsort.@Shikari: te meg mekkora vadságokat irkálsz ujabban 42 a lázad ?
Shikari
@amortizáltok: Javaslom, hogy nézz szét a témában. Az SS parancsnokai kevés kivételtől eltekintve művelt, tanult emberek voltak. Mindegyikük a hazáért halálig kész volt harcolni. Hol van ehhez képest az angol, amerikai, vagy orosz hadsereg akkori állománya?
amortizáltok
@Shikari: akkor én inkább neked ajánlanám az " élet a halál földjén "c könyvet utána majd beszélhetünk tán másik ok menj el a koncentrációs táborok egyikébe aztán gondolkozz el ennyi és rájössz kit ne imádj!!! Katowice Dahau Auschwitz, Mauthausen Bergenbelsen, Banijica lehet körbejárni tőbb tonna haj
csak úgy....
@Shikari: annyira müveltek, hogy téged dr. mengele élve spirituszba tett volna, hogy megmaradj az utókornak, te agyament barom! téged az ss tisztek egy auschwitzi kirándulással leptek volna meg a származásod miatt , de csak fényezd öket te elmebeteg!
gina
Ha igy is lenne igazuk lenne, mert ez a zsiros elmebeteg tolvaj , mindent meg is tesz és a bandája hogy mindehol gyülöljék
Shikari
@amortizáltok: A kétségtelenül emberi és pozitív vonások megemlítésének mi köze van a koncentrációs táborokhoz? Ami emberileg elismerhető és jó, azt negligáljuk, mert nem tetszik a szervezet, amihez tartoztak? Na akkor gondolkodj el egy kicsit, sima logika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.