A Demokratikus Koalíció az MTI-hez beküldött közleményében tudatta, jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy az Origo hazudott Barkóczi Balázzsal kapcsolatban.

Jogerős ítélet született: Hazudott az Origo a DK szóvivőjéről
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla "elutasította az Origo nevű fideszes médiatermék fellebbezését", és jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, amely az Origot helyreigazításra kötelezte, mert az valótlanul állította, hogy "Barkóczi Balázs összevert egy isaszegi asszonyt és a férjét."

Az Ítélőtábla emellett kötelezte az Origot a perköltség és a fellebbezési illeték megfizetésére.

Ezzel ismét megdőlt egy DK-s politikussal szembeni hamis fideszes vádaskodás, hiszen most már jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy az Origo kudarcos lejáratókampánya elbukott, és a kormányközeli portál hazudott Barkóczi Balázzsal kapcsolatban

- fogalmazott a Demokratikus Koalíció közleményében.

Forrás: MTI/OS

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Erre vannak tartva! Egy tíz-, tizenöt milliós bünzi jobban bevéste volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
Utána néztem ennek a jogerősnek:Barkóczi 2009-ben vegzált egy hölgyet.(Mandiner) Milyen "hölgyet" ? Olyat? Fideszest? Persze,persze.Vagy provokálta a nő ,vagy nem akart róla lekopni és ő lekoptatta.Ismerjük ezt a fajtát.Mandiner,origó,szutykok.
csak úgy....
@Philip Marlowe: rogán tónit, bíróság által hozott határozattal le lehet bünözözni! :)
@Philip Marlowe: te egy elvakult buta seggfej!
drrotf
Az hogy az Origo sokszor hazudik, hogy nem mond igazat azt bírósági ítéletek sora igazolja.Arra kellene kötelezni az Origot, hogy alapító levelében, vagy szabályában és főcímben utalni kellene a sajtó terméknek erre a tulajdonságára, és akkor már első olvasása után tudná az olvasó, hogy ez egy olyan sajtó termék amely nem mindig mond igazat, gyakran hazudik!
drrotf
@sgl: A bírságoknak első rendű feladata nem az ,hogy tönkre tegyék a sajtó terméket, hanem inkább az hogy a helyes útra tereljék azt, a valóságos tényeket , és nyilatkozatokat közölje!
csak úgy....
@drrotf: @sgl: nagyon olcsón hazudozik a fidesz sajtó, hiányolom az ellenük indított ,külföldieket is érintö sajtópereket! -vagy ennyire nem veszik már öket emberszámba?
Edebácsi
"Hazudott az Origo a DK szóvivőjéről"
Pontosítok: ... is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.