Szijjártó Pétert nagyon felhúzhatta az ukrán elnök Magyarországgal szembeni kritikája, mert néhány óra múlva közösségi oldalán válaszolt Zelenszkijnek.

Szijjártó máris visszavágott Zelenszkijnek

Fotó: MTI/Soós Lajos

A külgazdasági és külügyminiszter szerint "szerencsére" nem az ukrán elnök dönti el, hogy Magyarország viselkedése NATO-tagországként megfelelő-e.

Szijjártó Péter ezt arra reagálva írta vasárnap a közösségi oldalán, hogy Volodimir Zelenszkij közölte: "Magyarország viselkedése NATO-tagországként nem megfelelő".

A miniszter ezzel kapcsolatban azt írta: "ezt szerencsére nem ő dönti el".

A magyar emberek már eddig is rendkívül magas árat fizettek az ukrajnai háborúért. Sok magyar ember – a kárpátaljai magyar közösség tagjai – halt már meg ebben a háborúban – hangsúlyozta a miniszter.

Ha ez a nyilatkozat azt jelenti: az ukrán elnök tisztelettel megköszöni a magyaroknak, hogy "beengedtek és elláttak több mint egymillió menekültet Ukrajnából", és tisztelettel megköszöni, hogy "folyamatosan küldik a segélyeket", akkor "szívesen, és számíthatnak ránk a jövőben is" – írta Facebook-oldalán Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Ahogy Bencsik Andrástól sem, aki a pápalátogatással párhuzamosan ért fel túl sok büszkeségre okot nem adó, foltokban dicstelennek is nevezhető, de legalább durván kártékony pályafutása csúcsára, midőn az Russia Today (RT) nevű orosz propagandacsatorna szűk fél órás propagandafilmjében – amelyben egyetlen büdös szó nem esett arról, hogy Oroszország háborút indított a szuverén Ukrajna ellen – ékes orosz nyelven, habzó szájjal gyalázta, köpködte az áldozat országot. Ahol a magyar állampárt köztudottan nemmunkásőr propagandistája szerint a törvénytelenség uralkodik, ahol se a kormány, se az állam nem működik, és mindenki igazi fasiszta, ezért teljesen érthetetlen, hogyan akarhatja az EU felvenni Ukrajnát a tagjai közé. Szerintem így is lehet élni, méghozzá valószínűleg igen jól meg lehet élni belőle. Simán el lehet jutni az egykori Szovjetunió dicsőítésétől Ukrajna fasisztázásáig, addig, hogy az áldozat védekezését támogató Nyugat valójában el akarja pusztítani a mai Oroszországot, és úgy lehet szidni az Oroszország elleni szankciókat és az EU külpolitikáját gyalázni, hogy közben egy szót nem kell szólni arról, hogy a háborút Moszkva indította. És persze lehet közben mindezeket a pápalátogatás emelkedettségével, a keresztényi szeretettel beköpni, ájtatosan tetszelegni a hanyatló Európa utolsó keresztény bástyáinak hazug szerepében. Igen, pontosan ezt teszik."
/kolozsvaros.com/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Nem ! Visszapofázott, nem tud visszavágni ! Hazudozik, csúsztat és ferdít - semmi sem támasztja alá a nagy magyar részvétet !
ómió
Ez az, Petya! "Tájékoztasd" ezt a tetüt!
Sámannus
@Maccska: Bocsika nagyokos Nátriumot most is gyárttunk méghozzá nagyon nagy mennyiségben, és modern technológiákkal. szóval. amíg a lítiumos aksi gyártás totáli csőd, energia és alapanyag szinten. A nátrium itt óbégáz, és egész Európába exportáljuk lúg formában. Kösd fel a gatyád mielőtt óbégázol.
Egy csődtömeg az egész fittyfasz. Börtönre érettek. Az a bajom csak velük, hogy nemzetközi szélhámosokra építik az egész rendszerüket, A hazai szakértőkkel szóba sem állnak.
amortizáltok
te szellemi toprongy nem az a mesztelen igazság? ja álomvilágban élő milliomos fizetésekkel bujjatok a putyin seggébe ott is csak BÁBOK lesztek utolsó jellemnélküli bábok. mert minden elmulik ám egyszer és minden a végéhez és ez meg egy német nóta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.