Mostantól bizonyos, amit eddig is tudtunk: nem egy láthatatlan építkezés, hanem „védett személyek biztonsága miatt” tartják lezárva a fideszes "újbeszél" által Karmelitának becézgetett Miniszterelnöki Hivatal környékét.

Unásig sulykolt fideszes hazugság dőlt meg ma: emiatt verik össze gyerekeinket Orbán pribékjei

Orbán rendőrei magyar gyerekeket vernek. Forrás: Momentum

V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere Hadházy Ákosnak küldött válaszlevelében írta meg, hogy

a Színház utcában a forgalomtechnikai lezárás biztonsági okból történt, védett személyek biztonsága érdekében, ezt a Készenléti Rendőrség jogszabályi felhatalmazás alapján megteheti.

A lezáráshoz nincsen szükség a Budavári Önkormányzat hozzájárulására.

Még 2021. november végén zárták le teljes hosszában a Parlament épületéből a Várba áthurcolt Miniszterelnökség előtti Színház utcát. Itt található Orbán Viktor hivatala, a Miniszterelnökség épületegyüttese, valamint Rogán Antal irodája is

– írja a Telex.

A közterület lezárását a Várkapitányság Nonprofit Zrt. a következővel indokolta:

Érdemben megkezdődött a Honvéd Főparancsnokság megújításának daruállítással is járó szerkezetépítési szakasza”, ezért „a kivitelező kérte az organizációs terület módosítását.

Gulyás Gergely egy 2022. decemberi kormányinfón azt mondta, építőanyagok lesznek az utcán, építési munkák zajlanak,

ezek még inkább élesbe fordulnak a következő hetekben, a bejutást nehéz lesz biztosítani.

Január közepén, ottjártunkkor nyoma sem volt annak, hogy bármiféle építkezés zajlana a Színház utca Karmelita felőli oldalán, a szolgálati autók, a hivatal dolgozói, valamint az ide érkező vendégek zavartalanul közlekedhettek a területen.

Immár bizonyított tény – persze eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek –, hogy cinikus hazugság az »építési kordon« folyamatos emlegetése (…) ez a válasz egyértelművé teszi: a ketrec a hazugság és a cinizmus szimbóluma. Így végleg lebukott a gyáva, hazudozó kormány. (…) A most kiderült tény azonban nem sokat változtat azon, hogy kell-e még kordont bontani, sőt. Miután már biztosan tudjuk, hogy semmi köze az építkezéshez, még egyértelműbb, hogy a hazug és cinikus kormány szimbóluma

– írta V. Naszályi válaszáról szóló bejegyzésében Hadházy Ákos.

A független képviselő a momentumos képviselőkkel többször is lebontotta a kordont a Karmelitánál. Legutóbb kedden reggel volt ott velük, és Bedő Dáviddal és Lőcsei Lajossal kiragasztotta a Momentum 7 pontos követelést a Karmelita egyik, Sándor-palotához közeli ajtajára. Hadházy azt mondta,

tisztában vannak vele, hogy ettől ezek a pontok nem fognak megvalósulni, ahhoz ugyanis az kellene, hogy ezt sokkal több ember követelje.

Forrás: Telex, Facebook
Fotó: Momentum

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Shikari: akkor ideje visszatakarodnod a hargitára hülyegyerek. Neked beilleszkedni kellene nem itt pofázni folyton hülyeségeket, napersze meg aljasságokat igyot. Apróért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Védeni kell ezt a zsiros szemetet, igaz nem élné túl ha közel mennének hozzá
lampa laz
Az angol miniszterelnök meg az utcán terített meg a vendégeinek, ő nem fél, igaz nem is árt a népének. Mi hájasunknak meg, még az álmát is őrzi a TEK a' Brüsszeli szankciók miatt, meg a háborús helyzet miatt.'
lusta
Nem értem. Állítólag a lakosság kétharmada választotta őket, legalábbis ezt nyomatják ezerrel. Akkó attúl a pár embertől, akik nem rájuk savaztak, fosnak ennyire?
Peller Anikó
@Shikari: akkor ideje visszatakarodnod a hargitára hülyegyerek. Neked beilleszkedni kellene nem itt pofázni folyton hülyeségeket, napersze meg aljasságokat igyot. Apróért.
Csizmás Kond
@lusta: Így nem is értheted...nem a lakosság kétharmada hanem a szavazók kétharmada...mert akaratot csak szavazással lehet érvényesíteni nem létezéssel.
csak úgy....
az állatkertben is rácssal védik a védett jómadarakat és majmokat..
aki védett az megérdemli a rácsot!
azt viszont nem értem,hogy egy ilyen bátor utcai harcosnak,mint 0rbán, miért van szüksége maga körül egy ekkora ketrecre?
Qqberci
Akkor tulajdonképp a Kolostor Disznaját védik, nehogy megegye egy másik dakota?...
Emmersson71
@KisTehen: "nem egy láthatatlan építkezés, hanem „védett személyek biztonsága miatt” tartják lezárva" a kolostormalac ólját!
csak úgy....
míg 0rbán a miniszterelnök, addíg kordonpestnek nevezhetö budapest!
jáger laszló
Single ergo nincs 1edül ,mert már a Viktor is belátta,hogy a vaskerítésnek semmiféle haszna nincs ezért a spray bevetését leállíttatta és már nem is akarja a vaskorlátot sem újból felállíttatni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
@KisTehen: te szándékosan vagy ekkora seggfej? Mutasd a videót ahol van építkezés, mert úgy tünik csak kordon van, építkezés nincs.

Már kértem a múltkor is, tedd ide a videót.
Tunes1106
Kolostor disznó veszélyes állat magas kerítéssel és kordonnal kell védekezni ellene! Lehetőleg nagy feszültséggel és messziről dobálni a maradék moslékot neki! A választáskor nem a szavaza számít ha nem a számláló kiléte, kétharmad csak paraszt vakítás!
Nessy
Miután a TEK levelét megírta, hogy a fenemód védett személyek miatt van lezárva az utca, lehet ad acta tenni az építési terület mesét!
vacsi
Verik össze a gyerekeinket?! Az én gyerekeimet ugyan nem verték össze - igaz, nem is mentek oda piszkoskodni... Gondolkodjatok már! Ez a fiataloknak - mert ezek már nem gyerekek! - csak egy jó buli volt. Bezzeg, amíg az iskolában tanulni kellett, addig eszükbe sem jutott, hogy a tanárok tanítani akarnak. Néztem a videót - ott van a sok röhögő ifjonc... jó buli!
Peller Anikó
@KisTehen: Látod fasza kis videót tettél fel, nem ártott volna végignézned.

Valóban vannak a szomszédban felállványozott épületek, csakhát a skácok pont nem arrafelé bontották a kordont. Senki nem akart építési területre bejutni a videó bizonyítási alap arra, hogy a gyerekek a rendőrökhöz akartak bejutni akik a karmolítát állták körbe.
dr. prédikátor
@Shikari: szarházy sikari tibi te himringyó!!! te mocskos bocskoros román!!! te mi a kurva anyádat keresel Magyarországon??? te féreg olá bozgor!!!
Tonyróma
Karmelita ketrec,közmédiának mondott erődítmény,rendőr sorfal.
A kemény harcos így érzi jól magát.
Peller Anikó
@KisTehen: A videóddal bizonyítottad, hogy a rendőrök nem, mondom NEM az állványos házat védték, hanem a kopasz házat. A rendőrök nem az állványok előtt álltak és a gyerekek nem az állványos házba akartak bemenni és nem is mentek be oda. Múúúúú.
lusta
@Csizmás Kond: Ez bizony így igaz és én ezt nagyon is tudom, de a szennymédiából és a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk képviselőinek nyilatkozatából pont ez hangzik el. Az már csak hab a tortán, hogy a választók fele sem szavaz rájuk, mégis kétharmaddal rendelkeznek.
Peller Anikó
@dr. prédikátor: "szarházy sikari tibi te himringyó!!! te mocskos bocskoros román!!! te mi a kurva anyádat keresel Magyarországon??? te féreg olá bozgor!!!"

A szarházit nem nagybetűvel kell írni? mert például a Farkasházy az nagybetűs. Na persze ő ki is érdemelte, az igaz.
Nessy
@KisTehen: Hogy épitkezés, vagy nagggyon védett személyek miatt van kerítés, olvasd el a TEK levelét, aztán velük vitasd meg az álláspontodat!
Peller Anikó
@KisTehen: Parapet-kerítésbontás a bizonyító erejű videódon 3:40-től. Pontosan látható, hogy a rendőrök egy teljesen nyílt utcán állnak, miközben a gyerekek a fideszt gyalázzák.

Köszönjük a videót, máskor is tedd ide a forrást és ne csak az utasított szöveggel etess minket. Amit szerintem magad sem hiszel, mert annyira nem lehetsz hülye.

Egyébként olvastad a cikket ami alatt ilyen hevesen kamupányolsz? Igen ezt itt.
Mivel hivatalosan bejelentették, hogy védett személyeket védenek a kordonok, így nincs is miről beszélni a továbbiakban. Egy valakit látni lehet az állványon de az talán egy kőműves volt akinek éppen lejárt a munkaideje. :)
Aki Én
Megint kiderült, hogy az itt hangoskodó fideszcsürhe nennyire buta. Nem is értik a cikket, hát még azt, miért emelik fel jogosan a hangjukat a fiatalok.
Szomorú, mennyi buta suttyó van ebben az országban.
pacal
Akkor orbán orbánovics orbánov, megint hazudott, amikor azt mondta a szájával, hogy "a diákok pedig építési területre mentek be a múlt szerdán" és "Építési telekre törvényellenesen behatolni ... nem lehet"
Nos, ezek szerint mégsem "egy láthatatlan építkezés, hanem védett személyek biztonsága miatt" áll a kerítés.

www.klubradio.hu/hirek/orban-a-diakok-gumibotozasarol-epitesi-teruletre-leptek-135224
Istenakinincsen
@Shikari: Nem az a lényeg itt hogy építési terület, vagy nem. Az 0rbán rezsim ellen tüntetnek, csak sokkal finomabban mint ahogy anno ők tették...Kotródj!
balos
@Shikari: nedveske!Hazája annak van aki otthon érzi magát benne!nedveskének a geci és putyin seggén kívül nincs hazája,mert ott érzi magát agyarnak!
Csizmás Kond
@lusta: ..ki mit mond az legyen az ő baja...amúgy te is azt mondod...:)
Istenakinincsen
@Shikari: Ez nem a te hazád! Nem is érted a magyar nyelvet. Használd a google fordítót! Írd be hogy kotródj...
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 20:58 Viccelsz? Nincs is okuk megverni senkit egy ilyen tüntetés-light megmozdulásért.
Bocs de 2006 és a mostani között van némi árnyalatnyi különbség! Mit keresett ott ez az alak? Minek ment oda? Ki bujtotta fel?...Vannak ám kérdések bőven!
Istenakinincsen
@Pegero: Te másképp értelmezted? Az eddig is tisztán látszott, hogy nem az "építési területet" szolgálják és védik.
Emlékszel még Kövér elvtársadra nyakában a táblával?
www.civilhetes.net/sites/default/files/kepek/273032595_505316367616926_2507756124812016028_n_0.jpg
Edebácsi
A tudósításokból mindig hiányolom azt a képet, melyen a hazai kordonbontás "feltalálója", Orbán Viktor személyesen szedi szét egy -a parlamenti képviselők ,a Kossuth teret WC-vé alakító csőcselékkel szembeni védelmére felállított kordont.
Szélkakas Viktot úgy pörög, mint a ventillátor!
Németh István
A hülyékkel nincs mit beszélni, hülyék és amolyan szar-töltelékek! Valójában azt iinősítené aki a baromságaikhoz akár csak visszaszólna, reagálna!
Képtelenek felfogni a világbéke érdekeit > ezért a világ háborús bűnös provokátorát támogatják > tehát valóban helye van, hogy az us-nató eltakarodjon a világ EURÓPAI FÜLDTEKÉRŐL az Eu vezetése a bitófán rohadjon, az usa nagykövete a megdöglött soros pöcsén pattanásként élvezkedjen!!!
Aki Én
@Maccska: Úgy gondolod, attól hiteles valami, hogy te elismered?
Alfa
ezek a tanulatlan-iskolázatlan kecskebaszó pedofil fidesz-ner bérencek :@Németh István: @Shikari.. @ kis tehén a nagy marha
ómió
"Verik össze"!? A "gyilkolják halomra" még nincs az efftársi meghazudás stádiumában!? Mit "szuttyogtok", efftársak!?
telegdilaci
@Peller Anikó:Azt gondolják hogy a kordon megvédi a gazembereket egy mesterlövésztől,vagy egy kézi gránáttól?
Németh István
A moslékok azt hiszik, hogy 1956 van és hősöket kell játszani! Rájöhetnétek szar barmok, hogy ezek a gyerekek szarkeverést játszanak pénzért, hogy a letünt volt harácsoló réteget kiszolgálják! Miért is? > minnél jobban távoloduk a moslékok bukta időszakától annál nagyobb az ajvékolás, mert fogy a pénzük!! barmok hiába ugatok senki sem figyel ! olyan hülyék vagytok mint a kikelt giliszta Nem szégyellietek a moslék pofátokat,!! benneteket tényleg az ukrán frontra kéne vinni a kölkeitekkel együtt > senkinek nemhiányoznátok >>rátok nem vonatkozik, hogy minden élet drága! ti barmok úgy okoztok drágaságot ma még!!! hogy szívjátok a levegőt és élősködtök a nemzeten! Tényleg szíveskedjetek megdögleni!
Az usa-nato is arra vár, hogy veletek takarodjon ki a picsába Európából és az Eu vezetése a bitófát kerítse hatalmába akasztásilag, az usa nagykövete szeretné a pöcsötöket szívni a soros hulla sírján!
Németh István
A hülyéket mikor is temetik? Ja most ukrán hadcspat lesztek! Akkor mán DÖFI!! ott fogtok meggebedni a lüdözés közben! Na nem lesz belőletek hősi hulla csak egy maréknyi gilisztának való! moslékok!
Nessy
Németh István, és "kulturáltan író" társai, remélem megkapják a szép magyar beszédért járó Kazinczy díjat! Aztán előadják a nagy megbotránkozást, hogy milyen csúnyán beszélnek a fiatalok! Csak tudnám, hol , kiktől tanulják?
Namely
Ma elmegyek arra és megnézem a hullahegyeket... nem tudja valaki, hogy mikor lesz az áldozatok temetése? Vagy annyian voltak, hogy helyben, tömegsírban helyezték őket örök nyugalomra, a járvány elkerülése érdekében?
csak úgy....
@Namely: jobb ha otthon maradsz,te buta,büzös nulla hegy,még eltévedsz!
csak úgy....
anno 89 ben, mindenkiröl föltételeztem ,hogy egyszer ha hatalomre jut, akkor a diákkokal,pedagógusokkal aljasúl bánik, -csak nem a lobogó hajú,átszellemült cigánygyerekröl! :) - azt viszont tudtam, éreztem,hogy hazudik..
frank
Ezek a bolsik tényleg idióták. Ki engedné,hogy állami vezetők épületét,építési területét rongálják.
Keményebb fellépést várunk Pintér Úr !
Legyen a francia és a német példa.
frank
Viperát Lilike kieresztett piócáinak.
csak úgy....
@frank: = shikari ,akik így szaporodik! :)
csak úgy....
@KisTehen: milyen volt az oktatás, enni is kaptatok ?
Namely
@m73: "otthon hokizól a fotelodban te pedofil köcsög:-) "
Mi az a "hokizól"?
Ja, hogy a lakásod, ami egy ól, és mindig vered a répát, ezért hívod így. Aha, szóval magadból indultál ki... :) így már érthető.
csak úgy....
@KisTehen: óvszer is volt? -hallom - ocssó tripperes lyányokat,akiket at út széléröl gyüjtöttek be,azokat alkalmaznak a háborús idöszakban a fidesz rendezök..
Németh István
Kik biztatták fel pénzért agyerekeket, hogy csinálják a balhét!? >>> a moslék ballibernyák gecik akik nem férnek a bőrükbe! A nyugat fele csinálják a szándékos ütközéseket azért, hogy újabb és újabb támadási felületet adhassanak a kormánnyal szemben Mindenképpen a kormány ellen játszanak azt tök leszarják, hogy a kormányt legfeljebb alázzák, de a valóságos kárt a nemzet-gazdaságnak okozzák! Egyrészt a rendbontás, károkozás, másrészt a rendőrség készenlétben tartása, ugyan úgy az egészségüggyel nem kis pénz! Gondolkozni kéne!
A lényeg szar, moslék a nemzetnek károkat okozó belső ellenség működik! Ezt előbb utóbb a kormány fel fogja számolni, de nagyon itt az ideje! Ha én lennék a rendőrgóré halomra szedném össze a tetveket sutty a rendőrgyüjtőbe aztán ot bent pépesre verném őket, ha majd kigyó-gyulltak kiengedném esetleg megfigyelő bilinccsel! A rákosinak és a moslék kádárnak igaza volt, a moslék csőcselékkel a nekik való módonkell bánni! Ez a csőcselék rendbontást csinál a mocskos kommunista élősködő gecik érdekében! Gondolkozzatok faszfejek!
Németh István
Lökitek abaromságaitokat szertrógereket a csatornában kéne leiengedni veletek együtt, a szenyvíztelepre!
csak úgy....
@Namely: 16::24 te figyelemre méltóan kurvára buta vagy! :)
drrotf
A FIDESZ hazugsága lelepleződött.Mi ebben a hír?Mikor híresült el ez a párt is az igazmondásáról?Meglepődnék ha lenne olyan gondolkodó ember aki még elhiszi azt mit a FIDESZ mondogat, mantráz!Ha igazat mondott volna mindig ez a párt akkor az egy más helyzet, és hír lenne az hogy nem mondnak igazt!De így..?
NKF
Ez a Szarházy nevezetű rohadék csinálja a műsort és felhasználja a gyerekeket!
sokanvagyunk
@Maccska: Műveleti területnek mégse nevezhették el, mert az anno az Országház előtt volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.