Nem teljesen világos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mire gondolt legújabb posztjában, de a kommentelőket biztosan kiakasztotta.

Orbán nagy visszhangot keltő üzenete: „Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk”Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor újabb fotókat tett közzé a Gazdasági évnyitóról, amelyhez ez írta:

Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk. Célunk továbbra is az, hogy év végére egyszámjegyű infláció legyen Magyarországon!

Az eseményen elmondott beszédében többek között kitért a kis- és középvállalkozás támogatására, arra, hogy fenntartják az orosz energiaellátást, illetve a rezsicsökkentést– de még arra is, hogy a kormány elég erős ahhoz, hogy kimaradjon a háborúból. 

A bizakodó bejegyzések alatt azonban érdemes megnézni a kommentszekciót is, többen nem értenek vele egyet:

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
„Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk”
Ezzel szemben az EU-ban harmad akkora az inflacio mint nalunk, es mar 2 honapja utemesen csokken, mig az orban-inflacio meg mindig 25%, es az arsapkak miatt nem is nagyon fog erdemben csokkenni. O1G vallalasa hogy ev vegeig 1 szamjegyu lesz az inflacio igy kerdeses hogy sikerul-e.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Úgy legyen! Bár ehhez a brüsszeli korruptbolsi efftársaknak is lesz még néhány "szankciós csomagja"!
jáger laszló
Véleményem szerint csak az Orbán álmai láthatóak,sejthetőek!!!De az eredmény ,mint szürke szamár a ködben,...
csak ennyi barátilag
J.L.
szegény hazám
"Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk. Célunk továbbra is az, hogy év végére egyszámjegyű infláció legyen Magyarországon!" Hiszek a malacnak. Így lesz, lecsökken az infláció. Vajon miért? Jönnek a következő évben a választások! Mi a malac taktikája: Az infláció döntő mértékben az adott kormányon múlik minden országban. Ha valami miatt megnőnek az államháztartás kiadásai, akkor azt pótolni kell. A pótlás legegyszerűbb módja a magas infláció, és a forgalmi adóból származó bevételek. Gondoljunk csak bele, hogy a nyugdíjak csaknem 30%-át visszaszerzi a kormány a forgalmi adóval, és erre még rásegít még az inflációval. A gondolkodni képtelen ostoba nyugdíjas megkapta a lóvét a választás előtt, ment szavazni, most meg fizet a karmelita malacnak, mint a katonatiszt. Azzal fizet, hogy próbál nem éhen halni. Mert enni kell, gyógyszer kell, és a nyugdíjas mire költ: élelmiszer és gyógyszer. Na ezzel egy jelentős csoport úgy van megvásárolva, hogy észre sem veszi a szerencsétlen, hogy többet fizet vissza mint a mit kapott. Most kezdjem elemezni a társadalom többi rétegét? Minek? Ők sem látják (többségük), hogy a malac és rabló csapata hogyan veri át a népet, és nyúzza. Tenni ellene nem lehet, mert az emberek döntő többsége buta, megtéveszthető, és szavaz az őt megvédeni akaró utca harcos gazdájára.
terlasz
Ha belekalkuláljuk azt, hogy mindig az ellenkezője igaz annak, amit mondasz...
amortizáltok
igen tul vagyunk a SZAKADÉKBAN te meg dorbézolsz 3 repülővel dáridoztok majd a nép meg az unió lelohaszt aztán ki lesz a seggete is.
bence
@verőce21: ! A Kínai és Ukrán nálunk dolgozó migránsokra gondolsz , akiket orbán telepített be ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.