A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke az OTP Bank Liga hétfői, Újpest FC-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban mindkét klubbal szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el.

Alaposan belerúgtak Orbánba az Újpest szurkolói – Fegyelmi eljárás indult a csapatok ellen

Az MLSZ honlapján szerdán megjelent közlés szerint az eljárást "a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért" indították.

Az Újpest esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, tárgyak bedobálása, konkrét személy szidalmazása és az ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt, míg az FTC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, mérkőzés megszakítását eredményező magatartás elkövetése, pirotechnikai eszközök használata, konkrét személy szidalmazása és ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt indult eljárás.

Ahogy arról már beszámoltunk a Szusza Ferenc Stadionban megrendezett találkozón egy Facebook-csoportba feltöltött képek alapján az újpest szurkolói több olyan molinót is kifeszítettek, amelyekkel a fradi szurkolóinak üzentek.

Olyanokat üzentek nekik mint:

A Fradi csürhe az új Békemenet

A Kesma legújabb ékköve: Fradi B-közép

A párttagkönyvetek még a Holdról is látszik

Ti vagytok a Nerencváros

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A fradisták eladták a lelküket Kubatovnak...
Béla333
A fradisták eladták a lelküket Kubatovnak...
namihami
@Béla333: 22.01: Ahhoz kellett volna, hogy legyen!
De ezek csak ""fradicsürhe""! És az állatoknak (miként a fidesz keresztényeitől tudhatjuk), nincs lelkük!
justhpeter
@Béla333: Teljesen érthető. A közös pénzünkkel kitömött, 90%-ban külföldi játékosokkal feltöltött megélhetési csapat biztosítja a szurkolóknak az évente 4-5 alkalommal az utazást. Egyébként a csapat egy pofa bagót sem ér.
simmering73
Ezek az üzenetek teljesen rendben vannak. Nem büntetés, dicséret jár értük.
Edebácsi
Normális ésszel hogyan fogható fel az, hogy az a "szurkoló", aki megkívánja, hogy a pályán levők utolsó erejükig hajtsanak, a saját gyermekded mulatsága érdekében pirotechnikai eszközökkel elvonja a pályán levőktől a levegőt, az oxigént?!
Nooórmális?!!!
Néro2
Nerencváros.:):):)
Egyébként régen is aszonták minden marha zöldre megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.