Míg az orosz diplomácia Dmitrij Medvegyevvel az élen üdvözölte Orbán Viktor péntek reggeli ukránellenes kijelentéseit, az orosz megszállás alatt lévő szomszédaink éles kritikával illették a miniszterelnök Kossuth rádióban elhangzott mondatait.

Megfricskázták Orbán Viktort az ukránok: "Magyarországnak hálásnak kéne lennie!"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Egy újabb ukránellenes kijelentés. Egyáltalán nem lep meg, hogy azonnali támogatást kapott Moszkvában. Cinikus, hogy egy magyar politikus más országok pénzügyi támogatottságáról beszél, miközben Magyarország is sok pénzt kap az Európai Uniótól gazdasági stabilitásának támogatására

- idézi az Index Oleh Nyikolenko ukrán külügyi szóvivő reagálását Orbán Viktor kijelentésére, miszerint „Ukrajna pénzügyileg nem létező ország”.

Az ukrán politikus szerint Magyarországnak hálásnak kéne lennie, ugyanis a példátlan orosz agresszióval szemben az ukránok saját életük árán is megőrzik a nyugalmat Budapest és más európai városok felett.

Forrás: index.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ditrich
Könnyű a Nato védernyője alól beszólogatni Ukrajnának Svédországnak az EU nak! Utálják is a világon Magyarországot miattuk mint a sz@rt!!! 100 évig fogunk bocsánatot kérni miattuk a világ normálisabb részeitől mint a németek Hitler miatt! Holott nagyrészünknek semmi köze ehhez a patkányhoz és a csahosaihoz!
kereső
20.000 milliárd Ft. Ennyi eu-s támogatás érkezett Mo.-ra 2010-2020 között.
Clavigo
Nekem semmi közöm ehhez a dagadt ,falhuggyozó putris kullancshoz..
Clavigo
@Shikari: Nem baj more... A te segílykédet ez ne érinti .
Terminátor
@Shikari: Nem az utolsó hir, hogy a NER vezetés százmillió dollár szàmra lopja a magyarok és az EU pénzét, de kap egy kis rubelt is szerencsére!
gina
Ezzel az elmebeteg szinésszel nem kell foglalkozni, el ette az agyát a zsiros disznó, csak cirkusz amit müvel és azt a sok fogatlan primitiv hivöinek teszi, minden ország kiismerte ezt a zsiros putrist, egy proli a sarki kocsmából, oda is való
gina
@Shikari: Kuss neked román proli !!!
gina
@FLETÓ: @FLETÓ: Inkább az ilyen fogatlan prolik mind te köhögnek, részeg senki !!!
FLETÓ
@gina: Jajj @vagina: ! Mert neked a fogad alul van a lyukadban?! Azé' nem kellesz senkinek!
Pálinkás Pál
@FLETÓ: te barom, az orosz " medvétek " ... még a nyomorult " ukrán bolhát " sem képesek elintézni...
csak úgy....
"A Brezsnyev-korszak Szovjetuniója idején sem ítéltek el annyi embert „gondolatbűn” miatt, ahány ellen napjaink Oroszországában indítanak eljárást, ráadásul egyre többeket küldenek rács mögé súlyos évtizedekre. "
orbán orosz barátai sztalin nyomdokaiba léptek ,ettöl függetlenül a fidesz érzelmü seggfejek kinyalnak minden ruszki segget...,szégyen! magyarországon a butaság szárnyakat növesztett..
Nyírfa
Az ukrán külügyi szóvivőnek teljesen igaza van.
Közben megfogalmazódott bennem egy kérdés: Orbán nem izgul , hogy az ukránok nem feljetették el a KGB-s kiképzést?
ómió
"Hálánk", bizony, mind az ukrajnai magyar kisebbség jogfosztásáért, a turuldöntésért, mind az EU-ból már évek óta meg nem kapott pénzeinkért egyaránt "határtalan"!
Csizmás Kond
Na húzzanak a izébe , maguknak keresték a bajt amihez a nyugati nagyhatalmakon kívül senkinek semmi köze nem volt...panaszkodjanak az ámerikai barátaiknak meg a német barátaiknak meg a fancia barátaiknak akik segitségével kiírtatták, vagy elüldöztették a lakosság majdnem felét. ...nekik kellett a hacacáré hát most járjál nyafogás nélkül.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy gondolkodásra képtelen idióta ,@ómió: kollégáddal együtt!
Edebácsi
Ez a jóember tényleg azt hiszi, hogy amit itthon mikrofonba mond, azt külföldön nem hallják?!
FLETÓ
@Pálinkás Pál: Macska - egér játék! Te majom!
simmering73
Lájkegyenlőség esetén az ábécében előbb lévő betűvel kezdődő nick kerül az első helyre. Itt a nerkompatibilitás jegyében az F előrébb van mint a D. HAHAHA
drrotf
Most nem panaszkodhatnak az ukránok, mert Orbán épp most fejezte ki a háláját az ukránoknak, amikor megtiltotta az ukrán mezőgazdasági termékek behozatalát azért hogy megvédje a magyar termelőket.Egy a baj hogy akiket Orbán megvéd, azoknak annyi!Közismert mondás ,hogy aki rosszat akar a másiknak, az azt mondja ,hogy"Védjen meg téged az Orbán Viktor!"Ez a mondás a magán nyugdíjpénztárak einstandolásakor terjedt el, és azóta is tartja a pusztító hatását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.