Olyannyira megromlott Navracsics Tibor házassága, hogy különköltözött a feleségétől. Azt azonban kijelentette: nem válik.

Válságban Navracsics Tibor házassága – Elköltözött, de nem válik

A területfejlesztési miniszter több mint másfél évtizedes házassága került válságba. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Közel egy éve lekerült az addig büszkén viselt karikagyűrű Navracsics Tibor, a Kereszténydemokrata Néppárt területfejlesztési miniszterének kezéről. Bár a nemrégiben leadott vagyonnyilatkozatában még az szerepel, hogy házas, de egy régebben és tavaly vásárolt családi ingatlanban csak 50%-ban tulajdonos.

„Nem válok, átmenetileg külön élünk. Mivel ez a családunk belügye, ezért a sajtó képviselőit arra kérem, legyenek tekintettel a gyermekeinkre, és tartsák tiszteletben a döntést. Köszönöm” – írta Navracsics Tibor a Blikkhez eljuttatott e-mailben.

A miniszter és második felesége, Prevoz Anikó 2006-ban házasodott össze, két lányuk született, Navracsicsnak előző házasságából is született egy lánya.

Forrás: Blikk

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez valami ragályos kór vagy mentik a vagyont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...én mindkét helyt megesküdtem...:)...azokról beszélek akik ma csak úgy összeállnak
...és itt amit alól írtál...szerinted egy bűnös ember nem tud adni jó tanácsot ?
csak úgy....
@Pegero: jakabnál, juhász péternél miért nem volt magánügy, azon itt csámcsogott a fedesz bagázs napokig?!
Csizmás Kond
@Horizont: ma 12:56 állandóan szenteskednének és a családról papolnának.
Álszentek, hazugok, képmutatóak...erre kérdeztem...mert szerintem soha nem árt ha valaki jót mond...
kereső
Tényleg magánügy. Na, de ez a meztelen csiga gerincű csicska meri kérni a sajtót, hogy legyenek tekintetettel a gyermekeire? és, te? Te/ti tekintettel voltál/voltatok anno Gyurcsány Ferenc gyermekire, pedig ők nem is váltak. És emlékeztetném még arra is, hogy mit csámcsogott a "sajtó" Jakab Péter házasságán- akkor nem volt közületek egy sem, aki szólt volna- , hogy ezt azért már mégsem. Vagy a "tekintettel lenni" csak a ti családotoknak, és gyermekiteknek dukál?
rohács1926
’Olyannyira megromlott Navracsics Tibor házassága, hogy különköltözött a feleségétől. Azt azonban kijelentette: nem válik.’ Akkor mostantól távházasságban élnek. Ez is működhet abban az esetben, HA A HOSSZ NAGYOBB A TÁVNÁL. Meg különben is, mit szólna a váláshoz a szentéletű vadölő.
rohács1926
@Pegero: 11.09.
"Basszátok meg! ..." Kit? Navracsicsot, vagy a feleségét. Mert nem mindegy. Én mondjuk szájer józsira bíznám a választást és a végrehajtást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.