Mindig felteszed a kérdést, hogy "Gyurcsány mit keres még a politikában, miért nem vonul vissza?" – írta Facebook oldalára Gyurcsány Ferenc.

Én vagyok az a csávó, akit leköptek – Gyurcsány elárulta, ezért nem tűnik el a politikából
Kép: YouTube

A videóban megkérdezik tőle, hogy miért nem állt még félre. Szerinte nem úgy kell az ellenzéki oldalon győzni, hogy ő nem indul.

Én miattam van 2%-on az LMP?

- tette fel a kérdést. Szerinte az történik, hogy a Fidesz átpréseli az álláspontját. Szerinte őt meg akarják ölni a politikai életben.

Csináltunk egy pártot, amelyet egy, azaz egy százalékra mértek Gyurcsánnyal nehezítve. Ma ennek van 20 százaléka, a többieknek meg egy. Én menjek el?

- tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc a Facebookra feltöltött videójában.

Én vagyok az a csávó, akit leköptek

- fejtette ki. 

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Te kellesz a hazai belpolitikában Feri, mint egy falat kenyér...! Nélküled már rég megbukott volna a Fidesz!
Jó egészséget és még hosszú politikai karriert...! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
terlasz
@Pegero: Lehet, de ez nem Gy. szegénységi bizonyítványa, hanem az agymosást lazán befogadó ostoba nép jelentős tömegeinek a sara, akiket elkábít a szirének éneke.
verőce21
Te kellesz a hazai belpolitikában Feri, mint egy falat kenyér...! Nélküled már rég megbukott volna a Fidesz!
Jó egészséget és még hosszú politikai karriert...! :)
Yoda69
Igaza van Gy.F.-nek. Csak igy tovabb! Kovetkezo cel a 30%!
Edebácsi
Gyurcsány az egyetlen, akinek - a szájaláson kívül -van elképzelése arról, hogy hogy mit kell csinálni, a többi kisstílű önjelült vezér ki akarja túrni. Ezzel pedig FelcsútbGéniuszának teszik meg a legnagyobb szivességet. (Most éppen Mesterházy csinál egy újabb kis "szemétdombot", hogy tovább kukorékolhasson).
jáger laszló
Gyurcsány marad,de a fidexnek a 2/3 nem garantált!
Ez csak a fidex hívők mantrája..
Lesz az még 50% alatt is +lássátok!!!??Ettől retteg OV is!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
@Maccska: Látjuk, az 1/2 is elég volt a 2/3-hoz, sőt, a Fidesz megcsinálja, hogy 1/3-ból 3/4-et hoz ki.
drrotf
Gyurcsánynak azt a kérdést kellene megválaszolni magának, hogy ha mint párt és kormány fő kimondta, hogy a kormányzásban, és így a politikában is, csaltak éjjel és nappal , akkor amikor vezetni kellett volna az országot, mert nagy bajban volt akkor is az ország gazdasága és társadalma, hogy bízhat-e benne az ország választóinak tömege, annyi ember, hogy azt mondja, hogy még így is ő a legalkalmasabb ember arra, hogy Orbán Viktort és rendszerét leváltsa.Egy kis kételyének lennie kellene ebben !
szaboria1
Gyurcsány nem bujkált sosem el mint tegnap az Orbán. Orbán egy sunyi alak nem tud viselkedni. Orbán csak páncélozott kocsival tud még itthon is elmenni egy látogatásra nem beszélve micsoda konvoj követi.
terlasz
@sgl: "Parlamentben azonnal riposztozzon, ne kussoljon!"

Folyamatosan ezt teszi, amikor csak lehetősége van rá. Az más kérdés, hogy nem követed ezeket a keményhangú felszólalásit. Én pl. mindig rátalálok ezekre a felvételekre.
Dr. Proktor
Gyurcsány ezerszer okosabb mint Orbán, de Orbán ezerszer rafkósabb mint Gyurcsány...
Az MSZP pedig lelkesen segítette a fideszt a szardobálásban és Gyurcsány leamortizálásában!
polgarb
@sgl: 6:46 Miért is?! Megjegyzem én gyűlöltem a 2010 előtti politikai "elitet"köztük Gyurcsányt is azonban az erőszakra csak erőszakkal lehet válaszolni!!Ráadásul ez a megrendezett(tutsek lacika)2006-os műbalhé ezt a mostani rendszert volt hivatott előkészíteni,ami mint láthatjuk 1000-szer rosszabb minden eddiginél! Gyurcsány egyébként jobbat tenne az országnak ha eltűnne a fenébe a közéletből!
NKF
Maradjon Fletó! Amíg ő van mindig meg lesz a 2/3-ad!
jáger laszló
Ma ismét aktuális lenne 1 Orbán-Gyurcsány tv vita
Legalább a hívek felhomályosodnának a valós helyzetről!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
FLETÓ
- Én magát egy részben tisztelem is...
- Szerencséd!

Na, mi ez ? Csedőrpertu?
Béla333
"Én miattam van 2%-on az LMP?" - teszi fel a költői kérdést a Feri!

2017-2018-ban az LMP jobban állt és a választáson végülis jobban is szerepelt, mint a DK. A DK-soknak akkor az volt a legfontosabb (még a maffia leváltásánál is fontosabb!), hogy az LMP-t, Szél Bernadettet mocskolják, ahol tudják, mert valamit nem úgy gondolt, mint ő.
Nos ezért kártékony a jelenléte a politikában, eltipor minden ellenzéki kezdeményezést. Pedig egy Szél Bernadett vezette kormány, Hadházy korrupció ellenes munkájával lehetett volna egy esély az ország kilábalására.
De a Ferinek fontosabb volt az ellenzéki térfél uralása.
Van még kérdés?
Giovanni Alba
@polgarb: ma, 07:25
Ha eltűnne a közéletből, akkor az lenne a narratíva hogy csak sunnyog és a háttérből irányít. Nem fogja rogántonyó eldobni a jól bevált ellenségképet. Sorost is mindig belekeverik mindenbe, mert ugye a "láthatatlan háttérhatalom összeesküvése", csak azt nem fejtik ki sosem, hogy ha Gyuri bácsinak akkora hatalma van mint mondják, akkor egyet csettint és 01G már el is tűnt, el is felejtődött, még a Duna-parti Nagycirkusz házmestere is megesküszik, hogy sosem ismerte.
terlasz
@sgl: Oké, de mit kellene tennie, amivel elégedett lennél?
Katalina62
@verőce21: ez nagy tévedés de könnyebb ezt hinni, mint gondolkodni!
ómió
Mit tegyen, ha ez a "reggel, éjjel meg este" leküzdhetetlen hazudozási ingere nem engedi visszavonulni!?
Toller Béla
@Maccska: Hja, a fidesz fizette vissza, mivel ő is használta fel ! Amikor átvették a rudat, az IMF hitel több, mint fele még nem volt kitűzve sem, nem, hogy felhasználva ! Gyanús vagy te macsek, mindig arrafelé tévedsz !
Toller Béla
@ómió: Azért orbánod puttonya némileg, vagy ezerszer nehezebb ! Oszt arról egy szót sem szólsz, soha ! Nincs olyan kormány, amelyik napra készen mond igazat, és semmit sem hallgat el. De azért amit ti csináltok itt már egy évtizede, az kifejezetten bűntett, alkotmánysértés, erkölcsi kihágás !
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 08:35
Propaganda. Hatékony, rámenős propaganda, gyakorlatilag végtelen pénzből. Országos napilapokban egészoldalas hirdetések hogy a szankciók meg csúnya, rossz brüsszel. Kormányzati Tájékoztatási Központ kéretlen e-mailjei a járványhelyzet örvén megszerzett címekre.
Pofátlan nyomulás minden hullámhosszon. Nem az értelemre akarnak hatni, hanem a tudatalattira. Ha sokszor látod-hallod, előbb vagy utóbb megragad a Cipőt a cipőboltból, Pécsi kesztyű, Nem megmondtam bontott csirkét, bontott csirkét, bontott csirkét.
Dr. Proktor
@Maccska: Okosnak tényleg sokkal okosabb Orbánnál, csak sajnos nem bír a túltengő egójával!
Míg Orbánnak írják a sablon szövegeit és azt képtelen papír nélkül előadni, addig Gyurcsány fejből mond értelmes dolgokat...
Dr. Proktor
@Horizont: Értelmes szavazók?
Mikor Hofi is elmondta hogy kis hazánkban az egy főre eső bunkó két fő?
kereső
Nagyérdemű! Halálra sértődött mindenki, amikor Gyurcsány azt mondta"qrvaország"! Amikor orbán 2010-ben a választási győzelem éjszakáján azt mondta "kitakaritjuk a disznóólat" mindenki kapcsolt, és senki észre sem veszi, hogy 2010 óta eltelt 13 évben már nem is "disznóól" az ország, hanem egy pöcegödör. És tapsol ennek a nagyérdemű- mert ezért is "Gyurcsány a hibás"- orbán meg a szent , felkent uralkodója az országnak.
Akik meg az "ellenzéki" oldalon gyurcsányoznak: tessenek jobban csinálni, és akkor majd nem a dk-hoz vándorolnak, hanem a dk-tól. Amig az "ellenzék" nem képes arra tehetségtelensége okán, hogy egységesen lépjen fel a NER-rel szemben, amig fontosabb a pártok, és pártvezetők egyéni érdeke, mint az országé, addig nem lesz "béke az olajfák" alatt.
Mert mire számitson a "választó" azoktól, akik nem tudnnak megegyezni egy "minimum"-ban, és ahányan vannak annyifelé megy a szekér. 2021-be úgy túnt, hogy ez megvalósul- legalábbis a hatpárti koaliiciós program ezt mutatta, mindaddig, amig meg nem puccsolták- a civilekkel közösen(magyar gy. és tsai). Hát igy lehetetlen lesz bármi is- akár eltúnik gyurcsány, akár nem. Akik az ellenzéki oldalon orbán kottájából játszanak- és mindenki egyedül akar kukorékolni a maga szemétdombján- addig változást ne is reméljünk. Az ellenzéki választó nem hülye- ezt már bizonyitotta 2014-ben, és főleg 2022-ben. Sziveskedjenek a pártok ne annak nézni- még nem mindenki dobta az erkölcsét, a gerincét sublót aljába, Ha!!!, mondom ha!!! az ellenzék demokráciát akar- akkor nem az a "legfőbb gondja", hogy van-e gyurcsány, vagy nincs, van-e dk vagy nincs, mert akkor ez fel sem vetődik. Ha, ebben az országban egy náci pártnak, egy toroczkainak , egy fasiszta fideSS-nek és orbánnak van létjogosultsága( nem is halottam róla , hogy ezt bármely ellenzéki pártvezető megkérdőjelezte volna , akkor a dk-nak, gyurcsánynak, gyurcsánynénak miért is nincs??
polgarb
@Maccska: 7:33 Salyát szememmel láttam a szervezést cicus!!
ómió
@Toller Béla: Így píszí hazudnotok!? Konkrétum meg nuku!? És nálatok ennyi elég is!?
szaboria1
@sgl: Beszél az ellenzék csak épp fidesz akkor nem ül a parlamentben többször meg néztem az adást sajnos üres padok előtt mondják el mert csak akkor kapnak szót. Erre kellene egy törvény, hogy a parlamenti napokon minden képviselő legyen ott ne csak a szavazáson.
Csaba Zsolt
Ööö 2023-ban Magyarországon,két volt KISZ-titkár még mindig a közéleti téma.
Ez sokat elmond ööö mindenről.Az egyik elbaszta ööö nagyon,a másik ööö ezermilliárdok
elégetésével tartja ööö magát hatalmon.
Hihihihi
Giovanni Alba
@kereső: ma, 09:11
Majdnem teljesen egyetértünk, egyetlen aprócska, ámde nem lényegtelen kifogásom van. Dobrev Klárát célszerű lenne a nevén nevezni, ugyanis nem vette fel a férje nevét, Gyurcsány Ferencné pedig Gyurcsány Ferenc édesanyja volt, már elhunyt.
Varga Jucus sem Magyarné, és nem a válás okán, mint ahogy Novák Katica, a nemzet (ablak)mosónője sem Veresné, Handó Tünde sem lett Szájerné, még az ereszd el az ereszem című bohózat után sem. Áder János felesége sem Áderné, hanem Hercegh Anita.
Dobrev Klárát a fideszka propaganda kezdte Gyurcsányné néven emlegetni, hogy ilyen módon össze tudja kapcsolni az eccerű is a patás ördöggel, aki a 14 éve elmúlt "elmúlt nyolc év" alatt csődbe vitte az országot, eladósította az államot, bezáratta a kórházakat, elvette a 13. havit (amit a fideszka annak idején meg sem szavazott), kiárusította a földet, vizet, levegőt, leépítette az oktatást, és még sok mindent megtett amiről még sejtelmünk sincsen, de majd rogántonyó megmondja, hogy most éppen miért kell gyűlölni őt és mindenkit, aki valamilyen úton-módon kapcsolatba hozható vele.
Csizmás Kond
@szaboria1: Kíváncsi vagyok azt ki szavazná meg és ki nem...:)
Dr. Proktor
@Maccska: Nem Gyurcsánynak sikerült magát leamortizálnia hanem a fidesznek, az MSZP egyes tagjainak hathatós segítségével!
Persze kellettek ehhez az agymosott támogatók is...
kereső
@Giovanni Alba: Nem érted?? Én nagyon tisztelem Dr Dobrev Klárát, a tudását, szakmai felkészültségét, emberségét. A "gyurcsányné"-zás a fideSSnek és azon ellenzékieknek szólt általam, akik "gyurcsányoznak, gyurcsánynéznak". Olvasd el figyelmesen még egyszer, amit/ahogyan irtam.
Csaba Zsolt
Ööö látom érzékeny a KISZ-titkár téma,ööö nem érdekel milyen szinten volt Orbán.
Az volt,igen ööö ennyi!Ööö a szar szétkenegetését ööö pont maguk csinálják.
Nem futok ööö felesleges köröket,ööö NER mundért védőkkel.
Németh István
@Dr. Proktor: @Csaba Zsolt: @kereső: @Giovanni Alba: ti egy fajta kómában szenvedtek míg a @verőce21: jópofizni akar ! na nem elemzem a megnyilatkozásotokat! A valósságot tudjátok, akormány az orzság szemeteinek is azt biztosítja amit a tiszteséges embereknek állampolgároknak! Ezt tudjátok érzitek - az hogy inkább a szemkilövő most már gyilkost is seggnyaljátok hát az a ti igazi formátok! Aljas gazemberek voltatok, vagytok és lesztek benneteket is a fletóval együtt a szarosvödör alá kell állítani és élvezzétek a melegséget, amint az kellemesen elterít, belep benneteket!
Ez a nemzet megérdemli a nyugalmat a bizonságot, amit ti moslékok ott zavartok meg ahol tudjátok - jutalmatok nem fog elmaradni!
A lényeg az usa-nató moslék armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a bitófára aszalásilag!
Csaba Zsolt
Ööö demens vagy @Németh István: tegnap írtam,szarok a komcsikra így Orbánra és Gyurcsányra is.Ööö te szervizeld tovább a komcsikat NER farok!
jáger laszló
Megjegyzem
A fidext nem a Gyurcsány választja ,hanem azok az emberek akik nem látják a fától az erdőt
Nem veszik észre hogy át vannak verve!!
1 korrupt rendszert és annak vezetőit támogatják önmagukkal szemben!!A helyzeten csak ők tudnak változtatni.ha felismerik a baj okát,okozóját!!
Hát ehhez kívánok sok sikert!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
@verőce21: "Nélküled már rég megbukott volna a Fidesz!"

Vajon ki buktatta volna meg? Talán azok a pártocskák, akik 1-2 %-ra kollaborálták magukat?
Szurkolsz is rendesen a fideszt leváltó erőknek... Trükkös csávó vagy te Verőce!
terlasz
@sgl: Nincs az a hatékony kommunikáció (amit annak tartasz), ami letérítené az útjáról a gátlástalan fideszt.
Az Unió sem bír Orbánnal, nemhogy a százfelé húzó nép által választott képviselők. A megmondó emberek is a nép szellemi ziláltságát reprezentálják.
A Orbán teremtette zűrzavarból leginkább Gy. látja a kiutat. Sokan csatlakoznak hozzá, de még nem elegen. Vízen járni ő sem tud.
Köszönöm, hogy válaszoltál! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Németh István
@terlasz ;Azt talékta mondania hülye fletó gyurcsi > "ha jobblétet csináltok az országba akkor eltűnök!" NO még ebben is moslék szemét > nem előbb el kell tűnníie, hogy jobblét legyen?? az aljas slepjének a moslék megynyilvánulásait, és a gyilkos unoka szemét aljas hazaárulsát alapúl véve >> ezeket akasztani kell! Kibaszatosan jól néznének ki, jelképesen papírfecnikkel a szájukba , hogy mit loptak el - pénzet nem szabad bele tenni mert még azt holtan is képesek volnának lenyelni! ha-hó >@terlasz: érted te aszalt király-faszfej!
A lényeg pedig, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu.vezetése a diktatórikus kurva anyjába a bitófára aszalásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.