Nagy János is megosztotta a gondolatait a nagy port kavart svájci farkas ügyében. 

Orbán Viktor titkára is megszólalt a kilőtt svájci farkas ügyébenNagy János/Facebook

Mint ismert, a napokban hatalmas népharag gerjedt a svájci farkas ügyében, miután az állatot egy vadász lelőtte. Ahogyan megírtuk, civilek már petíciót is indítottak, hogy a tettes letöltendő börtönbüntetést kapjon. 

Most pedig Orbán titkára, Nagy János is közzétett egy bejegyzést az ügyben:

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kéne már megint egy vadász kiállítás.. kamaratagok + a semjén,kitömve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Várom, hogy Orbán takarítója is megszólaljon.
Eladott Ország
Nagy János tizennyolc éve dolgozik Orbán Viktor mellett, de még mindig magázódnak. Ott van minden kormányülésen, ő kezeli a miniszterelnök levelezését és naptárját, az irodáját csak egy ajtó választja el a miniszterelnökétől. Nagy János tagadhatatlanul Orbán egyik legközelebbi munkatársa, mégis alig tudunk róla valamit. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára sokáig kerülte a nyilvánosságot, ám az év elején saját Facebook-oldalt indított. Havasi Bertalannal videósorozatot készítettek, amelyben Nagy a munkája mellett arról is beszél, hogy milyen viszony fűzi Orbánhoz, és hogy lett a miniszterelnök jobbkeze. Gondold el, 18 év aktív seggnyalás, istenítés, miegyéb, és csak most kezdi a gazdája annyira haszonállat szinten kezelni, hogy meg is mutatja. Vagy hogy meg is szólalhat. Eddig nem volt mikrofonengedélye. Az ilyen elmebeteg rendszerek másképp működnek. Orbán jobbkeze, szerintem "csak arra" volt tartva, másra aligha alkalmas. Seggtörlésre meg bohócpolírozásra. Mindig tudtuk, hogy van, de soha nem láttuk, olyan, mint Colombo felesége. A ribancpofa talpaskurvája. Ő a dagadt jobbkeze, vele törli a seggét, plusz amikor Putyin képét nézi, vele cibálja a pöcsét
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.telex.hu%2Fimages%2F20211016%2F1634383181-temp-DjDObm_cikktorzs.jpg&key=oIGlHsHXHUEsz4jLZtAn7A&w=800&h=480
Sámannus
Egészen biztos, hogy aki kilőtte a jeladós állatot, védettebb, mint a ferkas. Biztos volt a dolgában, hogy nem lesz baja belőle.
A nertársak már csak ilyen vadászok.
Két éve karácsony előtt egy egy szarvas rudlira való csapatot lőttek ki Úgy gondolják, hogy a szarvas állományt csak nekik szabad szabályozni, pedig az erdő álomány védelme kizárólag a ragadozók jelenlétével biztosított.
Ilyen vadászaink nem értik a természet működését. Legalábbis akik helikopterrel képesek ezt tenni, biztosan a legalja ennek a szakmának.
Sámannus
@Horizont: Ha orbányi csintalansága kiderülne, elmúlna az atomveszély is. Kb az lenne a ner vége. Kilőve mint a fakas, Ororszország anyácskában boldogan élhetnének, Lenne nekik minden, borcs vodka fájintos rendszer, kellemes dácsa kása klíma.
Lendkerék
Elég kárörvendően gondolok arra, hogy most milyen lázasan próbálják kiradírozni a farkaskilövő fickót az illetékes vadászegyesület múltjából, és bebizonyítani, hogy soha nem volt vadásztársasági tag, nem volt fegyvertartási engedélye, és a magyar vadásztársadalomnak soha semmi köze nem volt hozzá. Mert különben rajta ragadna az újonnan felnövő, úriparaszt nemzeti arisztokrácián, hogy lám, ilyen az ő erkölcsük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.