Mindig felteszed a kérdést, hogy "Gyurcsány mit keres még a politikában, miért nem vonul vissza?" – írta Facebook oldalára Gyurcsány Ferenc.

Én vagyok az a csávó, akit leköptek – Gyurcsány elárulta, ezért nem tűnik el a politikából
Kép: YouTube

A videóban megkérdezik tőle, hogy miért nem állt még félre. Szerinte nem úgy kell az ellenzéki oldalon győzni, hogy ő nem indul.

Én miattam van 2%-on az LMP?

- tette fel a kérdést. Szerinte az történik, hogy a Fidesz átpréseli az álláspontját. Szerinte őt meg akarják ölni a politikai életben.

Csináltunk egy pártot, amelyet egy, azaz egy százalékra mértek Gyurcsánnyal nehezítve. Ma ennek van 20 százaléka, a többieknek meg egy. Én menjek el?

- tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc a Facebookra feltöltött videójában.

Én vagyok az a csávó, akit leköptek

- fejtette ki. 

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Te kellesz a hazai belpolitikában Feri, mint egy falat kenyér...! Nélküled már rég megbukott volna a Fidesz!
Jó egészséget és még hosszú politikai karriert...! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Dr. Proktor: @Csaba Zsolt: @kereső: @Giovanni Alba: ti egy fajta kómában szenvedtek míg a @verőce21: jópofizni akar ! na nem elemzem a megnyilatkozásotokat! A valósságot tudjátok, akormány az orzság szemeteinek is azt biztosítja amit a tiszteséges embereknek állampolgároknak! Ezt tudjátok érzitek - az hogy inkább a szemkilövő most már gyilkost is seggnyaljátok hát az a ti igazi formátok! Aljas gazemberek voltatok, vagytok és lesztek benneteket is a fletóval együtt a szarosvödör alá kell állítani és élvezzétek a melegséget, amint az kellemesen elterít, belep benneteket!
Ez a nemzet megérdemli a nyugalmat a bizonságot, amit ti moslékok ott zavartok meg ahol tudjátok - jutalmatok nem fog elmaradni!
A lényeg az usa-nató moslék armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a bitófára aszalásilag!
Csaba Zsolt
Ööö demens vagy @Németh István: tegnap írtam,szarok a komcsikra így Orbánra és Gyurcsányra is.Ööö te szervizeld tovább a komcsikat NER farok!
jáger laszló
Megjegyzem
A fidext nem a Gyurcsány választja ,hanem azok az emberek akik nem látják a fától az erdőt
Nem veszik észre hogy át vannak verve!!
1 korrupt rendszert és annak vezetőit támogatják önmagukkal szemben!!A helyzeten csak ők tudnak változtatni.ha felismerik a baj okát,okozóját!!
Hát ehhez kívánok sok sikert!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
@verőce21: "Nélküled már rég megbukott volna a Fidesz!"

Vajon ki buktatta volna meg? Talán azok a pártocskák, akik 1-2 %-ra kollaborálták magukat?
Szurkolsz is rendesen a fideszt leváltó erőknek... Trükkös csávó vagy te Verőce!
terlasz
@sgl: Nincs az a hatékony kommunikáció (amit annak tartasz), ami letérítené az útjáról a gátlástalan fideszt.
Az Unió sem bír Orbánnal, nemhogy a százfelé húzó nép által választott képviselők. A megmondó emberek is a nép szellemi ziláltságát reprezentálják.
A Orbán teremtette zűrzavarból leginkább Gy. látja a kiutat. Sokan csatlakoznak hozzá, de még nem elegen. Vízen járni ő sem tud.
Köszönöm, hogy válaszoltál! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Németh István
@terlasz ;Azt talékta mondania hülye fletó gyurcsi > "ha jobblétet csináltok az országba akkor eltűnök!" NO még ebben is moslék szemét > nem előbb el kell tűnníie, hogy jobblét legyen?? az aljas slepjének a moslék megynyilvánulásait, és a gyilkos unoka szemét aljas hazaárulsát alapúl véve >> ezeket akasztani kell! Kibaszatosan jól néznének ki, jelképesen papírfecnikkel a szájukba , hogy mit loptak el - pénzet nem szabad bele tenni mert még azt holtan is képesek volnának lenyelni! ha-hó >@terlasz: érted te aszalt király-faszfej!
A lényeg pedig, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu.vezetése a diktatórikus kurva anyjába a bitófára aszalásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.