A 444 számolt be arról, hogy nagy építkezés folyik Tihany egyik legszebb, a kormányhoz közel álló személyek által kedvelt részén, a páratlan panorámát kínáló Óváron

Brutális fideszes mutyi: Rogán Cecília illegálisan építet házában tűzivíz tározó a medence neve – Ezt is mi fizettük Hadházy Ákos szerint

A lap szerint Itt vett majdnem kétezer négyzetméteres telket két évvel ezelőtt Rogán Cecília, Rogán Antal volt felesége is. A kertben volt szőlő meg medence is, ami hivatalosan bizonyára esőtározó volt, errefelé legalábbis csak az olyasmi engedélyezett.

Hadházy most Facebook oldalán mutatta meg Rogán Cecília illegálisan épített, kacsalábon forgó “présháza” Tihanyban, a Nemzeti Park területén.

Szerencsére tűzivíz tározó is van (csak véletlen, hogy egy medencéhez hasonlít, hiszen azt sem építhetett volna a “szőlőbirtokra).

- jelentette ki a politikus, aki szerint a “gyümölcsfeldolgozó” helyén már korábban is illegálisan építettek egy házikót, amit a propagandaminiszter exfelesége úgy “újított fel”, hogy földig rombolta azt.

Engedélyt szerinte nem is kért, hiszen nem is kaphatott volna a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekvő szőlőben.

A kecót amúgy Önök fizetik (legyenek rá büszkék), mert Rogán horribilis pénzekért hirdet a volt felesége alig látogatott honlapján

- tette hozzá a független országgyűlési képviselő, aki szerint nekik mindent szabad, mert az exférje által működtetett propaganda ezt is elhallgatja/eltereli a figyelmet róla.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Jogállamba , hogy fordulhat ilyen elő ? Mivel most már nyílt titok lett , várjuk a fejleményeket , a ház bontásának időpontját , hivatalnokok pl polgármester , jegyző , rendőrségi kihallgatását , mert biztos benne voltak a mutyiba ! Jól dolgozik Hadházy , teszi a dolgát , felderíti a fidesz és fidesz közeli disznóságokat .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Erre mondaná polt pajtás.." őööö- őőööj- őööö... ( papírböl olvasva )..
drrotf
Fideszes észjárás már korábban is érzékelhető volt amikor olyan kifejezések helyett mint a megszorítás elnevezték egészen másképpen és ezt a kifejezést törölték a szótárukból.ER.Csecsiliát pedig olyan szerencse érte, hogy a ház tűzi-víztározója éppen olyan mint egy "úszőmendenszié" hogy a rózsaszínű párducra utaljak!
Péter2
Jogállamba , hogy fordulhat ilyen elő ? Mivel most már nyílt titok lett , várjuk a fejleményeket , a ház bontásának időpontját , hivatalnokok pl polgármester , jegyző , rendőrségi kihallgatását , mert biztos benne voltak a mutyiba ! Jól dolgozik Hadházy , teszi a dolgát , felderíti a fidesz és fidesz közeli disznóságokat .
nejlontacskó
@Maccska: most egyet kellene értenem veled, de van egy kis gondom ezzel!
A kérdésem a következő, ha ezzel a medencére megtévesztésig hasonlító, tűzi víztározóval nincs semmi gondod, akkor mi a baj, a Gyurcsány féle, 40-cm magas kilátóval?
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 20:27 Sehol se legyen megszokott/elfogadott dolog a csalás!
simmering73
@Maccska: De mivel ez tüzivíz-tározó, jár mellé egy tűzoltó is, aki eloltja Cecília lángoló ölét.
jáger laszló
Présházra pedig szükség volt!!
Ezt követelték a tihanyiak 1öntetűleg!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Na ehhez a szétbaszott kurvához,még a kannibál is csipesszel nyúlna!
Aki Én
@Maccska: bár csak Hadházyval lennél ilyen megértő, te káros agyhalott.
kereső
Mindegy is! Ez a történet is azt bizonyitja, hogy ezek- a fideSS nobilitásai a törvények felett állnak. És vannak vagy 500 ezren..
ómió
Na, majd Hullaházy efftárs ezt is meghazudja nekünk! Ahelyett, hogy Tordai efftársának segédkezne a bontásban!
Aki Én
@ómió: Mert, hogy van igazából, te ostoba balfasz? Mi a faszt hazudozol itt állandóan, te ártalmas barom?
icegygenabro
@ómió: sötét tirpák! Meghazudja mi ?? Add meg a címed küldök egy helyesírási szótárt te ...
SÍva
Dehogy illegális! Nekik mindent is szabad! Nekünk meg kötelességünk nem észrevenni. Így zajlik ez fizesséknél!
ómió
@Aki Én: Ha hazudozót keresel, bolsiék fajkreténje, társulj Hullaházy efftársaddal! Így egy hazudozó duett lesztek!
ómió
@icegygenabro: Inkább a donor agyat sürgesd meg magadnak! Hátha több mindent megértesz majd!
percsi
Ilyen tűzivíz tározót sok magyar építene, jó lenne megtudni, mennyi és hol kérhető rá támogatás. Rezsikedvezménnyel, mert ugye ezek a "fontos" emberek nem a bérükből gazdálkodják ki a rezsi összegét!
És mint tudjuk, minden magyar ember fontos!
O.V.: Minden magyar ember számíthat a kormányra!!!
kulabombaafityiszre
Pár év,aztán tönkre vágják a balatot is,mint annyi mindent.
Lesz helyette egy jó kis mocsár,majd ott dagonyázhatnak az elhízott fidesz disznók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.