Túrabakancsot is visz ajándékba Novák Katalin a brit királyi párnak.

Novák Katalin is részt vesz III. Károly koronázási ünnepségén szombaton, és több ajándékkal együtt pénteken utazik Londonba – írja a Blikk.

Novák Katalin férje, Veres István kíséretében utazik Londonba, hogy képviselje Magyarországot a ceremónián. Novák egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a rendkívül elegáns és művészi kivitelezésű meghívót. A különleges eseményre, amelyre a szigetország hetek óta készül, mintegy kétezer meghívott vendég érkezésére számítanak.

A Blikk megkeresésére a Köztársasági Elnöki Hivatal elárulta, hogy az államfő több meglepetéssel is készül:

Marton László a Lovas című kisplasztikája,

és Burger Barna „The Blue Rambler” című fotókötete

mellett az ajándékcsomag része két pár, III. Károly és Kamilla névjelével gravírozott túrabakancs.

A saját, egyedi tervezésű, kiváló minőségű Mauna bakancsokat hazánkban készítik a gyaloglók, túrázók, hegymászók, vadászok, fotósok, természetjárók speciális igényeire szabva. Strapabírók és maximális vízállósággal rendelkeznek extrém igénybevétel mellett is. III. Károly rendszeresen jár Erdélybe, s ott szokott túrázni, vagyis minden bizonnyal nagy hasznát veszi majd a lábbelinek.

Forrás: Blikk

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Remélem Orbánnak nyúlcipőt vesz születésnapjára...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Remélem Orbánnak nyúlcipőt vesz születésnapjára...
nemkati
Na ja, a királyi pár arról híres, hogy állandóan túráznak. De ha nem, akkor mostantól fognak! Bakancsban!

Míg a nép zokniban túrázhat:
"Mezítlábas túrák a Westminsterben. Az apátság látogatói először állhatnak majd pontosan azon a helyen, ahol az Egyesült Királyság uralkodóit megkoronázták. III. Károly május 6-i beiktatásától kezdve, a látogatók az ezer éves és eddig csak ritkán látható koronázási útvonalon mehetnek végig, szigorúan zokniban."
ómió
Hát, óriási a "birodalom", van hol "túrázniuk"!
nemkati
Tévedtem, Károly Zalánpatakon vett házat és ott szokott túrázni. Csak Kamilla küzd hátfájással, ő magy megy Károly mellett hintóval, a bakancsát lóbálva. :)
Toller Béla
Hihetetlenül primcsi ez a banya ! Azt gondolja tán hogy egyenrangú az angol királyi házzal csak azért, mert orbán kegye a köztársasági elnöki székbe nevezte ki ? Pedigréje lett ? Bakancsot, egy magán időtöltésre szolgáéó hobby eszközt ajándékoz kedves urambátyjának az angol királynak ? Az meg majd meglepi egy méretes műfütyivel ! Ki ennek a bandának a protokolosa, ki tanítja ezeknek az illemet ? Azt is tessenek már kirúgni !
gina
Ez az ö paraszt stilusa,,,brrrrrrrrr

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.