Magyarország megérdemli, hogy ütőképes hadserege legyen – mondta a Honvéd Vezérkar új főnöke első állománygyűlésén a Honvédelmi Minisztérium honlapjára szombaton feltöltött videó szerint.

A Honvéd Vezérkar új főnöke ütőképes hadsereget akar, szerinte ez: Fájni fog

Böröndi Gábor a pénteki, szentendrei eseményen részletezte azokat az irányelveket, amelyek mentén vezetni kíván. Úgy fogalmazott, "lehetőséget kaptunk arra, hogy megváltoztassuk a magyar honvédséget, és meg fogjuk változtatni együtt", de a változás és a sikerhez vezető út "fájdalmas" lesz.

Elmondta, a jövőben kiképzés, felkészítés, gyakorlatok várhatók, ugyanakkor azt is megígérte, hogy ott lesz a katonákkal, vezeti őket, vállalja a felelősséget, és a végén nyerni fognak, mert a vezetés alapja a bizalom, és ő bízik a katonákban, bízik abban, hogy tényleg akarják a sikert.

A legfontosabb a becsület, az egyenruha és a másik tisztelete, mert ha nincsenek erkölcsi, etikai értékeik, akkor "semmik"

- jelentette ki a vezérkar főnöke.

Az állománygyűlésen Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter mellett a tárca vezetői, valamint a Magyar Honvédség alakulatainak parancsnokai vettek részt – olvasható a honlapon.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ha egy bábolnai fedezőmén erőből tökön rúgná,na az fájjon neki. Ha harc lenne,ő lenne leghátul, ha felvonulás lenne bármilyen kis siker esetén,viszont rögtön az élen haladna learatva az elismerést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ha egy bábolnai fedezőmén erőből tökön rúgná,na az fájjon neki. Ha harc lenne,ő lenne leghátul, ha felvonulás lenne bármilyen kis siker esetén,viszont rögtön az élen haladna learatva az elismerést.
jáger laszló
Sajnálom
Ez a sereg max ütésre képes lehet mondjuk a határainkon belül!!
Ne túlozzunk,mert esetleg seggere eshetünk ami fájni fog!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Ennél nagyobb ökörséget itt még nem olvastam , "ütőképes hadsereg " pénz nélkül . Van szolgáló ismerősöm , nem is egy , mikor meg van adva egy kraz tgk-nak , hogy egy hónapban 30 l üzemanyagaggal gazdálkodjon , annak a gépnek az a 30 l terepen 20 km akkor a többiről ne is beszéljünk ! Még a nagy Varsói szerződés alatt , mikor a honvédő katonák létszáma 200 ezer fő volt , még önmagában sem volt ütőképes , pedig akkori időkbe volt technika , és üzemanyag annak mozgatására .
Péter2
@m73: Majd a lakosoknak , mert így a semmi is rengeteg pénzbe kerül .
Emmersson71
Nem fájni fog, hanem kurva sok pénzt visz majd el :(
izéke
@Péter2: majd megtanítják a katonákat csúnyán nézni az ellenség felé,vagy elrettentő maori harci táncot(haka) fognak bemutatni a naaagy magyar honvédek
Toller Béla
Nincs egy normális hivatallnok ebben a bandában ! A honvédség civil ellenőrzését meg nagyon sürgősen meg kellene erősíteni !
puszt
@m73: Lehet, h arra gondolt például, h nekem már most fáj, amit összehadovál... Az meg, h mit ért győzelem alatt, rejtély, m szerintem az azeri baltás anno ütőképesebb volt... (de azt is elengedték) :)
Levendula
Alattunk is egy katonatiszt lakik...
Immár két éve...
Be sem mutatkoztak...
De nem is kellett, mert büdösek.
A feleség takarítás helyett kölnivizzel "illatosítja" a lakást.
A krapekot most küldték nyugdíjba.
Még 50 éves sincs...
Mi pedig ezeknek termeljük ki a több százezres nyugdíjukat???
Le kell lécelni ebből az országból, de minél hamarabb!!!
csipetke
Ezeknek elképesztő érzékük van hozzá,hogy megtalálják a legdebilebb vezetőt. Grtaulálok.--sikerült. Szittya harcmodor, szittya gondolkodás..Idióta
csipetke
@csipetke: Ja,és ez a faszi ránézésre is bőven 50 felett van, a tapasztalt 45 éveseket meg kirúgták sorban
drrotf
A vezérkari főnök úr azt gondolja, hogy idáig puha, semmitmondó kiképzésben részesültek a katonák, noha az országot már több mint tíz éve Orbán Viktor vezeti?Magánál van ez a pali?
Toller Béla
Adva van a GDP 2 százaléka, azt lehet elverni !
tothjani
"mert ha nincsenek erkölcsi, etikai értékeik, akkor "semmik"" mondja egy erkölcstelen nagypofáju talpnyaló.
telegdilaci
@m73:Ki ellen akarunk harcolni hogy fejleszteni kell a hadsereget,mindenáron amikor NATO-tagok vagyunk,az erkölcsi,etikai a másik Ember becsülését talán a kormányzati politikusoknak kellene megfogadni!
ómió
Ez a libás "fájni fog" már egy efftársi feltételes reflexként tör elő írásaikban!
jesz
..."hogy ott lesz a katonákkal, vezeti őket, vállalja a felelősséget, és a végén nyerni fognak,"...

Ez a dolga.

A következő vezérkari főnök felkészül...
justhpeter
Semmit sem ért ez a beszéd, hiszen a koma elfeledkezett a nukleáris elrettentésről. Hogy fogja Orbán Brüsszelt fenyegetni, NATOT sakkban tartani. Egyszerűbb lenne a HM-et berácsozni és a teljes vezetéshez gondozókat kirendelni.
Néro2
Hát ez az újabb tökelütött fityma tényleg fáj.
puszt
@Néro2: milyen igaza van azoknak, akik azzal kezdik az életet, h a fitymákat levágják...
kulabombaafityiszre
Jól van,a hadsereg maradékát is sikerül szétbaszni.Hajrá.
Qqberci
"A legfontosabb a becsület, az egyenruha és a másik tisztelete,"

Az egyenruha az nagyon fontos, mert a mosás drága...
kereső
@Toller Béla: 07:09 Civil ellenőrzést hiányolsz? A Honvédség főparancsnoka civil, a honvédelmi miniszter civil! A parlament honvédelmi bizottságában civilek ülnek- kósa lala vezetésével( a legcivilebb), milyen civil megerősitést akarsz még?
jáger laszló
Az új főnök +ígérte
jöhet atom, biológiai fegyver,oroszok ,amcsik ,kínaiak
Mi katonák +védjük Mária országát szittya becsületszavamra fogadom!!!
Hát Ebben csak reménykedhetünk,biztosak nem lehetünk!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Néro2
@puszt: Mit tom' én de hogy a fitymák nélkül nincs mindennapi háború , vészhelyzet meg közkasszafosztogatás ezermilliárdos nagyságrendben az tuti.
Legfeljebb egy nem létező Nokiás doboz van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.