Nyírmártonfalva polgármestere minden sajtóorgánumot be akar perelni, ami beszámolt botrányos ügyéről: a tarra vágott erdő közepén épített lombkoronasétányt uniós pénzből.

Vérig sértették a lombkoronás polgármestert – Mindenkit beperel

Perre készül a lombkoronasétányos polgármester. Fotó: Facebook/CivisBiciklis

Korábban leginkább csak a helyiek tudtak Nyírmártonfalváról, de az elmúlt hetekben az egész ország megjegyezte a Hajdú-Bihar megyei település nevét, ugyanis a község fideszes polgármestere 50 méter hosszú lombkoronasétányt építtetett 60 millió forintos uniós támogatásból egy olyan helyen, ahol nemhogy erdő és lombok, de még néhány árva fűszál is alig van.

Filemon Mihály, Nyírmártonfalva polgármestere a kellemetlen helyzetben az EU-t hibáztatta, hiszen az uniós döntéshozók akkor bírálták el a pályázatot, amikor az erdő vágásérett lett. Egyébként pedig a támogatásnak nem is volt feltétele, hogy a lombkoronasétány lombok közé épüljön.

A polgármester nemrégiben megígérte, hogy hamarosan „gyorsan növő” fákat telepítenek a sétány köré, de így is legalább 5-10 év múlva lehet ott valamirevaló lombkorona. Az ATV szerette volna erről kérdezni Nyírmártonfalva első emberét, de ő nem volt hajlandó nyilatkozni.

Azt azonban hangsúlyozta, hogy minden olyan sajtóorgánumot be fog perelni, ami tudósított a botrányos lombkoronasétány ügyről – számol be a 24.hu.

Filemon úgy érzi, hogy ezek a médiumok lejáratták és vérig sértették őt az utóbbi hetekben. Az ATV-nek elmondta: senkinek nem nyilatkozik addig, amíg ezeknek a belengetett jogi procedúráknak nem lesz vége.

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azé tarvágás előtt pár évvel macerás egy kicsit is mentegetőzni. Ez a mutatvány csak azt igazolja, hogyan lehet helyből ellopni 60 milliót, Mert ez az egész nem került semmibe, csak a kivágott fát dolgozták fel és hasznosították, az uniós pénzt pedig másra költötték el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@nemkati: Ne szabatkozz! Dinnyényi csöppökben hull rólad az efftársiasság, vele együtt a bolsi hazudozás is, amit már - annyira természetes nálad - észre sem veszel!
ómió
@balos: Látom, bolsiék szopóbajnoka, megnyugodtál! Biztos finom volt Bite efftársadat leszopnod!
balos
@szópó-ómió:nedveske!Anyád után melyik rokonoddal éled ki ferde hajlamaid?Gondolom a szájasjózsi már megvolt,hogy nyafogsz a popsiért!
Lendkerék
Ott voltam húsvéthétfőn. Láttam. A botrány kirobbanása óta körbetelepítették kb. 5x5-ös hálóban 2-5 m-es facsemetékkel, suhángokkal, a nagyobbak a faszerkezet közelébe kerültek. Az idősebbek némelyikén már egy-két kis levél is mutatkozott, a többségén még rügy sem. Kérdés, mennyi ered meg belőlük. Ez nyilván egy kétségbeesett kísérlet, hogy ha jön az OLAF, be lehessen mutatni, hogy íme, van lomb. A faszerkezet maga néhány év múlva szét fog rohadni, az oldalsó támaszok földbe került végén van némi kátrányszerű védelem, de az hosszú távon a keményfát sem védi meg, nem hogy a puhafát. Ez az egész a kötelező fenntartási idő után (5 év, ha eddig kibírja) tűzifaként fogja végezni. De hogy egy lombkorona ösvény rendeltetésének soha nem fog megfelelni, az ezer százalék. Röhej.
Egyébként maga a falu elég jól el lehet engedve anyagilag, annyi szobor, emlékkkő, tábla, mint a polgármesteri hivatal előtt, kevés helyen van, felújított, néha túldimenzionált közintézmények, szóval ez a sértődős seggfej Filemon Mihály bizton számíthat az újraválasztására. Végül is a fideszes faluvezetések megbecsültségének egyik értékmérője, ki mennyit bírt lopni uniós és magyar adófizetői pénzből lebukás nélkül.
Ne add fel, Filemon! Még szeretnénk sokáig röhögni rajtad, például az általad indítandó perek kimenetelén!
simmering73
@KisTehen: Lenyugodhatsz a picsába Kreténke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.