„Akinek nyolc órát fizetünk, az legyen benn nyolc órát” – magyarázta a helyettes államtitkár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Apád f@szát, olajszőke pintyő! Akkor felejtsd el a sürgősségi hívást meg az önképzést és ápoljon téged egy OKJ-vizsgás tábori felcser!...
Emmersson71
...

„Akinek nyolc órát fizetünk, az legyen benn nyolc órát” – magyarázta a helyettes államtitkár.

Helyes! De akinek nyolc órát fizettek, az CSAK NYOLC ÓRÁT dolgozzon!!!
csipetke
Ezek nem normálisak. Ahelyett,hogy tisztességes béremelés adnának,hogy az a kevés dolgozó,aki még megmaradt az egészségügyben, az ott is maradjon,ehelyett plusz embereket foglalkoztatnak majd,akik kamerán kukkolják az embereket. A fiam műtös,a menyem ápolónő,és orrba-szájba ügyelnek,hogy meg tudjanak élni. De pl ha műtét van,és egy,két,vagy akár három órával tovább tart a műtét, sokszor a pluszmunkát ki se akarják fizetni. Mennnyenazannyába, aki ezt a baromságot kitalálta. Ez van,ha a sok parazita óriásira dagadt parlamenti vízfej helyett nem önálló egészségügyi minisztériumot csiholtak,hanem rábízták sintérsanyára, aki abszolut dilettáns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.