A radikális nacionalista találkozó, az European Fight Night május 6-án esedékes.

Titkos, neonáci harcestet tartanak a hétvégén Budapestenillusztráció, Pexels

Az European Fight Nighton a leírás szerint 12 ország résztvevői mérik össze erejüket 15 különböző küzdősportban. A közösségi médiában az eseményt hirdető posztok szerint ezen kívül koncertek is lesznek, valamint szélsőjobboldali divatmárkák termékeinek megvásárlására is lesz lehetőség – vette észre a telex.hu.

A reklámok ellenére a szervezők számos információt titkosan kezelnek.

Németországban már előfordult hogy betiltották az ehhez hasonló eseményeket. A szervezők hangsúlyozzák, hogy a résztvevők nem készíthetnek fotókat vagy videófelvételeket, és hogy ha valaki mégis megteszi, eltávolítják az eseményről, ahogyan azt is, aki az esemény pontos helyszínét nyilvánosságra hozza.

Antifasiszta szervezetek korábbi kutatásai szerint a European Fight Night szervezői Európa néhány legtitkosabb szélsőjobboldali csoportosulásával állnak kapcsolatban – köztük olyan erőszakos neonáci csoportokkal, amelyeket több országban betiltottak. A European Fight Night egyik szervezője a médiának adott korábbi interjúiban a betiltott csoportok helyi szervezeteivel való kapcsolatáról is beszélt.

Forrás: telex.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Shikari: Hogy legyél tisztába nemzet fogalmával Nemzet szó jelentése: Egy államot alkotó nép, azonos nyelvű, kultúrájú, közös történelmi gyökerű, azonos jogú polgárok tartós közössége. Tehát, ti nem vagytok nemzetiek , mert a nemzetet az ország lakosság egésze adja , az általatok felállított nemzeti szó , amit már elcsépeltetek , lejárattatok , az ország lakosságának 3/4 elhatárolódik tőle , pontosabban a ti nemzeti víziótoktól , mert köze nincs hozzá , nekem pl a nemzeti szó , ha meghallom , a lopást , az aljasságot jelenti, semmi mást a kormányotokkal azonosítom , meg gondolom nem vagyok vele egyedül , felénk a tolvajokra már azt mondják igazi nemzetiek , vagy nemzetieskednek , tehát lopnak ,ez lett a szinonimája a nemzeti szónak , ezt csináltátok vele ! Magyarországon nincs nemzet , csak a jobb oldal által megosztott nép !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Nyírfa: "Percsikém, meddig hallgassunk, és bújjunk el az otthonainkban? Amíg nem viszik a fejünk felől a fedelet?"
Nem hallgatni és tűrni kell! Ha az a 4-5 mill. elégedetlen ember legalább negyede kivonulna már végre, de sajnos... :(
Nagyon kilóg a lóláb, megszerveztek Bp. különböző területein csoportosulást, amit titkosan kezelnek, hol-merre? Felszerelkeztek, és utasításra azonnal megindulnak. Nem érdemes reagálni.
Lehet, hogy rossz a meglátásom, én most kihagynám.
Nyírfa
@percsi: Budapest főpolgármesterének tiltakoznia kellene, nekünk pedig a támogatásunkról biztosítani őt.
Meggyalázzák a fővárost, meggyalázzák a lakóit, meggyalázzák a hazánkat.
De a legnagyob gyalázatot a kormány követi el, mi pedig azzal, hogy a helyén hagyjuk.

Értem az intelmeidet, el is fogadom, de, ha hív Karácsony, én megyek.
percsi
@Nyírfa: Budapest főpolgármesterének tiltakoznia kellene, így van. A rendőrség több rendezvényüket is betiltotta már az évek során.

A rendőrség ígéri, keményen fellép a budapesti nemzetközi neonáci rendezvény ellen
hvg.hu/itthon/20230505_A_rendorseg_is_kemenyen_fellep_a_hetvegere_Budapestre_szervezett_titkos_nemzetkozi_neonaci_fesztival_ellen
ómió
@teuton: Analfabéta fajkretén bolsevista nyilas efftárs! Ne ebbéli "minőségedet" hazudd másra, hanem ismerj legalább rá a zsidólistázó bolsevista nyilas jobbikos efftársaidra! Vagy agylágyulásod már olyan fokú, hogy erre se vagy képes!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, mindtam mar nehanyszor, ne igyal a gyogyszerre! Különben olyan baromsagokat fröcsögsz, hogy bolsevista nyilas... A nyilasok egyebkent pedig a migatyankos haverjaid...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok