Azt hihetnénk, hogy áprilisi tréfa, de tényleg megtörtént: Böjte Csaba atya arról beszélt gyerekeknek, hogy a terrorizmus miatt jogerősen elítélt Budaházy bácsi ártatlan. De még arra is rávette őket, hogy imádkozzanak érte.

Böjte Csaba gyerekeket vett rá, hogy imádkozzanak Budaházy bácsiért akit terrorizmus miatt jogerősen elítéltek elBöjte Csaba – MTI/Mónus Márton

Böjte Csaba egy olyan videót posztolt a YouTube-ra, amit ha nem látnánk, nem is hinnénk el, hogy ilyen létezik. 

Börtönben voltam és meglátogattatok

– szól a felütés. Ezzel a Máté evangéliumában olvasható újszövetségi idézettel kezdte beszédét Böjte Csaba atya, majd azzal folytatta, hogy börtönbe nemcsak fizikailag, de imádsággal is el lehet látogatni – szemléz a 444.hu. Majd arról beszélt, hogy vannak, akik ártatlanul ülnek, és vannak, akik hibát követtek el, magyarázta Böjte a kicsinyeknek, majd kifejtette nekik, hogy Budaházy “bácsi” és “az ő baráti köre” ártatlanul ülnek.

Folyik a per, hogy kimondják az ő ártatlanságukat

– értelmezte az aktuális jogi helyzetet a szerzetes a gyerekeknek.

Budaházyék ügyében március 9-án hozott jogerős, másodfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla, amiben a Böjte szerint ártatlan bácsit hat évre ítélték terrorizmus miatt. Ez már megismételt eljárás volt, de Budaházyt eddig minden körben terroristának találták. Az eredeti, 2016-os elsőfokú ítélet 13 év fegyházat jelentett volna, majd, miután az azt a Fővárosi Ítélőtábla 2018-ban hatályon kívül helyezte és új eljárást rendelt el, az új eljárásban előbb 17 évet ítéltek meg, másodfokon ezt csökkentették hatra.

Forrás: 444.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nácineveldét vezetsz fidesz-irányítással a mi adóinkból? Gyalázatos!
Nrm tudom, hogy a román hatóságoknak van-e jogalapjuk Böjte körmére nézni, de, lévén ez az ő országuk, mégiscsak figyelniük kellene a magyar kormány által kifejtett és exportált propagandára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 23.25

Na, még elértél. Igen, a tökönrúgás igen hasznos, apa mondta is nekünk, hogy ott kell megragadni a támadót ahhoz, hogy harcképtelen legyen. Szerencsére még nem kellett kipróbálni. :)
Na, ki a Déliből, irány az ágyikód! :)
csak úgy....
@Nyírfa: még kutyapörke is .., erröl jut mindíg eszembe magunkról ;) a klemton kaspar pászta de alsoken (pécsi sándor)
csak úgy....
@Nyírfa: frankó,több mint 50 év után megtalállak és te hazazavarsz a déliböl! :)
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.44

Na jó reggelt! :) Csak jobb az ágyadban, mint a Déliben, nem? :)

23.32

Nemértem. :)
telegdilaci
Ez a vén szenilis csuhás elmehetne a pokol legmélyebb bugyrába van pofája a Magyar adófizetők pénzéből élősködni,csuhás létére a szegény rászoruló Emberekért,nem egy Bűnözőért kellene imádkozni vén bolond bakkecske!
ómió
Igen "szélsőséges" ez a Budaházy-féle "terrorizmus"! Egyszer 17 évet "adnak rá", máskor meg hetet!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.