Luxembourgba, Luxemburg fővárosába utazott Szijjártó Péter, hogy elmondása szerint kiálljon a magyar gazdák érdekeiért.

Szijjártó Péter elutazott befenyíteni az Európai Uniót
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Facebookos videója szerint a probléma forrása az ukrán gabona, amelynek döntő része (egyéb élelmiszeripari termékekkel együtt) megállt az Ukrajnával szomszédos országokban. Magyarország külügyminisztere szerint ezt az EU-nak meg kellett volna akadályounia, mert a magyar gazdák így versenyképtelenek az ukrán termékekkel szemben a rájuk nem vonatkozó EU-s előírások miatt.

Szijjártó Péter nem tehetett mást, mint Luxembourgba repült, hogy jól megmondja a magáét a brüsszelitáknak.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Szijjártó ma Luxembourgba utazott védeni a magyar gazdák érdekeit!!
A vádsárlók érdekeiről 1 szó sem esett,pedig az sem L hanyagolható Peti!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Terminátor
@jáger laszló: Te sem alszol jól! Nem egészséges!
Ha itthun olcsóbb az ukrán gabona, bé köll zàrni a magyar gabonatermelést, és ezzel együtt olcsóbb lössz a kenyér!
S gyün a magyar ugar! Nem egészséges!
Csak mönjön, csak mönjön kakadu az EU-hoz!
Juhász István
Feltételezem, hogy ezúttal már egy MENETREND SZERINTI géppel röppent el... Vagy MÉGSEM ?
izéke
Remélem bezárják egy kalitkába és elviszik a madárházba ahová való.
Nessy
Amikor új földesuraink sok százezer forint földalapú támogatást vágnak zsebre egyetlen kapavágás nélkül, bolondok lennének földet művelni, gazdálkodni. Aki meg gazdálkodna, az már nem tudja kigazdálkodni a drága energia, műtrágya,tápok, modern gép, egyebek árát! Drágán termel, keveset, amibe valóban tönkremegy!
verőce21
Az USA képviselői szeretnék bepasszírozni Ukrajnát az EU-ba, hogy ott, az olcsón megszerzett végtelen földjeik után sokszorosát fizesse nekik az eu földalapú támogatásként... ahol a génmódosított termékeikkel szélhámoskodhatnak.
Pálinkás Pál
a képet nézve , kutya sem foglalkozik vele,..egy ember nézi..az is undorral...
Menőmanó
Kakadu kiveri a palávert, mit képzelnek ezek, olcsó ukrán gabonából olcsó kenyeret:

Nekünk jogunk van drága NER-zeti gabonából drága kenyeret enni, és sok sok ÁFA-t bezsebelni a hülye magyaroktól. Szuverén jogunk, hogy a magyarok vérét szívjuk.
Béla333
Gyerünk Peti! Vidd el erősítésnek a Lavrov haverodat is!
Mocskos hazaáruló!
kereső
Hülye vagy, és aljas pjotr. Nem az Eu dolga lett volna ezt megakadályozni, hanem a magyar kormányé. Nem szültok arról, hogy ki/kik volt a "kiválasztott", aki az engedélyt /megbizást megkapta az ukrán gabona szállitására. Az miért nem képezi vizsgálat tárgyát, hogy miért rekedt Magyarországon az ukrán gabona-és ki a felelős ezért Magyarországon!? Mert nem az Eu-ban kell keresni, és belőle csinálni búnbakot- hanem a saját házunk táján kellene egy kicsit megkapirgálni a dolgot.
Ami meg a külügy diplomácicai tevékenységét illeti- szakemberek a magyar diplomáciát a korai középkor mongol(Dzsingisz kán) diplomáciájához hasonlitják- olyan otromba. Persze nekünk nincs hatalmas haderőnk, hogy ezt a "diplomáciát" érvényesiteni tudjuk. Nem vagy egyéb- maradtál, aki voltál, orbán feltúrt nadrággal a Balaton sekély vizéből pofázó szóvivője, a szinvonallal - hazugságokkal együtt.
gina
EZ A BUZI KIS PATKÁNY FENYEGET VALAKIT,_? EZ A NAP VICCE,,, MIKOR A BOLHA AZT HISZI , Ö AZ ELEFÁNT HAHAHAHHAHAHAHAHH
ómió
Hát, valakinek a magyar gazdaérdekekért is ki kell állnia! Az oda delegált honi efftársak csak a nekik dollárt gurítók érdekeiért képesek kiállni!
kereső
Egyébként meg okafogyott a hepciáskodás az ukrán gabona ügyében- hiszen az Eu az ENSZ-el összefogva kivette a "nemzeti" hatáskorből a szállitások megszervezesét, az import lehetőséget. A legközelebbi hepciáskodás meg azért lesz pjptr részéről, hogy az eu sérti a nemzet államok szuverenitását ezzel a lépéssel.
csipetke
Madárfejű lajcsikát sehol a világon nem veszik komolyan. Az új Repülős Gizi...Megvédi a gazdák érdekeit? Akkor a gazdáknak annyi. Amit ezek megvédenek,annak harangoztak. Mellesleg ha nem hozzák ide ezt a sok környezetszennyező akksigyárat, akkor sokkal-sokkal több jóminőségű földön gazdálkodhatnának a gazdák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.