Nem teljesen világos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mire gondolt legújabb posztjában, de a kommentelőket biztosan kiakasztotta.

Orbán nagy visszhangot keltő üzenete: „Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk”Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor újabb fotókat tett közzé a Gazdasági évnyitóról, amelyhez ez írta:

Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk. Célunk továbbra is az, hogy év végére egyszámjegyű infláció legyen Magyarországon!

Az eseményen elmondott beszédében többek között kitért a kis- és középvállalkozás támogatására, arra, hogy fenntartják az orosz energiaellátást, illetve a rezsicsökkentést– de még arra is, hogy a kormány elég erős ahhoz, hogy kimaradjon a háborúból. 

A bizakodó bejegyzések alatt azonban érdemes megnézni a kommentszekciót is, többen nem értenek vele egyet:

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
„Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk”
Ezzel szemben az EU-ban harmad akkora az inflacio mint nalunk, es mar 2 honapja utemesen csokken, mig az orban-inflacio meg mindig 25%, es az arsapkak miatt nem is nagyon fog erdemben csokkenni. O1G vallalasa hogy ev vegeig 1 szamjegyu lesz az inflacio igy kerdeses hogy sikerul-e.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A kormány gazdaságpolitikája egy ideje már gyökeres fordulatot vett, már látszódnak a pozitív eredményei...!
Péter2
Hát persze , hogy látszódnak a döntéseik , sőt ,ezért lett Magyarországon a legmagasabb az infláció az egész unióba , mivel a rekord inflációt az elhibázott gazdaságpolitikájuknak köszönheti az ország ( a keleti nyitás) sokan meg is koplalták , és még sokáig fogják is , de hol a siker ? Magas infláció , gyenge forint , 2010-hez megduplázott államadósság , ezt sikerült 13 év kormányzásából kihozni , igaz vannak olyan mentálisan beteg emberek , hogy ezekhez az eredményekhez még tapsolnak is !
verőce21
@fideszes gyökér: Te egy szórakoztató elmebeteg…?
Yoda69
@verőce21: Jól van vergoce leülhetsz. Mara felmondtad a napi propagandát, kapsz egy piros pontot.
Yoda69
„Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk”
Ezzel szemben az EU-ban harmad akkora az inflacio mint nalunk, es mar 2 honapja utemesen csokken, mig az orban-inflacio meg mindig 25%, es az arsapkak miatt nem is nagyon fog erdemben csokkenni. O1G vallalasa hogy ev vegeig 1 szamjegyu lesz az inflacio igy kerdeses hogy sikerul-e.
verőce21
@Yoda69: És azt tudtad, hogy a munkahelyek elsősorban a magyarokéi...? :)
Sakk Matt
Nincsen Faszbukom. Ellenben az adómból fenntattanak közszolgálati TV-ket és rádiókat. Lesz szíves O1G ott tájékoztatni a polgárokat!
justhpeter
Az ország legpitibb szélhámosát hallhatták !
Yoda69
@verőce21: Ja, ja, Magyarország a magyaroke. Ismerem az agymosó propagandatokat.
Terminátor
Egy számjegyű lesz az inflàció "8" de az fekve!
A saját kutatói már csökkenest mutatnak, de én azt nem làtom, csak a kiràlyi TV-ben hallom. Hurrá!
A csirkefarhát fogyasztása megugrott, több fér be a nyögdíjba!
Juhász István
Januárban az infl. 25.8 %- os volt / mármint az EMELKEDÉSE... /. Februárban CSAK 25.5 %- os. Nem az infláció csökkent, hanem AZ EMELKEDÉS ÜTEME. Attól még EMELKEDIK ezerrel. A magyarok - akik meg tudják oldani... - külföldre járnak úgy tankolni, mint BEVÁSÁROLNI, mert minden környező orszzágban olcsóbbak az árak. Viszont NÁLUK... nem dübörög a gazdaság, csak itthon. Ja.. megtanultam FARHÁTBÓL finom PÖRKÖLTET főzni, a baj az, hogy RITKÁN fogom ki a boltokban...
Törölt Nick
Döntéseitek eredménye sajnos látható. Horror infláció, alja bérek, soha nem látott államháztartási hiány, kínai akkumulátor gyarmat jövő, fasiszta diktatúra. Ez csak a debill, agyatlan barmoknak tetszhet.
Dr. Proktor
@Törölt Nick: ... a felépítendő, orosz gázra alapozott nagyteljesítményű gázerőműveket kihagytad!
Eladott Ország
Nem leszünk Orbán szolgái. Pedig addíg akarnak minket sanyargatni míg ki nem robban egy fegyveres felkelés hogy megtudjanak lógni a sok összerablott kinccsel a felelősségre vonás alól ők ezt nagyon jól tudják már felkészültek rá
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292220531_576087564138202_2933324909192274270_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=nIT7_tXi-dYAX-TwQ3O&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBQxyMXtXadoO4gkSua6NpJhEtmvoRArklT51-8ZjacdA&oe=640FD06B
Eladott Ország
@Terminátor: ma, 05:36 ♦ A gangesi kevertfajú kipcsak vezér az egyszámjegyű inflációt havonta értette, nem éves szinten.
Aki Én
@verőce21: te aztán qrvára érzed a ritmust, agyhalott vén hülye.
Jókor, jó helyen mondod a butaságaidat.
Valóban láthatóak a román-cigány gazdád döntéseinek eredményei. Már a holdról is látszanak.
Hogy fordulnátok fel, kártékony férgek!
Dr. Proktor
@Maccska: Hohohohó!
Hol is építenek akkugyárat szántóföldre?
Dr. Proktor
@Yoda69: Élelmiszer inflációban pedig megelőzzük a háborúban álló Ukrajnát is!
Milyen infláció lenne itt ha a szántóföldeinket a ruszki tankok szántanák?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:19 ☻ Cicuska. „A nyugat haldoklik. – A Nyugat a szakadék felé tántorog. - Emberek! Ne engedjük beleesni! Hát ki fog nekünk kölcsönadni? Haldoklótól kölcsönkérni. Szemét dolog mert tudod, hogy nem kell vissza adni. Ahhoz képest a jelek szerint még mindig nem halt meg az a haldokló. - És hol járunk mi? Na hol? - Egy lépéssel előtte.” (Hofi)
uploads.disquscdn.com/images/ed8b43f3e5f82b0ed8b1b8b7b81abdb786b6cfc4dfe720d0504a8012523facd7.jpg?w=800&h=686
Mint a viccben:
Malacka egy gödör alján kuksol.
A Jótündér megtalálja, odaszól:
- Várj Malacka, kihúzlak...
- NEM VÁROK!
simmering73
"Döntéseink eredményei már láthatóak"
Látjuk more. Alsó felső szintem rohad az ország.
Eladott Ország
Most már nem Ausztriát kell utolérni, hanem Romániát. Következik Bulgária.
Galway
"Látni fogom, jól tudom! (félre) Ha nem látom, ráfogom!" (Ránki György: Pomádé király új ruhája, librettó: Károlyi Amy)
jáger laszló
Ezt a visszhangot ,már Alcsútdobozon sem, hallották!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Az a baj, hogy ezt a "látványos csökkenést" (még fél század sincs) nem közölték az inflációval! Az köszöni szépen jól el van a 25% fölött! Egyébként év végére, tekintve a magas 2022. november, december havi értékeket, el képzelhető. De ha nem, a KSH majd annyit hoz ki.
Aki Én
@Maccska: Ehhez képest a legjobb termőföldjeinkre építik az akkugyárakat, te ostoba balfasz.
Peller Anikó
Látható bizony, már a Holdról is, gecik.
Toller Béla
Melyik döntés eredménye, hogy lassult a növekedés üteme ? A kamatemelésé, ezt a kényszeredett MNB csinálta, a kormány meg azóta is önti kifelé a pénzt, mintha a piaci finanszírozás fogalma azt jelentené ! Hatalmas pofáraesés előtt állunk, az biztos !
Toller Béla
Látjuk hogyne ...A HVG-ben sem lehet már kommentelni, a 444-ben már régen nem, a többi is megszüntette. Itt még egy darabig, napok, talán hetek vannak háttra...De a jó döntéseknek mindig van következménye, ami látható is, persze !
gina
Ez a rohadt emberi szörny minden nap akkorákat hazudik ,,,hogy nem nyilik meg alatta a föld, ha látom azt a zsiros pofáját már hányingerem van ettöl a zsiros békegalambtól ,,,szemét féreg
ómió
Úgy legyen! Bár ehhez a brüsszeli korruptbolsi efftársaknak is lesz még néhány "szankciós csomagja"!
jáger laszló
Véleményem szerint csak az Orbán álmai láthatóak,sejthetőek!!!De az eredmény ,mint szürke szamár a ködben,...
csak ennyi barátilag
J.L.
szegény hazám
"Döntéseink eredményei már láthatóak, az infláció csúcspontján túl vagyunk. Célunk továbbra is az, hogy év végére egyszámjegyű infláció legyen Magyarországon!" Hiszek a malacnak. Így lesz, lecsökken az infláció. Vajon miért? Jönnek a következő évben a választások! Mi a malac taktikája: Az infláció döntő mértékben az adott kormányon múlik minden országban. Ha valami miatt megnőnek az államháztartás kiadásai, akkor azt pótolni kell. A pótlás legegyszerűbb módja a magas infláció, és a forgalmi adóból származó bevételek. Gondoljunk csak bele, hogy a nyugdíjak csaknem 30%-át visszaszerzi a kormány a forgalmi adóval, és erre még rásegít még az inflációval. A gondolkodni képtelen ostoba nyugdíjas megkapta a lóvét a választás előtt, ment szavazni, most meg fizet a karmelita malacnak, mint a katonatiszt. Azzal fizet, hogy próbál nem éhen halni. Mert enni kell, gyógyszer kell, és a nyugdíjas mire költ: élelmiszer és gyógyszer. Na ezzel egy jelentős csoport úgy van megvásárolva, hogy észre sem veszi a szerencsétlen, hogy többet fizet vissza mint a mit kapott. Most kezdjem elemezni a társadalom többi rétegét? Minek? Ők sem látják (többségük), hogy a malac és rabló csapata hogyan veri át a népet, és nyúzza. Tenni ellene nem lehet, mert az emberek döntő többsége buta, megtéveszthető, és szavaz az őt megvédeni akaró utca harcos gazdájára.
terlasz
Ha belekalkuláljuk azt, hogy mindig az ellenkezője igaz annak, amit mondasz...
amortizáltok
igen tul vagyunk a SZAKADÉKBAN te meg dorbézolsz 3 repülővel dáridoztok majd a nép meg az unió lelohaszt aztán ki lesz a seggete is.
bence
@verőce21: ! A Kínai és Ukrán nálunk dolgozó migránsokra gondolsz , akiket orbán telepített be ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.